2015-2016 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Sportif direktörlüğe Şükrü Yengil'i, teknik direktörlüğe de İBB'nin hocası Nedim Özbey'i getirmişiz. Hayırlı olsun. Guinelli kalabilseydi keşke...

Agamez ülkemizden ayrılırken ligin en değerli yabancı oyuncusuydu. Son durumu nedir, bilemiyorum.

Diğer yabancılarımızdan haber var mı? Filip Rejlek ile devam ediyor muyuz? Agamez geldiğine göre çaprazlardan biriyle yolları ayıracağız demektir.
 
Gulinelli'nin kaybedilmesi kulüp adına ciddi vizyonsuzluk olsa da yerine gelebilecek en iyi isimdi herhalde Nedim Özbey.Yıllardır merak ederdik gelmesi durumunda yaşanabilecekleri.
Agamez özelinde çevrem kadar hayran olmasam da şu sezonki beklentilerime kıyasla baya büyük hamle.Devamını merakla bekliyorum.
 
Küçülmeye gidip Agamez'i nasıl aldık ilginç. Sakat falan değildir umarım.

Edit: Karısı İstanbul'da yaşamak istemiş, düşük bir fiyata imza atmış bize.
 
Aslında iki sene önce küçülmeye gittik ve hala benzer seviyede bütçeyle yola devam ediyoruz.

İbrahim Emet ile sözleşme yenilemişiz. Halkbank'tan Can Ayvazoğlu'nu almışız. Şimdilik transferler bunlar...
 
Yenge Agamez'e selam olsun kocasının bize zamanında çok çektirmişliği var. Formda bir Agamez ve iyi yerlilerle underdog seviyesinden bir adım üste çıkabiliriz.
 
Transfer Erkek Voleybol/ Todor Skrimov

Bulgaristan 25 yaşında ve 1.92 boyunda olan oyuncu mükemmele yakın manşeti ve öldürücülüğü ile ön plana çıkıyor. Güzel transfer.

Transfer Erkek Voleybol/ Milan Katiç

22 yaşındaki oyuncu 2.02 boyunda geleceğin en büyük yıldızlarından biri olacağına inanılan genç oyuncumuz sert smaçlarıyla tanınıyor. Buda güzel transfer. Başarılı şubelerin önü kesilirken erkek voleybol şubesine yapılan transferler şaşırtıcı.

Alıntıdır...
 
Yeterli bir yerli pasör bulunsa takımdan ümitli olunur fakat Selçuk gitmişken yabancı pasörle oynayacaksak hayli alternatifsiz kalırız.Yabancı hamleleri gayet güzel,ona şüphe yok.
 
Yatırımı kesmiş, gençlerle yola devam edeceğini duyurmuş bir Fenerbahçe, nasıl bizden oyuncu alabiliyor? Acaba yönetim mi Selçuk'u serbest bıraktı?
 

Üst