2015-2016 Sezonu Hazırlık Dönemi

63 - 54 kazandık maçı.

Detay:

attachment.php

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    71.6 KB · Görüntüleme: 175
Fb Tv bayan basketbol takımlarının tüm maçlarını kanallarında veriyorlar.
Bizim Gs Tv ne işe yarar ?
Bu sezon maçları TRT aldı diye duydum o yüzden iç saha maçlarını verirken ya TRTnin maç başına ev sahibi ve deplasman takımına ödediği parayı ödeyerek tvler yayınlayabilir . Kulüp bunu seçmiyor. TRTnin yayınlamadığı maçlarda federasyon ve yayıncı kuruluştan izin alınarak yapılabilir.

Merak ettiğim konu İnci güçlünün hazırlık maçlarında hiç süre almamış olması nedeni nedir acaba sakat mıdır ?

Bu sezon maçları TRT aldı diye duydum o yüzden iç saha maçlarını verirken ya TRTnin maç başına ev sahibi ve deplasman takımına ödediği parayı ödeyerek tvler yayınlayabilir . Kulüp bunu seçmiyor. TRTnin yayınlamadığı maçlarda federasyon ve yayıncı kuruluştan izin alınarak yapılabilir.

Merak ettiğim konu İnci güçlünün hazırlık maçlarında hiç süre almamış olması nedeni nedir acaba sakat mıdır ?

Hazırlık maçlarını kast etmiştim.

BGD Cup programı

1443524241.jpg

Basketbolu Geliştirenler Derneği, Caferağa Spor Salonu’nda BGD CUP Kadınlar Basketbol Turnuvası düzenledi. Turnuvaya BGD dışında, Galatasaray, Beşiktaş ve Edirne Belediyesi Edirnespor takımları katılacak.

Karşılaşmaların programı şöyle.
1 Ekim
14.00 Edirne Belediyesi Edirnespor-Galatasaray
16.00 Beşiktaş-BGD

2 Ekim
14.00 Galatasaray-Beşiktaş,
16.00 BGD-Edirne Belediyesi Edirnespor

3 Ekim
14.00 Edirne Belediyesi Edirnespor-Beşiktaş
16.00 Galatasaray-BGD

İzleme imkanımız var mıydı bilemiyorum fakat gerek Galatasaray-Olympiakos kadın basketbol maçını hazırlık maçı da olsa salonda izleyebilmek;gerekse Euroleague şampiyonluğunun ardından takımı bilhassa Cuma günü Caferağa'da görmek baya keyifli olurdu.Kişisel takvim tadında yoksunluklar yaratıyor.

Kizer ve Jewell loyd dısında elimizdeki 8 kisilik rotasyon ile hazirliklarimizi sürdürüyoruz . Buna kısa sürede olsa genc oyuncularimiz meltem ve eda eslik ediyor . İnci neden süre almiyor hala anlamis degilim . Bu yil takimimizda en belirgin degisim, guard pozisyonunda yasanacak gibi görünüyor .

Nuria-aysegül
deniz - casas

Isıl alben - aysegul
Jewell Loyd - martinez