• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyon doların 2 milyonunu. Tolga Geçimin Bonservisine ayırmadı isek bu haberlerde bir gariplik var
 
Petway i chuck a tercih ederim


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Daha elimizde 4 milyondan fazla para olmal ya bütçe azaldı ya hoca emire falan para ayırıyor ya da bu haberlerin bir kısmı şişirme
 
Beşiktaş Petway ve Huff'ı alırsa cok saglam hamle yaparlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sofo ve Marko hamlesi bence doğru değil. Micov ile Marko aynı tip oyuncular. Pota altına atletik uçan kaçan 2 tane adam şart . Jeterın yükünü hafifletecek skor katkı yapacak bir oyuncu alınmalı .


Bryant çok mu para ister ya ...

Bryant kulübünde kaldı.
 
Netten anlayan biri bir tane çakma basket sitesi kurup transfer haberi girse sınra twitterdan bu duyumculara link verip abi ne diyorsun böyle bir haver var dese bır saat içinde duyumcu kendi duyurur o çakma haberi her yerde eli kolu olan david pickin gunde bes duyumu varsa bu abilerin bir kısmının 25 dıyumu var mümkün mü ? Geçen bir tanesi Can altıntığı pg yapmıştı basketboldan da ne kadar anladıkları meçhul yani
 
Ersin işi belli değil. Emir'i bence yabancı olarak da takımda tutabilir ülker. Fakat Semih'i alabilirsek yerli kontenjanda çok iyi bir hamle yapmış oluruz.
 
u 19 takımından bir oyuncu alsak fena olmaz
 
Cok kafam karisik ergin hoca isini bilir diye kendimi rahatlatiyorum ama düsününce bir seyler eksik.
1-Markonun alinmasini isterim sinan, marko,micov hem hücum hem de savunma anlaminda fena olmaz. Sut atar, savunma yapar, fizikli 5 olur. Ama abi markonun buyoutu yok mu?
2- Sofo eyvallah iyi oyuncu hoca da yillardir istiyor ama bu adam kac para alacak biri 400bin yazmis sofo o paraya mi gelir sanmam ben. Sofoyu aliyorsak 6 yabanci olacaksak iki pivot yabancimiz olacaktir. Yada lasme(tipi 4-5 oynayan) ersin sofo dusan ege gibi gececegiz uzun rotasyonunu. Böyle olacagini cok sanmiyorum cünkü 4 numara sutör olur ergin hoca takimlarinda. Lasme degilde erceg gibi biri olursa.......... yani isin icinden cikamadim sizde farkettiniz :)
3-jeter oldu ama oraya bir de combo lazim degil mi hadi sutörü marko micovla hallettik de combo guard su kurulmasi düsünülen takimda sart oglu sart. Ya da kerem tunceri falan alcaz 10 dk oynayacak. Bilmiyorum sofonun gelmesi tüm denklemleri bozuyor gibi. Ama 7 yabancili ve cok para sikintimiz olmasaydi huuuu ne sevinirdim :D
 
Marko dedikodusu nerden çıktı bilmiyorum ama ikiyi Marko üçü Micov yapacağımızı hiç sanmıyorum. Hem bütçe hem kimya bakımından pek olası değil.

Ayrıca dediğim gibi Chuck Davis hamlesi büyük hayal kırıklığı olur. Geçen sezon düşüşteydi, savunması da öyle aman aman değil ve çizgi gerisinden Macvan kadar bile atamaz. Antep'ten Jawad Williams'ı alalım daha iyi.

Hakim Warrick'i de pota altındaki atletizmi sayesinde kullanabiliriz, Sofo'nun yanına iyi gider. Ama 4'e Jeff Brooks tarzı daha enerjik birini bulmak şart. Ya da saf şutör birini alalım Erceg gibi...
 
Marquez Haynes 300 bin dolara Sassari'ye imzalayacakmış :(

Kaçırmamalıydık şu adamı yazık ya. Offfff. Abi biz neyi bekliyoruz anlamıyorum, vallahi anlamıyorum. Bütçemiz için gayet de uygun isimler var ama neyi beklediğimizi çözemiyorum.
 
Izzet Turkyilmaz'i transfer etmisiz. Safak, Sinan, Goksenin, Izzet, Ege.

Bir yerli oyuncu daha alip kapatiriz yerli transferini. Muhtemelen Serhat gelir.
 
Valla Petway'in Türkiye'ye gelme durumu var da biz almazsak, hele Beşiktaş'a kaptırırsak şubeden bayağı bir kişinin kulağını çınlatırım.
 
Marquez Haynes 300 bin dolara Sassari'ye imzalayacakmış :(

Kaçırmamalıydık şu adamı yazık ya. Offfff. Abi biz neyi bekliyoruz anlamıyorum, vallahi anlamıyorum. Bütçemiz için gayet de uygun isimler var ama neyi beklediğimizi çözemiyorum.

Abi buna niye takıldın bu kadar Marquez Haynes zaten çok kötü bir oyuncu ben sana 100 bin dolara daha iyi Amerikalı bulayım.


Anlamsız transferler serisi sezon 4 bölüm 1 : İzzet Türkyılmaz Galatasaray'da
 
İzzet transferi için bence Ersin'in durumu beklenmeli.
 
Diot'u istiyordum en başından beri ancak gelme ihtimali yok bize. Valencia'nın teklifini EL'de oynamak istiyorum diyerek reddetmiş.
 
Ege Arar varken Izzet gereksiz olmuş.
Önceden isterdim ama kendi çocuğumuz daha çok katkı verir bence.
Ersin Dağlı ve Serhat hamleleri şart yerli kalite için.
 
Herkes Başkanın "tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını yapacağız" dediğini hatırlıyor ki bunu en erken 1.5 ay önce söyledi. Ama şurda çok değil 2 gün önce Başkan ve Ergin Hocanın "transferi şimdi yapmayacağız! Oyuncuların haziran bedelleri pahalı ama temmuz sonu ucuzlayacak onlardan bakacağız!" dediğini hatırlayan yok:))

GS basketbolu için ne bekliyorsunuz abicim önce onun kararını verin. Taraftarın destek veriyor mu? "Bİr FB maçında doluyor" denmiş. Yoo bu sene 2 iç saha FB maçı oynadık ikisinde de salonda boşluk vardı. Hele 2. oynadığımızda en fanatik basketseverler bile Futbol maçına akın etti salonda 3000kişi vardık. Kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Burda hadi maça hadi maça diyoruz senelerdir (ki en çok basket seven insanlar burada) Hala büyük maçlardan önce burda 1000-1500 mesajı olan adamların "Abdi İpekçi'ye nasıl giderim acaba? Biri tarif edebilir mi?" yazdığını görüyorum!

Yönetsel sorunlar zaten ayrı konu. Salon olmaması falan anlatsak roman olur Şube değil Dallas:)) Oturup dinlediğinde herkes kendince haklı! Ama çalışanlar dışarıda kalıyor her zaman. Bİr de "kahpelik" şubenin olmazsa olmazı! Yahu herhangi bir yerde çalışıyorsan iş arkadaşını amirini patronunu sevmek zorunda mısın? Zorundayım diyorsan onurlu olacan istifa edecen! Ama onu yapmayıp sabah akşam herkesin herkese karşı uyguladığı kuyu kazma senaryoları bokunu çıkardı artık! Basket topunu ele almanın yönetsel kabiliyeti de getirdiğini sanan güdükler de cabası!

Bu Odebank'ın GS'a ad verme olayında ödeyecekleri rakam FB forma rakamı civarıysa bence hemen iptal etsinler Odeabank futbolda kalsın! Öyle sponsorlara razı olursan rakamı azalta azalta üstüne gelir adam! Bİr kere muhtaçlık ilişkisini bitirmen lazım. Bunu bitirmen için de şubenin şirket gibi yönetilmesi lazım.

Şimdi bir şe bilmeyip höykürenlere yanıt vermeyeceğim burda. Ama Ünal Aysal başkana diyor basket şubesinin tmamını ben finanse edeyim. KAdın erkek hatta TSB yalnız tek şartım var tüm gelir gideri ben yöneteceğim! Haliyle kabul edilmiyor. Çünkü GSL'li istihdam merkezi orası:) Şimdi Can Topsakal yönetsin biraz o hevesini alsın:) En kötü halinde yıllık en azından 4Milyon Dolar'ın döndüğü şirketi bakkal çırağına bıraktığınızı düşünün:)) Yahu 1 Milyon dolar cirosu olmayan şirkete eleman alırken bir ton kriter arıyoruz! GS basketbol şubesine "abi hevesim geldi ben yöneteyim biraz!" diyerek yönetici atıyoruz:)) Can Topsakal çıkıp anlatsa ya EL CEO'suna "Başkanımız ben ve Ergin hoca ziyaretinize geleceğiz!" dedikten sonra EL CEO'su neler yapmış nereleri aramış?

Neyse Jeter iyi Logan olmaz Erceg iyi oldu gitti uuu Mİcov ne adam be!! Böyle taraftara böyle yönetime bu takım fazla bile.


Bu arada Ergin hocaya ayrı teşekkür ediyorum. İşine feodalliği karıştırmıyor hiç. Ender ve Cenk'in aileleriyle direk arkadaşlar. Eşi eşlerini tanıyor yedikleri içtikleri ayrı değil. Ama bak ne Ender'e tahammül etti ne Cenk'İ aldı takıma! Öte yandan Sabri'ye bayılsınlar paraları!! Babalarının parası ya!

Florya'ya da daha gelmedim. Aslında uzun bir yazı yazacaktım göya 2 hafta önce ama kendimi sıkmak istemedim. Neden canımı sıkayım dedim. GS'ı hayatımda azaltmaya çalışıyorum böylesi daha iyi oalcak. Sabri takımdan gitmediği sürece kuruş harcamayacağım GS için. Buna haliyle basketbol şubesi de dahil oluyor. En azından benim paramı peşkeş çekemeyecekler birilerine. Can Bey de at koştursun şubede hevesini alsın. Biz Koray Mincinözlü'ye dayanmış nesiliz. Bİraz da bunu seyrederiz. Alt yapı fışkırması olacak şöyle adamlar çıkacak böyle adamlar çıkacak derler eğleniriz! Ama ALt yapıyı şaha kaldıran Burçin'i gönder:))) Efes 30 yılda bulamadı o cevherleri GS 2 senede hemen bulacak. Leventte bahçede saklıyoruz o alt yapılık turfanda yıldızları!!


Ekrem ve Ergin Hocalarıma sevgiler saygılar. Şubenin emekçilerine de öyle! GS'lının da destek vereceğini düşünmediğimden GS için güzel bir resim görmüyorum hocalarından başka! İyi takım kurarlar başarılı da oluruz belki ama mevzu o değil.

NOT: GS yönetimi duruş sergileyecekse Avrupa kupalarına katılmayarak bunu sağlayabilirdi! EL'e denirdi "ya EL ya yokuz". EL bunu düşünmese de yayıncı kuruluş düşünecekti. Şimdi adım gibi eminim LigTV basketbol ve EL maçlarını satış paketi içinde yararlanmak için GS'ın EuroCup maçlarının yayın hakkını da alacak.

Tüm kamuoyuna karşı Ntv Sporda yalan söyleyip hem kendini hemde kulübü ve Camiayı yalancı duruma düşürüp itibarı yerle bir ettiği halde vede taraftarın sevmemesine rağmen bir entrikayla U.Aküzüm'ün yerine hemen getirilip hevesini alsın diye bu yaptıklarına ve yapacaklarına katlanıyorlar değilmi bu ( malum şahısa ) :) seçilmek için yalan söyleyen başkan ve yöneticisi tam birbirlerini bulmuşlar hakikaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst