Dogus cok vasifsiz bir oyuncu bana kalirsa. Dis oyuncunun biraz sut tehdidi olmali.
Yapacak birşey yok...Dükkanda başka yerli oyuncu kalmadı..
Dogus cok vasifsiz bir oyuncu bana kalirsa. Dis oyuncunun biraz sut tehdidi olmali.
Arkadas yonetim daha neyi bekliyor? Piyasada oyuncu kalmayacak lanet olasicalar.
Dursun Özbek'e erken seçim kararı aldırılsa keşke sonumuz iyi gözükmüyor,bize gözükara ve güçlü bir başkan gerek
Straw Poll
Şu an radyospor'daki programı dinliyorum.( Fersu Yahyabeyoğlu & Eyüp Yıldız) . Fersu Yayhabeyoğlu; Ataman Yaz Liginden Jarid Famous ve DJ Kennedy ile görüşüyor dedi .Sesimi duyurabildiysem ne mutlu , Yağızer Hoca'ya da iletmiştim bu isimleri. Ayrıca Rakeem de gündemde dedi.Bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.
Avrupa piyasasından Rowland , Green ,Sofo isimleri ön planda diye bashettiler.
Ama hiç olumlu konuşmadılar bizim hakkımızda. Bir de Eyüp Yıldız Duşan'ı bitirdiğimizi söyledi.
Onlar olumlu konuşsa ne olur ya forumu takip ederek bir kaç isim söylemişler
Şu an radyospor'daki programı dinliyorum.( Fersu Yahyabeyoğlu & Eyüp Yıldız) . Fersu Yayhabeyoğlu; Ataman Yaz Liginden Jarid Famous ve DJ Kennedy ile görüşüyor dedi .Sesimi duyurabildiysem ne mutlu , Yağızer Hoca'ya da iletmiştim bu isimleri. Ayrıca Rakeem de gündemde dedi.Bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.
Avrupa piyasasından Rowland , Green ,Sofo isimleri ön planda diye bashettiler.
Ne manada olumsuz konustular, ayrinti verir misiniz?