• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan
Göksenin
İzzet
Ege
Şafak

ve olursa Emir/Serhat dışında herhangi bir yerli alacağımızı sanmıyorum. Doğuş, Birkan gibi isimler boşuna 500k yemekten başka işe de yaramazlar şu şartlarda. Keza İzzet de öyle ama sanırım maliyeti düşük ki tercih ettik.

Bizim 6 yerliden bir tek şu an için Sinan ciddi süre alacak. Geri kalan tamamen kağıt üzerinde olur. Bir de getirebilirsek Emri/Serhat 15-20 dakika civarı oynar.

Hedefi şampiyonluk olarak koyacaksak diğerleri 3-5 dakikayı zor görür. Hatta hedefi yarı final bile koyacak olsak daha fazla oynayamazlar.

Bu arada bence Caleb Green ile de anlaşıldı, transfer yasağı işlemleri sonuçlanmadığı için + sponsor ve borçlar kesinleşmediği için açıklanmıyor.

Elimizde Göksenin ve Sinan varken, Doğuş Balbay'ı almaya gerek var mı? Hiç sanmıyorum. 15 milyon bütçemiz olsa, hadi neyse de; mevcut bütçe ile fazla lüks olur.

Maccabi Harangody ile ilgileniyormuş.Valencia Shurna ile Pao ve Khimki Tyrus ile

Arkadas yonetim daha neyi bekliyor? Piyasada oyuncu kalmayacak lanet olasicalar.

Arkadas yonetim daha neyi bekliyor? Piyasada oyuncu kalmayacak lanet olasicalar.

Bu mübarek günde lanet okuma Semih :)
Zaten yeterince sorun ile karşı karşıyayız :)
Birde se başımıza iş açma :) :)
Şaka bir yana gerçekten endiseleniyorum bende.
Allah sonumuzu hayra çevirsin.

Harangody i çok istiyodum be gayet de gelebilecek bir oyuncuydu. Heralde avrupada transfer yapmayan tek kulübüz

Emirin Fbden ayrılıp ayrılmayacağı muamma iş uzadıkça kalma olasılığı artıyor.Benzer şekilde baska bır 5 numara bulamazlarsa Semih de kalır muhtemelen FB bekletiyor.Emir FBde kalırsa Serhatı Daçka alır büyük olasılık.Engin Efese gider mi giderse Doğuşun sözleşmesinden çıkılır mı o da muamma özeti bizim bir tane katkı verecek yerli alma planımız var bütçe planlaması da ona göre yapılmış gözüküyor ama böyle bir yerli hiç boşa da çıkmayabilir hal böyle olursa o bütçe yaabncıya aktarılır yabancı tercihleri değişir.Beklememızde etkenlerden biri de bu olabilir

Dursun Özbek'e erken seçim kararı aldırılsa keşke sonumuz iyi gözükmüyor,bize gözükara ve güçlü bir başkan gerek

Straw Poll

Dursun Özbek'e erken seçim kararı aldırılsa keşke sonumuz iyi gözükmüyor,bize gözükara ve güçlü bir başkan gerek

Straw Poll

Şahsen yalan söylemeyen, açıklama yapmakta sabırsız olmayan, verdiği taahütleri yerine getiren, imzaladığı kontratları ödeyebilen, planı-programı olan biri olsun bana yeter..Şu sene başında 'şubenin 2m euro borcu var, bu sene mütevazi bir takım kurup play-of mücadelesi vereceğiz, sponsor vs konularda yapılanıp önümüzdeki yıldan itibaren çıkışa geçeceğiz' söyleminde bulunsa kötü düşünen olmazdı...

Lan valla acaip kötü yönetiliyoruz. Su forumdan 4-5 arkadas scout ekibine girse yeminle daha iyi kadrolar kurariz. Bu arada oly cok cok iyi kadro kuruyor. Cok sevdigim oyuncular oraya gitti. Hackett tarzi bi adam bulsak yaz liginden tadindan yenmez :)

Şu an radyospor'daki programı dinliyorum.( Fersu Yahyabeyoğlu & Eyüp Yıldız) . Fersu Yayhabeyoğlu; Ataman Yaz Liginden Jarid Famous ve DJ Kennedy ile görüşüyor dedi .Sesimi duyurabildiysem ne mutlu , Yağızer Hoca'ya da iletmiştim bu isimleri. Ayrıca Rakeem de gündemde dedi.Bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.

Avrupa piyasasından Rowland , Green ,Sofo isimleri ön planda diye bashettiler.

Şu an radyospor'daki programı dinliyorum.( Fersu Yahyabeyoğlu & Eyüp Yıldız) . Fersu Yayhabeyoğlu; Ataman Yaz Liginden Jarid Famous ve DJ Kennedy ile görüşüyor dedi .Sesimi duyurabildiysem ne mutlu , Yağızer Hoca'ya da iletmiştim bu isimleri. Ayrıca Rakeem de gündemde dedi.Bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.

Ama hiç olumlu konuşmadılar bizim hakkımızda. Bir de Eyüp Yıldız Duşan'ı bitirdiğimizi söyledi.

Birkaç saat önce twitterdan bir GSlı DJ Kennedyi sordu Fersuya o da bir Alman takımı ile anlaştı dedi hala duruyordur belki Şimdi diyelim o konuda yanıldı insanlık hali DJ Kennedy'e olan ilgimizi de o birkaç saatlik arada mı öğrendi Allah aşkına

"@fersudeniz: @odabasoglu_21 bu arada kennedy almanya'nın ludwigsburg takımıyla anlaştı geçtiğimiz günelrde."

Bunu sekiz saat önce yazmış bunu yazdığı an herşeyden bihabermiş demek nasıl oldu ise son gece finale çalışan üniversite öğrencisi gibi sekiz saatte herseye hakim olmus şimdi sekiz saat öncesine mi inanalım sonrasına mı ?

Ne manada olumsuz konustular, ayrinti verir misiniz?

İşler cidden çok kötüye gidiyor.

Yönetim ne futbolu ne de basketbolu yönetebildi adam gibi şu ana kadar.

2. transfer yasağı da gelirse Eylül'e kadar transfer yapamayacağız. Zaten o tarihten sonra oyuncu da kalmaz piyasa da.

Ne yapmaya çalışıyorlar belli değil. Daha geçen seneden alacaklar bitmemiş yeni sezon da bu şartlarda kim gelmek ister ki 2 kere transfer yasağı yemiş bir takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri