• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim pek bir umudum yok acikcasi transferlerden. Jerome Randle, Demarcus Nelson, Caleb Green ve Sofo'yu aliriz gibi duruyor. Ve hic tatmin olmam.

Sofo ile anlaşmışız.(Eyüp Yıldız)

Eyüp abiyi çok sevip sayarım ama açıkçası çok itibar etmemiştim transfer yasağı haberine. Bugün bayramlaşma için konuştuğum basından arkadaşım da araştırdım hakikaten siz daha para ödeyip yasağı kaldıramamışsınız dedi. Gülerek bir iki şey anlattı ayrıca. Yönetimde olan tanıdıklarından bazılarına onaylatmak amaçlı isim sormuş ve aldığı cevap bana ne soruyorsun ben basketbolun b'sinden anlamam git bunları Can'a ve Engin (!!!!) hocaya sor olmuş. Gerçekten gülerek anlattı bu olayı. İşler hakikaten çok vahim. Transfer yasağı olduğunu bilmeyen yöneticilerimiz var. Bu gurur bize yeter. Bu arada Emir ve Semih'i beklemeyin. Fbülker hiç bir oyuncusunu bize yedirmez. İhtiyacı olmasa bile. Hepinizin bayramını kutlarım. Çanakkale'den selamlar.

Geçen hafta bende aynı şeyi yazmıştım
:) Eyüp Yıldız a harhangi bir lafım yok sonuçta oda duyduğunu söylüyor. Ama konu gs yönetimi olunca..

Önümüzde hafta kalmadı artık ne haftaymış be

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Yıldız'ın kariyerini bitirmeye çalışıyor bence Can Topsakal...Hedef takımı bitirmeden önce sevenlerini bitirmek olabilir :)... Bu dedikleri de tutmazsa daha inanmaz kimse Eyüp Yıldız'a...

Sanders, sofo, demarcus ve caleb ile anlaşmışız hepsi haftaya aciklanackmis. Via Eyup yildiz.

Sanders, sofo, demarcus ve caleb ile anlaşmışız hepsi haftaya aciklanackmis. Via Eyup yildiz.

Onlar tahmin ediyorum dediği isimler, kesin olarak söylemedi.

Bazı isimlerle anlaşıldığı uzun süredir biliniyor zaten ama imza attırılmaması halen bir takım sıkıntılar olduğunun bir göstergesi. En kısa sürede çözüleceğini umuyorum bu sıkıntıların.

Heyecanlanalım mı şimdi ?

Tek tek hiçbiri kötü transfer değil ama

Çizgi gerisinden Nelsonun şutu felaket Sanders istikrarsız olmakla birlikte % 35 civarı Sinan ve Göksenin % 30 gibi Vasat üstü bir micov vardır o da statik şutör şafakın da üçlük yüxdesi iyi ama hem statik hem de ceza şutları idi onlar .Sözün özü bu kadar bariz bir dış şut zaafı olan kadro kurarsan tüm takımlar vir adım geriden savunma yapar olmadı alan savunması yapar hücüm edemezsin

Sanders hangisi anlamadım..Sassari'deki Rakim Sanders mı ?

Sanders sf değil mi? İtalya ligini çok takip etmediğimden bilmiyorum. eğer öyleyse micov u da hesap edince 3 nuamraya iki yabancı biraz lüks olabilir tabi Micov u geçen sene zorunluluktan bazı maçlarda 4 e çektiği oldu Ergin Ataman`ın. Kafasında ne var bilinmez.

Sanders sf değil mi? İtalya ligini çok takip etmediğimden bilmiyorum. eğer öyleyse micov u da hesap edince 3 nuamraya iki yabancı biraz lüks olabilir tabi Micov u geçen sene zorunluluktan bazı maçlarda 4 e çektiği oldu Ergin Ataman`ın. Kafasında ne var bilinmez.

Rakim Sanders swingman diye tabir edilen bir oyuncu. Gerektiğinde 2 numarada da 3 numarada da oynayabilecek fundemantalı ve fizik yeterliliği var. 2 numarada oynattığımızda fizik olarak büyük artı sağlar takıma. Çok beğendiğim bir isimdir ama piyasası vardır alabileceğimizi çok düşünmüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakim sandersı alırsak heycanlanırım şahsen.. Ama keşke jeter da olsaydı :/

Bir oyun kurucu daha alınacaksa Demarcus Nelson transferi daha anlam kazanır. Bu oyun kurucunun dış şut tehditi ve oyun kurma özelliğinin iyi olması gerekiyor. Nelson da delicilik ve savunmada iyi katkı verir böylece. Fakat Nelson 1. ve tek PG olacaksa,o iş olmaz.

Tabi bir oyun kurucu daha demek,7 yabancı demek. Ben 7 yabancıyla başlanacağını düşünüyorum ama bu ekonomide bu nasıl olacak,orası da muamma.

Sanders için Avrupa kaynaklı siteler 2/3 diyor ama draft sitelerinin bir kısmı 3-4 demiş boyuna rağmen..Kısa beşte dört numara da savunabilir mi ? Bu arada Barca bir kısa forvet arıyor ve listesinde Sanders da var sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri