• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta kaldirilsin artik su transfer yasagi. Bi zahmet sponsorluk da kesinlessin...

Bence yazanlara bakmadan bütçe doğrultusunda içinizden geldiği gibi kadro yapmak en iyisi yazanların pek bir anlamı olmadığj açık ayrıca Blake dün gündeme düştü Şenol bugun açıkladı Sofo ve Greende kesin olsa araya sıkıştırırdı

Yerli olarak Semih'te eklenebilirse
çokta iyi olur kanaatindeyim,Christmas-Famous ikilisinden hangisi uygunsa biri 4.5 oynar ve ideal uzun rotasyonumuz olur diyorum.

Bir de Sofo var, onu unutmusum o zaman isle karisiyor.

Bakalim nasil bir kadro sekillenecek

Bir de Sofo var, onu unutmusum o zaman isle karisiyor.

Bakalim nasil bir kadro sekillenecek

Sofo ile ilgili olarak,son anda bir pürüz çıksında İnşallah gelmez iyimserliğinde bulunuyorum o nedenle anlaşıldı veya anlaşma yakın haberleri olduğunu bildiğim halde ben eklemedim :)

Ej rowland-şafak
M. Brooks-sinan-goksenin
Micov-schilb-serhat
Green-izzet-ege
Famous-semih-sofo

Galatasaray erkek basketbol (en) wiki de kadroyu 5 saat önce böyle güncellediler.

Sofo ve Green ismi haftalardır var ama ne kesinleşti deniyor ne yattı deniyor muhtemelen yazılı ya da sözlü bir süre sınırlı ön anlaşma yapıldı bence daha ideallerini bulamazsak kesinleşecek

Arroyo'dan sonra Rowland-Şafak guard rotasyonunu yüreğim kaldırmaz. En azından Justin Dentmon gelsin iki uçarak üçlük atınca falan Arroyo'yu hatırlarız.

Semihi Galatasaray formasıyla görmeyi mideniz kaldırıyosa gelsin tabi lakin benim midem kaldırmıyor.

Valla Rowland kucumseniyor ama hoca da bu tarz oyunculardan verim almasini iyi biliyor.

Ben de Dentmon'i isterim oncelikle ama Rowland da fena olmaz.

Ayrica uzun rotasyonumuzun nasil sekillenecegini baya merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim,Yunan takımları bu sezon keyif verecek gibi pana - oly

Ben öncelikle Rowland'ı istiyorum. Şutu fena değil fundamental, oyun bilgisi ve Banvitteki sezon içi istikrarı kötü değildi.

Kurtuluşumuz Semih Erden ise batalım. Kurtulmaya gerek yok.

Yunan basınına göre sofo ile anlamışız bugün transfer yasağını kaldırdıktan sonra hafta içi transferlerimiz netleşicekmiş

Semih'i istememe sebebi nedir? Oyunculuk yetenekleri dışında?

Semih'i benim açımdan belirsiz bir adam. Bir maç NBA kalitesinde bir pivot gibi oynar bir maç lise düzeyinde.

Eğer Sofo gibi birini alacaksak oraya Semih'den iyi bir rotasyon oyuncusu bulamayız. En azından Türk olarak. Semih'in en son Ergin Ataman'ın beşiktaş'ında iyi oynadığını hatırlayınca alınmaması için bir sebep yok. Başka nedenler varsa bilemem.

Ergin hocanın 1 numarayı Rowland, Nelson gibi isimlere teslim edeceğini düşünmüyorum.En kötü Bo gelir
Lasme'yi ısrarla isteyene Ergin hoca, neredeyse aynı özelliklerdeki Hendrix'i de aklının bir köşesinde tutyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri