• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de hiç yaprak kımıldamıyor yau... Akşam oldu, hafta sonuna giricez.

Dün, bugün için dileklerim; Lasme işinin olumlu kesinleşmesi ve bir Huertas dedikodusunun yayılmaya başlamasıydı. İkide sıfır galiba :)

Guard konusunda beklemekte fayda var. Aroyyo'nun Barcelona'ya gitmesiyle Will Bynum Barcelona işi yattı. Nba'de kontrat bulamazsa Çin faktörüne rağmen neden olmasın. Olursa güzel olur, efsane olur.

Kuban breaokhoffa teklif yapmış!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huertas bizim için iyi tercih olur da sanırım biz Huertas için iyi tercih olmayız. Yani duygusallığı kenara bırakarak söylüyorum, ben Huertas olsam GalatasarayX'e gelmem. Bence şu an için en gerçekçi seçenek Rowland olarak duruyor.

Nate wolters bjk de. Net iyi transfer

Kabaca 5 milyon dolar "oyuncu" butcemiz olsa.

Green+Schilb 1 m dolar
Goksenin+Safak+Izzet+Ege 0.8 m dolar
Sinan+Micov 1.5 milyon dolar

PG ve pivot icin 1.7 milyon dolar civari bi butce kaliyor. Lasme icin anca ek butce lazim bize. Ya da belki dendigi gibi odeabank sponsorluk parasini arttirmistir.

5 yabancili rotasyon kuracaksak Dentmon+Lasme getirilebilir ama 6 yabancili rotasyon icin biraz daha para lazim.

Nate Wolters Beşiktaş'ta.
Gayet iyi transferler yaptılar.

Nate wolters bjk de. Net iyi transfer

Sözleşme imzalamışlarsa çok iyi transfer. Doğru kullanılırsa Avrupa basketbolunda fark yaratır Wolters.

Jeff Withey NBA'de min. kontratla oynuyordu. FA durumda. Kesinlikle gündeme alınmalı.

Green (4), İzzet (4), Ege (4), Warrick (4/5), Withey (5) + yerli uzun (5) gayet yeterli bir pota altı rotasyonu olur. İyi bir guarda bütçe de açılmış olur.

Ben Huertas'ın bizi tercih edeceğini sanmam.Bu nedenle ismi geçen Dentmon ya da Hodge gibi isimlerden hangisi olursa her türlü iş görür bence..

5 yabancı olursa pota altında ben mi oynayacağım pota altı 4.5 dan lasme mi olacak

Kabaca 5 milyon dolar "oyuncu" butcemiz olsa.

Green+Schilb 1 m dolar
Goksenin+Safak+Izzet+Ege 0.8 m dolar
Sinan+Micov 1.5 milyon dolar

PG ve pivot icin 1.7 milyon dolar civari bi butce kaliyor. Lasme icin anca ek butce lazim bize. Ya da belki dendigi gibi odeabank sponsorluk parasini arttirmistir.

5 yabancili rotasyon kuracaksak Dentmon+Lasme getirilebilir ama 6 yabancili rotasyon icin biraz daha para lazim.

Green+Shilbe 1 mılyon epey fazla ELden teklif alan oyuncular değerlerinden çok vermemişizdir Green Malagadan max 450-500 almıştır ıyı bı sezon geçirmedi değeri biraz dusmustır Schilb de Fransada 250-300 e oynamıştır o da ıyı sezon geçirdi belkı biraz daha fazla vermişizdir ıkısı topkam 700-800 dur bence micovu zaten biliyoryz 525bın mı 575 bın avro muydu 650 bın dolar desek Sinanı bılmıyorum ama 700 falandıe sanıeım yanı bir 300-400 fazlalık var bence

Eksik parcalarimiz:
1 - 2 veya 3 - 4,5 ve 5 numara
Toplam 4 oyuncu olacak.

Suan 5 turk ve 3 yabanci var kadroda

1 turk ve 3 yabanci daha alinacak gibi duruyor.

Turk olarak alternatifler; emir > serhat > semih

Ama onemli olan 3 yabanci.

Iyi yabancilar olursa eurocup ve lig de yari final-final
Kotu yabancilar olmasi durumunda gruptan cikamama ve play off ya da 1. Turdan veda olur

Nate Wolters önümüzde ki yıl kapışılır bence, Bjk net çok iyi iş yaptı. Guard için Darius Morris düşünülebilir. Ergin hoca böyle riskli hamleleri sevmez, garanti hamle ister ama Morris skor ve oyunu yönlendirme anlamında hiç fena bir oyuncu değil. Ball handlingi, pas özelliği ve saha görüşü iyidir. Atletik bir oyuncudur, tempoyu sever. Green hamlesi ile tempo açısından koçun ne düşündüğü konusunda soru işaretleri oluştu kafamda ama tempo yapmak istiyorsak Morris iyi bir alternatif olabilir. Nba'de kontrat kovalayacağım diye kariyerine yazık etmezse eğer burada iyi işlerde yapabilir Morris.

Sent from my iPhone using Tapatalk

En iyisi guard transferi için beklemek gibi görünüyor etraf biraz durulursa elimize birkaç fırsat geçecektir.

Bence Ergin hoca Nate Wolters'ı bile almadığına göre daha iyisini kovalıyor. Dentmon ve Hodge bizim oyun tarzımıza uygun oyuncular değil onlar gelmezler gelirlerse de ya 7.yabancı ya da Ersin ve Semihi almamız durumunda 2.guard olarak gelirler.

Hodge konusunda somut bi bilgi var mı temenni mi yoksa

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener ekpe udoh a teklif yapmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İş görme konusunda bi şey demiyorum da Arroyo izledikten sonra Dentmon, Hodge, Rowland falan hepsi bi tık eksik geliyor.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK Nate Wolters'ı nasıl getirdi. Hala anlamakta zorlanıyorum. Artık bizim de çok iyi bir guard almamız lazım. Bence bu sezon da tempoyu düşürerek oynayacağız. Bunun için dominant bir guard almalıyız. bence böyle bir guard alırsak Arroyo - Hawkins gibi XX - Schilb ikilisiyle çok iyi bir sezon geçirebiliriz. bazı arkadaşlar kızabilir ama ben Luke Ridnour'u alırsak çok iyi olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri