Her transfer döneminde aynı ergenlerin aynı zevzekliklerini dinliyoruz mal mal her siteye girip haber ararlar buraya aktarırlar olmazsa diyerek de alay edip dururlar. Yani futbol basketbol farketmiyor bu tipler de değişmiyor. Onlar yaşlanırsa yerine yenileri geliyor aynen devam ediyor.
Ben artık aynı lafları demekten bıktım aynı adamlara!
Kardeşim transfer ne demek bilmiyorsan burada millete ayar vereceğim diye çabalama! olmazsa olmaz gazeteci neyin garantisini alacak? GS 2 sene önce Podolski'yi Reyes'i KAP'a bildirmedi mi? Ne oldu oldu mu o transfer? Gazetecinin ne suçu var? Adam duymuş haberi veriyor alamayan yönetime kızacaksın haberi veren gazeteciye değil! Buna kafanız basmıyor mu?
Al Lasme! GS'a imza attı dedik sevdiklerimize adam imzayı atmadı gitti PAo ile görüştü ee Pao ile anlaşsaydı yalancı mıydık biz! Anasını satayım bir siz dürüstsünüz! Peki biliyor musunuz Lasme'ye biz imza attırdıktan sonra Doğuş Lasme'ye 1.3M teklif ediyor? Ve iki tarafın da 1-2 gün için sözleşmeyi iptal etme hakkı var. Lasme istese gider ama vazgeçiyor kabul etmiyor Doğuş'un teklifini daha yeni olay bu! Ee şimdi LAsme birden vazgeçse Doğuş'a gitse ne olacaktı? LAsme GS'da diyenler yalancı mı olacaktı! Çoluk çocuğa her sene aynı şeyleri anlatıyoruz! Ne kadar kolay böyle milleti aşağılamak eleştirmek! Oturduğun yerden 3 siteyi sabah akşam f5 yaparak takip et ona buna gider yap ohh
Yahu bana geçen sene direk GS yönetimi dedi Zaza ile ilgileniyoruz diye direk yönetim! Bana bunu diyen adam sonra Zaza ile görüşmedik diye medyaya da açıklama yapan adam

) Ee Gazeteci hatalı! Bu ergenler yüzünden millet bildiğini de söylemiyor artık! Vallahi billahi hiç bir bildiğimi paylaşmıyorum ne paylaşacağım! Olursa olur olmazsa olmaz! Bilmek isteyen de beklesin olunca öğrensin! 3 kuruşluk zibidinin ağzına neden düşeyim!
Daha durun karamsar tayfa gelmedi! Bİr de onlar gelecek ortalığı her tarafına koyacak sağlı sollu