• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huertas kontrati bekletiyordur muhtemelen baska teklifler icin. Nba den kontrat bulmasi acayip surpriz olur bence. Avrupada da belli seviyede guard arayan cok az takim kaldi. Cini beklemiyorsa Huertas Avrupada avantajli takim biziz. Uzun icin de Nbaden dusucek oyuncular kollaniyordur cunku Avrupada piyasada gayet yeterli uzun havuzu var. Uyguna Nba uzunu fena olmaz.

Duyumcu kardeşleri kollayanlarda gelmiş. Amacım tartışma değil ama "bitti-işlem tamam" gibi ibraler kullanalar ben miyim? Madem bu işler son anda değişir ve bunu bilecek bilgiye sahipsin böyle net cümleler kurmayacaksın.

Bu Enginin durumunu bilen var mı aslında BJk ile kıntratı var .Sadece Efese mı izin vermiş BJK yoksa istediği takıma mı.Alabilsek (kş sankş zor) o zaman PG kınusunda iyice sabretme şansımız olurdu

Noldu Eyüp Yıldız vede iddasına ?

Biri uyarsın eyüp abiyi kendini rezil ediyor

Sühan abi dediklerinde kismen haklisinda;
1- galatasaraya gönül veren insanlara yapilacak transferlere heyecanlanacak insanlara(genclere) zibidi demek hos degil.
2- Abi söyledigin gibi transfer cok degiskenli bir sürü bilinmenyeni olan denklem insanlar bunu anliyor sadece cok cok emin bir sekilde yazilmasina kiziyor, üzülüyor. Beklenti icine giriliyor sonra ucunu acik birakmak dogru dili kullanmak lazim.
3- Yönetim konusuna virgülü virgülüne katiliyorum bence de esas suclu ya da hatali gözardi ediliyor.
Son olarak basketbola olan ilginin artmasi güzel umarim takim nasil olursa olsun belli bir taraftari olan salon atmosferi olan bir takim olabiliriz. Salonun bos olmasi herseyi etkiliyor.

Bir kere Huertas iddiasi doğru.Temas olmuş.Bunu Ismail Senolda soyledi zaten.Burdaki amaç her transfer doneminde Eyüp abinin üzerine oynanıyor hissine kapılmaya basladim artik.Eyup abi ne dedi Kulubun icinden aldigim bilgiyle huertas isi imzaya kaldi sozlesme bekleniyor dedi.Yani teklif gittigi dogru oyuncu da haliyle Nba den kontrat bekledigi icin buna cevap vermemesi normal.Ayrıca Avrupadan kontrat alırsa ilk takım GS olur tabi biz o kadar beklersek.Yani demek istediğim Eyup abi sirf kendi iyi niyetinden iceriden aldigi bilgiyi paylasiyor.Buradaki çogu insan da Haber kolpa diyor.Haberin kolpa olmadigi da gayet ortada.Insanlarin iyi niyetiyle bilgi vermeye calistigi bu donemlerde lutfen daha anlayisli olmaya calisalim.Iyi aksamlar

Her transfer döneminde aynı ergenlerin aynı zevzekliklerini dinliyoruz mal mal her siteye girip haber ararlar buraya aktarırlar olmazsa diyerek de alay edip dururlar. Yani futbol basketbol farketmiyor bu tipler de değişmiyor. Onlar yaşlanırsa yerine yenileri geliyor aynen devam ediyor.

Ben artık aynı lafları demekten bıktım aynı adamlara!

Kardeşim transfer ne demek bilmiyorsan burada millete ayar vereceğim diye çabalama! olmazsa olmaz gazeteci neyin garantisini alacak? GS 2 sene önce Podolski'yi Reyes'i KAP'a bildirmedi mi? Ne oldu oldu mu o transfer? Gazetecinin ne suçu var? Adam duymuş haberi veriyor alamayan yönetime kızacaksın haberi veren gazeteciye değil! Buna kafanız basmıyor mu?

Al Lasme! GS'a imza attı dedik sevdiklerimize adam imzayı atmadı gitti PAo ile görüştü ee Pao ile anlaşsaydı yalancı mıydık biz! Anasını satayım bir siz dürüstsünüz! Peki biliyor musunuz Lasme'ye biz imza attırdıktan sonra Doğuş Lasme'ye 1.3M teklif ediyor? Ve iki tarafın da 1-2 gün için sözleşmeyi iptal etme hakkı var. Lasme istese gider ama vazgeçiyor kabul etmiyor Doğuş'un teklifini daha yeni olay bu! Ee şimdi LAsme birden vazgeçse Doğuş'a gitse ne olacaktı? LAsme GS'da diyenler yalancı mı olacaktı! Çoluk çocuğa her sene aynı şeyleri anlatıyoruz! Ne kadar kolay böyle milleti aşağılamak eleştirmek! Oturduğun yerden 3 siteyi sabah akşam f5 yaparak takip et ona buna gider yap ohh

Yahu bana geçen sene direk GS yönetimi dedi Zaza ile ilgileniyoruz diye direk yönetim! Bana bunu diyen adam sonra Zaza ile görüşmedik diye medyaya da açıklama yapan adam:)) Ee Gazeteci hatalı! Bu ergenler yüzünden millet bildiğini de söylemiyor artık! Vallahi billahi hiç bir bildiğimi paylaşmıyorum ne paylaşacağım! Olursa olur olmazsa olmaz! Bilmek isteyen de beklesin olunca öğrensin! 3 kuruşluk zibidinin ağzına neden düşeyim!

Daha durun karamsar tayfa gelmedi! Bİr de onlar gelecek ortalığı her tarafına koyacak sağlı sollu

Kimse size bildiklerinizi anlatın diye burda yalvarmadı sanırım.

Bilyorsanız sölersiniz olur olmaz bu başka birşey,Bugün Eyüp Yıldızın yaptığı başka bir şey elma ile armutu ayıralım.

Zibidilik yaşla olmuyor davranışla ,karakterle oluyor burada birilerini hedef alıyorsanız isim verin, herkesi zıbıdı diyerek itham altında bırakmayın bence.

Gelelim bir duyum alıyorsanız kaynak verirsiniz olur olmaz bizde yorumlarız.Onu duydum bunu işittim diyerek burda herkes bilgi kirliliği yapıyor.

Ben 3 senedir Eyüp yıldızın o gelcek bu gelcek yazılarını okuyorum ,Aylar yıllar geldi geçti eyüp yıldızın dedikleri gelmez oldu :)

Ben şimdi neden niye hangi sebeple Eyüp yıldızı ciddiye alıp beklenti içine giriyimki herzamanki gibi Balon haberdir der makaramı yaparım,Vezirde olmak rezilde olmak insanın kendi elinde güvenmiyorsan kaynağına yazma .

İsmail Şenolda isim veriyor ama kimse ne laf ediyor ,ne dalga geçiyor ,nede kötu bir yorum yapıyor demekki işini düzgün yapıyor.

Lasme'nin ne kadar alacağı konusunda bilgisi olan var mı ?

İsmail Şenol da bence istese herkesten önce yazar havasını atar ama adam bile terse yatmamak için hemen yazmıyor ama %100 doğru yazıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Şenol da bence istese herkesten önce yazar havasını atar ama adam bile terse yatmamak için hemen yazmıyor ama %100 doğru yazıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de Caglar Torun var ama o araliklarla yaziyor. Ikisi de saglam haberciler bu konuda.

Bir kere Huertas iddiasi doğru.Temas olmuş.Bunu Ismail Senolda soyledi zaten.Burdaki amaç her transfer doneminde Eyüp abinin üzerine oynanıyor hissine kapılmaya basladim artik.Eyup abi ne dedi Kulubun icinden aldigim bilgiyle huertas isi imzaya kaldi sozlesme bekleniyor dedi.Yani teklif gittigi dogru oyuncu da haliyle Nba den kontrat bekledigi icin buna cevap vermemesi normal.Ayrıca Avrupadan kontrat alırsa ilk takım GS olur tabi biz o kadar beklersek.Yani demek istediğim Eyup abi sirf kendi iyi niyetinden iceriden aldigi bilgiyi paylasiyor.Buradaki çogu insan da Haber kolpa diyor.Haberin kolpa olmadigi da gayet ortada.Insanlarin iyi niyetiyle bilgi vermeye calistigi bu donemlerde lutfen daha anlayisli olmaya calisalim.Iyi aksamlar

Olay şu;

Eyüp Yıldız @eyupyildizz
Periscope'da söyledim burdanda yazayım! GS Huertas ile prensip anlaşmasına varmış bir aksilik olmazsa yarın imzalaması bekleniyor.

Eyüp Yıldız @eyupyildizz
Taze bilgi: Huertas'a sözleşme gönderelmiş imzalayıp kulübe fakslaması bekleniyor.

İsmail Şenol'un söylediği gibi temas olmuş olması ayrı, böyle bir dille insanları beklentiye sokmak ayrı kardeşim. İnsanların anlatmaya çalıştığı bu basit "ayrımı" anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.

Bu tavrın üzerine bir de Sportando'da "according to Eyup Yildiz" ifadesi geçen bir haberin çıkınca "Aaa sportando beni kaynak göstermiş, bakın bu da linki" diye tweet atılırsa işte o zaman iyi niyetlerden şüphe duyarım ben, yakın dostları hiç kusura bakmasın.

Bana bu forumda ukala, saygısızdan tutun her türlü hakaret edildi. Duyumculuk da buna benzer her türlü şeyi söyler, ismi atarlar. Mesele insanın kime inanıp, kime inanmayacağı. Söylenenleri mantıksal çerçeve içinde değerlendirip, değerlendirememekte mesele.

İsmail Şenol birçok şeyi biliyor. Zaten yazmamayı öğrendiğinde daha çok şeyi öğreniyorsun. Sen yöneticiden bunu duydum, yazayım dersen, bir şekilde bir yerden ona yalanlama yapılır. Çünkü albenisi olmayan bir takım, işlerini gizli gizli yürütmek zorunda. Transfer döneminde ters köşe olduk zaten bu sene çoğumuz.

Transfer listesi gösteriyor ki, forumda ismi geçen bir çok oyuncu ile ilgilenilmiş kıyısından köşesinden. Huertas konusu kesin olmamakla birlikte Kaan Abi'nin söylediği gibi. Huertas çok yüksek ihtimal NBA'den kontrat alamayacak. GS'nin de normal bütçeden guard bütçesine ayırdığı pay da belli. Yani istersek Huertas'ı. En ciddi adaylardan biri biziz.

Bilader İsmail Şenol iş bittikten sonra yazıyor. İsmail Şenol'un resmi imza atılmadan önce verdiği haber yok herkes bunu karıştırıyor zaten. Kulüp resmi açıklamayı yapacak iken kendi fikrini yazıyor İsmail Şenol neyse adını bile anmak istemiyorum bu zatı muhteremin. Kim kime itibar ediyorsa eder o ayrı mesele. Şunu da diyeyim Huertas gelirse de burada ki alay geçen şahıslar aynaya bakıp bir yorumlasınlar kendilerini :-)

Bilader ismail şenol iş bittikten sonra yazıyo ismail şenolun resmi imza atılmadan önce verdiği haber yok herkes bunu karıştırıyo zaten klüp resmi açıklamayı yapacakken kendi fikrini yazıyo ismail şenol neyse adını bile anmak istemiyorum bu zatı muhteremin kim kime itibar ediyosa eder o ayrı mesele hea şunuda diyim Huertas gelirsede burdaki alay geçen şahıslar aynaya bakıp bi yorumlasınlar kendilerini :-)

İsmail Şenol duyumcu değil, transferden prim yapma gibi bir derdi yok çünkü.

Olay şu;

İsmail Şenol'un söylediği gibi temas olmuş olması ayrı, böyle bir dille insanları beklentiye sokmak ayrı kardeşim. İnsanların anlatmaya çalıştığı bu basit "ayrımı" anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.

Bu tavrın üzerine bir de Sportando'da "according to Eyup Yildiz" ifadesi geçen bir haberin çıkınca "Aaa sportando beni kaynak göstermiş, bakın bu da linki" diye tweet atılırsa işte o zaman iyi niyetlerden şüphe duyarım ben, yakın dostları hiç kusura bakmasın.

Peki burada Eyüp Yıldız kesin Galatasaray'da mı diyor? Haberi doğru oku, prensip anlaşmasına vardı diyor, bir aksilik çıkmazsa diyor, bir aksilik çıkmış olamaz mı malum aynı İsmail Şenol Lasme Galatasaray'da dedi. Sonra Panathinaikos'da dedi sonra Galatasaray'da dedi. Ne olacak şimdi İsmail dedi aksilik olabilir ama Eyüp dedi mi olmaz. Ha buradaki amacım Eyüp abiyi savunmak falan değil ki savunmak bana düşmez. Adam aldığı duyumu söylüyor, bunda abartılacak ne var? Bugün çok kez aynı örneği verdim yine veriyorum bir daha anlatacağım bu kişi duyumcu değil, Eyüp değil, İsmail değil, Galatasaray basketbol genel menajeri Ömer Yalçınkaya. 1 ay önce kendi ağzıyla Schortsanitis menajer aracılığıyla bize önerildi. Bizde prensipte anlaştık dedi. Peki Sofoklis nerede? İmzaladı mı Galatasaray ile ? Hani cevap verebiliyorsan başka sorum yok. Cevap basit aslında görüşüp prensipte anlaşabilirsin ama resmi imza başka bişey. Bahsettiğin şahıs televizyonlarda radyolarda yorumculuk yapıyor emeğe saygı.

Bilader Eyüp Yıldız duyumcu değil. Bu haberle de prim yapacak biri değil ;-) Adam Radyospor yorumcusu ve her türlü spor kanalına bağlanıp yayın yapan biri.

Kimse Huertas gelmez demiyor. Nba'den kontrat bekliyor, bulamazsa gelecek demek ayrı, Huertas'a imza gönderilmiş akşam imzalaması bekleniyor demek ayrı. Her çıkan dedikoduyu kendi haberinmiş gibi yazarsan, gelecek eleştirileri de kabul edeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri