• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, kendisiyle twitter üzerinden iletişime geçme şansınız varsa uzun için ilgilendiğimiz, kulağına giden bir isim var mı diye sorabilir misiniz acaba ?

Genelde salı günleri basketballinsiders.com sitesinde sorulan soruları cevaplıyor...Önümüzdeki hafta soracağım soru kısmı açıldığında :)

Arkadaşlar nedir son durum? Bilgi duyum paylaşımlar ????

Aaron Craft, Szolnoki Olaj'e gitmiş. Back-up guard olarak iyi iş yapardı maliyetinin de fazla olacağını düşünmüyorum. Takip etmek gerek

Huertas'ın Ya NBA ya Galatasaray konususnun çok zor olduğunu düşünmüyorum açıkçası bunu Pick'e de sormuştum. Galatasaray dışında çok az talibi çıkar demişti. Kazan Colom'u almış, Kuban Draper'i aldı (belki bir ekleme yapabilir) onun dışında aşırı bir talibi olmaz. Pana yarı saha guardından daha çok tempo yapabilecek (Hodge tarzı) adamlara yönlenir.

Eyüp yildiz : Semih Erden geldiyse güzel hamle yapmış GS artık kalan 2 yabancıyı da kısa alabilir.

Kendal marshall ve Kennedy harika olur.

Kesin bir sey yok sanırım, menejeri henuz birsey yok dedi diyen de var. Ayrıca Semih´i alsak da gelecek ıkı yabancıdan biri uzun olacak ama belki uzunun niteliği değişir. Muhtemeln sezon içi yedinci yabancı kısaya gelir.

Kendall Marshall çaprazı koparmıştı en son eğer uygunluk varsa Ish Smith,Khaliff Wyatt, Rowland olabilir. Lasme-Semih pek sıkıntılı durmuyor aslında geldiyse bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

Rowland(Smith) - Şafak
Kennedy - Sinan - Göksenin
Micov - Schilb
Green - Ege - İzzet
Lasme - Semih.

Haberin kaynağı çok sakat yalnız

Semih'e güvenip başka uzun almadan yola çıkmak kadar saçma bir düşünce yoktur umarım hocanın kafasında.

Semih konusu çok uçta eğer Semih'i alırsak 3. bir uzun lüksümüz olmaz hadi olsa bile Lasme 4'e kayar İzzet'e neden para ödendi zaten elinde 4 oynayacak 3 numara da var. Eğer Semih gelirse 3.uzun alınmaz ilk etapta.

İsmail Şenol da Ömer Yalçınkaya da gelecek iki yabancıdan biri uzun olacak dedi Semihe ilgimiz son anda ortaya çıkmamıştır herhalde demek ki Semihin transferinden bağımsız olarak bir yabancı uzun alma planımız var

Bu arada Fersu menejeri ile konuştum henüz kimse ile anlaşmadık dedi demiş basketmerkezi denilen şeyi biraz inceleyince Fersu daha güvenilir geldi bana

Pazar günü Fenerle son kez görüşecek diyen var yine bir Dixon numarası da olabilir

Semih alınsa da, uzun rotasyonuna tamamlayıcı bir yabancı alınacaktır. Semih'in alınması, sadece alınacak yabancı uzunun fiyatını düşürür. Semih & Lasme ikilisinin yanında, Patric gibi, daha uygun maliyetli bir uzuna yönelebiriz.

Forumdaki pek çok kişi gibi, Semih hiç içime sinen bir oyuncu değil... Asla da takımımda görmek istemem. Bir maç şapka çıkartır, öteki maçta saç baş yoldurur. Ancak alındıysa, hayırlı olsun demekten başka yapacak birşey yok...

Lasme çok kritik bir hamleydi,o transfer gerçekleştikten sonra yanına alınacak yabancı oyuncuda seçim şansımız çok fazla.Lasme-Begic,Lasme-Bourousis hatta Lasme-Stimac bile iş yapabilecek rotasyonlar olacak.O yüzden Semih'e o kadar para döküp 60 maçın 10'unda performans alacağımıza,o parayı sezon ortası 7. yabancı olarak kısa oyuncu almak için kullanalım.

Semih alınırsa...

Böyle ihtimalli cümle kurmak bile acı veriyor insana.

Semih gelirse 2 yabancı hakkımızi da kısa pozisyonunda kullanabiliriz.Huertas yanina Nelson hiç fena olmaz

Semih'in, Begic'ten bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Eğer Bouroussis ya da Black gibi özel bir uzun gelmeyecekse Semih'i Begic'e, Stimac'a tercih ederim

Semih'in de söylediği gibi mecbur kalmadıkça bu takımın formasını giymesini istemem. Gelirse de tepki gösterecek değilim. İşini yapar. Yapmazsa kendi bilir.
Semih gelirse maça gelmem sözünü de boş buluyorum. Zaten gelinmediği için boş ya salon.
Gerekirse yabancı alalım, ama Semih'e mecbur kalmayalım. Orası ayrı konu

1- Semih i karakter olarak zerre kadar sevmesem de şu bir gerçek alabileceğimiz en iyi yerli beş numara ve çok iş yapar
2- Birde Emir alınsa harika olur
3- Bir numara için Justin Dentmon ismi geçiyor yine. Ben açıkcası çok tanımıyorum. Ne verir? Nasıl bir guard ayrıntılı bilgi paylaşan olursa sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri