• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dyson vasat kalir.Bu uzun rotasyonuna yazik olur. Mccollum ile ilgili tek bildiğim Cin ligi sayi kralı olması. O da ne kadar referans olur tartışılır.

Panionios istatistiklerine bakarsak biraz daha Dentmon tarzi bir adam

Eric Mccollum 2 numara olarak gelsin yanına birde Huertas gelse olmuyor mu acaba

Dyson vasat kalir.Bu uzun rotasyonuna yazik olur. Mccollum ile ilgili tek bildiğim Cin ligi sayi kralı olması. O da ne kadar referans olur tartışılır.

Panionios istatistiklerine bakarsak biraz daha Dentmon tarzi bir adam

7. Yabancı yi sezon ortasında almayalim bu sezon her mac cok onemli gecen yil sezonu iyi bi yerde bitirememiz bize ceyrek finalde elenmemize maal oldu.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya 3 alternatif de çok farklı adamlar özellikleri hiç benzemiyor. Oyun kurucu transferinin önemi de burda bence. Serbest oyuncu piyasası sistem belirliyor desek yeridir

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas cuk oturur herkesi oynatır ama skorer oyuncu da lazım gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklamalardan anladığım Huertas'la parasal bir sıkıntı yok. Oyuncu sürekli NBA için ek süre istiyor. Ergin hoca muhtemelen kasıtlı şekilde bu açıklamayı yaptı. Normalde isim verdirmezdi. Bu sefer isim vermesi sanırım Huertas'a mesaj

Jerome Dyson cok yanlis transfer olur. Hic olmadi Walter Hodge iki gomlek iyi oyuncu ondan.

Dyson'nin guard oldugu takimda uzunlar bi o potaya bi bu potaya kosmaktan baska bisey yapamazlar. Anca hucum rebound u kovalayip sayi atmaya calisirlar. Hayal kirikligi olur gercekten, insallah boyle bir hata yapilmaz, su ana kadar yapilmis butun dogru isler heba olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mccollum transferi Huertas transferinden daha zor olur...NBA kovalıyor oda , olmazsa Çin'de piyasası yüksek oda olmazsa Doğuş istiyor...
Jerome Dyson gibi şutu olmayan oyunculara bakıyorsak, gidip McCalebb'ı alalım o zaman...Hücumda savunmada neler yapabildiği ortada..Şut atamasa da drive ederken üç kişiyi çekiyor nasılsa üstüne...

Bir sinavda kopya çekildiğini anlamanin yolu doğru cevapların değil Yanlis cevapların ortak olmasidir.Basketdergisi is bitti haberi yapinca.tüm duyumcular da aynisini duyuverdi hatta bazilari yine 1+1 im told koduna girdi ama sonucu gorduk bir kez daha duyumcu denilenlerin bilgi kaynaklarini bizden farklı olmadigini teyit etmiş oluyoruz.

İsmail Senolun bizle ilgili bildirimleri genelde haber vermekten çok lehimize olaya müdahil olmak niteliginde şimdiye kadar yolunda giden transferler için kesinlesip başka yerlerde duyrulana kadar birşey yazmadi Şenol .O yüzden verdiği isimler yanlis değilse bile tam.olarak gercegi yansitmiyor olabilir mccolluma ilginiz vardır ama.olmaz gözü ile bakiyoruzdur Dyson da daha uzun bir listenin iyice sonundadir

Hoca bilerek yaptı bu açıklamayı bence

Bende hocanın bu açıklamayı bilerek yaptığına inanlardanım.Bence eurocup'da olmamız da bu transferin gecikmesinde önemli bir faktör.

Ergin hocayı birazcık tanıyosam bilerek yaptı bu açıklamayı. Hem yönetime gaz veriyor hem kesin bitmediği için çok dillenmesinden memnun değil. İsmail şenolun ilk olarak duyurmAsı da bunu destekliylor.

Arkadaşlar Ntvspor altyazı geçiyordu.Tam göremedim '' Huertas'la henüz anlaşmadık. Bir kaç gün içinde netleşecek. Anlaşma umudumuz yüksek'' kısmını gördüm. Ancak kimin konuşması göremedim .Şu an dışarı çıkıyorum.Ntvspor alt yazıları takip edip şu konuşmanın aslını yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar Ntvspor altyazı geçiyordu.Tam göremedim '' Huertas'la henüz anlaşmadık. Bir kaç gün içinde netleşecek. Anlaşma umudumuz yüksek'' kısmını gördüm. Ancak kimin konuşması göremedim .Şu an dışarı çıkıyorum.Ntvspor alt yazıları takip edip şu konuşmanın aslını yazarsanız sevinirim

Topsakalın açıklaması o.

Yaw noluyo arkadas yaa bi kadromuz netlesse de biz de ergin hoca da rahat bi nefes alsa..

Huertas'ın transferiyle dalga geçenler eğer fenerbahçelilerse buna gülüp geçmek gerekir.Kaldı ki kendileri bütçeleri bu kadar yüksekken gidip takımın dümenini kariyerindeki en büyük başarısı Karşıyaka takımıyla geçen sezon almış olduğu şampiyonluk olan ve yaş itibariyle de Huertas'dan sadece 45 gün küçük olan Dixon'a bırakmışken, üstelik bu transferi bence ligin yaşı itibariyle de en değerli devşirme oyuncusu Emir'den vazgeçme pahasına devşirme oyuncu kontenjanını kullanarak yapmışken gülüp geçmek dışında yapabileceğimiz pek de bir şey olmaz diye düşünüyorum.Dixon transferini kadrosunda devşirme oyuncusu bulunmayan G.Saray, Efes,Bjk vb. bir takım yapmış olsaydı mantıklı bir transfer yapmış olurdu,mesela G.Saray Huertas yanına yerli statüsünde Dixon ile gayet iyi bir kısa rotasyonuna sahip olurdu ama bu transferi F.Bahçe için mantıksızlaştıran Fenerbahçenin elinde zaten ligin bana göre en değerli devşirme oyuncusunun olmasıydı.

Ayrıca Huertas son yıllarda Avrupanın en iyi takım liderleri arasında yer alır.Spanoulis,Diamantidis,Arroyo,Navarro,Rodriguez gibi isimlerin arasında rahatlıkla Huertas'ın ismi zikredilirken onunla aynı yaştaki pardon sadece 45 gün küçük olan Dixon'un esamesinin okunması söz konusu bile olmaz.

Umarım Huertas transferi gerçekleşir ve yanına da skorer bir oyuncu da alınırsa bu takım ligin en büyük favorilerinden biri olur..

Ergin Hoca müthiş zeki bir adam..

İsmail Şenol a Topsakal dan daha fazla inanırım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emir ülkerden ayrılıyormuş sanırım biz alsak harika hamle olurdu ama daçkaya yakınmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri