• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır eğer her ikisine de birer milyon dolardan fazla ödemeseydik , ikisinden birini serbest bırakırdık diyor...

Aynen öyle , TrendBasket öyle bir haber yapmış ki birisi ile bu hafta içi vedalaşılacak gibi söylentiler türemiş her yerde. Rochestie'nin gitmeye yakın olduğunu yazanlar bile var. Çok yanlış bir algı oluşmuş sosyal medyada sanki.

Bence şu an transfere falan gerek yok. Takımdaki taşlar gün geçtikçe yerine oturuyor. Süre ve skor dağılımı olarak da son derece iyi gidiyoruz. İlerleyen zamanlarda bir guard transferi belki düşünülür..

Mccollum ile yer değiştir dj cooperı o maçta aynısını bu sefer bizim oyuncumuz için söylerdik . Çünkü karşı takım bir kere herşeyden önce takım özelliklerini taşımıyor. İşleyen sistem içersinde dj cooper çok iyi bir skorer olabilir fakat bireysel performans oynayan takımda fazla sorumluluk alarak hem verimi düşüyor hemde yoruluyor işler kötü gittiğinde . Ayrıyetten şutu mccollum dan daha temiz gözüküyor. Savunma ve ribaunt konusu ise tartışmasız mc c. den tarafa

Ya renkdaslar eyvallah takim oturuyor ergin hoca faktörü falan da. Bu takimda bas bas bagiran oyun kurucu eksikligi var(mccolum net pg degil zaten hoca da sg gibi oynatiyor. Sinan evet iyi oynuyo ama isler sertlesince nasil olacak ben tereddütdeyim.) Ben bizim takima karsi oynasam deli gibi topu getirene baski yaparim.
Ha bu oyun kurucu hemen olmaz hem maddi hem de aranilan oyuncu olamamasindan ama ilerde mutlaka aciga cikacak oyuncu olacak. Ön alan savunmasini biraz sertlestirecek, ball handlingi iyi ikili oyun oynatan bir pg lazim. Sayi atmasina sutu olmasina gerek yok.
4 numara rotasyonunu micovla lasme ile kotariyoruz. Dorsey biraz daha form tutup daha fazla süre alacaktir. Hafif maclarda da egeyi kullansak 4 numara lazim degil ama guard lazim.
O meshur terim vardir ya "vidalar sikilmaya basladiginda" diye iste o zaman bizim defolarimiz daha net aciga cikacak ve benim öngörüm oyuna sertlik katacak önalan savunmasi iyi,delici, güçlü ikili oyun oynatacak Guard :)
Tabiki bu benim düsüncem.. her düsünceye saygiliyim ama hangi yabanciyi cikarcaz biz iyi takim olduk düzen bozulur düsüncelerine katilmiyorum...

Farmar 2-3 sene evvel olsaydı tamam da geçen yıl geldi Daçka'yı yerle bir etti(bence),bu sene gitti Rochestie gibi ortalama bir oyuncunun altında eziliyor,tarihin en kötü Maccabisind bile toparlayıcı etkisi yok,hatta takımı dinamitleyen oyuncuların başında geliyor

Kim ne yapsın Farmar'ı bu saatten sonra?Farmar basketbolu bırakalı 2 sene falan oldu.Öylesine oynuyor o zamandan beri.Herhangi bir takıma yarar falan da sağlayacağını düşünmüyorum açıkçası

Schilb takıma katılalı 1 ay olmuşken maçlarda kötü oynaması gayet doğal değil midir? Çok taktım bu Schilb olayına adam daha yeni gelmiş herkes özel şeyler bekliyor az biraz zaman verin daha takımın sistemi yeni oturmaya başladı keza Schilb oynamaya başlayınca sesler kesildi neyse böyle devam etsin de aslan parçası kötü yorumda bulunanları düşündürtsün

Furkan Daçka ile anlaşmış sözleşme çıkışı bize ücret ödemeleri gerekmiyormu?

Arkadaşlar bişey soracam konu dışı olabilir ama Furkan Daçkaya gitti ya Türkiye deki hakları bizde değil miydi o yüzden bir ücret aldık mı ?

Farmar 2-3 sene evvel olsaydı tamam da geçen yıl geldi Daçka'yı yerle bir etti(bence),bu sene gitti Rochestie gibi ortalama bir oyuncunun altında eziliyor,tarihin en kötü Maccabisind bile toparlayıcı etkisi yok,hatta takımı dinamitleyen oyuncuların başında geliyor

Kim ne yapsın Farmar'ı bu saatten sonra?Farmar basketbolu bırakalı 2 sene falan oldu.Öylesine oynuyor o zamandan beri.Herhangi bir takıma yarar falan da sağlayacağını düşünmüyorum açıkçası

Rochestie'nin ortalama bir oyuncu olduğu noktasına katılmayıp geriye kalan düşüncelere imzamı atıyorum.

Kerem Tunceri ya da Tutku cuzzi bir miktara rotasyona katılamazmıydı? (Sakatlık durumlarını bilmiyorum)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rochestie'nin ortalama bir oyuncu olduğu noktasına katılmayıp geriye kalan düşüncelere imzamı atıyorum.
Bizdeki hali gibi değil kesinlikle üstad,ama yine de üst seviye guard saymam.Daha 2 sene evvel düşük bütçeli Sienada falan iş yapamadığını da düşününce.Yine onun lideri olduğu Maccabi tarihinin en kötüsü belki

Kerem Tunceri ya da Tutku cuzzi bir miktara rotasyona katılamazmıydı? (Sakatlık durumlarını bilmiyorum)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tutku geçen sene bir dönem sakattı. Sonrasını da boş geçirdi. Ondan hemen katkı almamız zor. Kerem Tunçeri de 2. Ligde Acıbadem Üneversitesi'nde oynuyor şu an. Kontratı da yüksektir büyük ihtimalle almamız zor olur.

Bizdeki hali gibi değil kesinlikle üstad,ama yine de üst seviye guard saymam.Daha 2 sene evvel düşük bütçeli Sienada falan iş yapamadığını da düşününce.Yine onun lideri olduğu Maccabi tarihinin en kötüsü belki

Maccabi'nin kötü performasının esas sebebi uzunlarının çok yetersiz olması resmen kütükten yontulmuşlar. Rochestie ve Farmar da bekleneni veremediler ama esas sorun uzunlarda onlar çok yetersiz ve bu kısaarın hücum aksiyonlarını da baltalıyor. Yoksa Thomkins ve Parashouski varken Rochestie Nozgorodda döktürüyordu . Kesinlikle ortalama bir oyuncu değil , Teodosic De Colo ayarında da değil elbette.

Erkeni geçi yok, bu takıma PG mutlaka şart. Her maç Schilb ve Sinan'dan takımı oynatmasını bekleyemezsiniz, oyunun doğasına aykırı bu zaten. Her maç Schilb'in eline topu verip "uzunları besle" diyemezsiniz. Lasme ve Dorsey gibi iki uzununuz varken ana planınız bu olamaz, olmamalı.

Maccabi Farmar'ı bıraksa keşke.

Furkan Aldemir decided to return to Europe and as expected he signed a contract for the next four years with Dogus Darussafaka.
The Turkish big guy left Galatasaray one year ago (mid December 2014) and moved to the NBA by agreeing terms with Sixers. However, he was waived by the Sixers few days before the start of this season.
It was rumored the last couple of days that Darussafaka lured him and eventually he signed a contract for the next four years. The Euroleague newcomers show with that move that they want to build a solid team with quality Turkish players. And despite reports about the opposite, there’s no buy out to be paid to Aldemir’s former team Galatasaray.

Yine yalanları ortaya çıktı. Furkan'dan hiçbir para kazanılamayacakmış. Tam da tahmin ettiğimiz gibi. İşin acı tarafı bu duruma hiçbirimiz şaşırmadık yalanlar dinlemeye o kadar alıştık. Koskoca klübün koskoca şubesinin başında yalancılar iş bilmezler at koşturuyor.

Yine yalanları ortaya çıktı. Furkan'dan hiçbir para kazanılamayacakmış. Tam da tahmin ettiğimiz gibi. İşin acı tarafı bu duruma hiçbirimiz şaşırmadık yalanlar dinlemeye o kadar alıştık. Koskoca klübün koskoca şubesinin başında yalancılar iş bilmezler at koşturuyor.

Murat Özyer'in icraatlerinden biriydi bu da. Allah bizden fazlaca kazandığı her kuruşu burnundan getirsin. Neyse ki defettiler de kurtulduk bu sezon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri