• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıyaka, Sassari, Bamberg örneklerine bakınca devrin değiştiğini görmek mümkün. Atletik oyuncular her türlü iş yapıyor.

Bu arada değişen oyun kültürünün arasında liderler hala zevk veriyor. David Logan çok iyi oyuncu. Dysonlar Curryler falan tabi ki olmalı ama tehlike anında camı kırınız Loganlar Iggyler de olmalı bir takımda. İkisi beraber iş yapınca da başka boyuta geçiliyor zaten.

Bence seneye Jeter-Logan ya da Jeter-Dyson gibi bir 1-2 iyi olacaktır. Yabancılar adına.

Arkadaşlar İnan Kıraç beyefendi yaralı parmağa selam göndermez hiç heves etmeyin. Ne de olsa Vehbi Koç'un çırağı.

Şubeleri ayırıp, Aysal'ı ve eşini şubenin başına getiren bir sosyal medya trollüne inanıp hocaya sallamak da muazzam olaymış yalnız.

Bu arada Jerome Dyson'un ismi EL top 16 öncesi de gündeme gelmişti fakat Justin Carter transfer edilmişti. Benim tahminim bize yar olmaz kolay kolay.

Bu arada 3puan.com ve Fersu Yahyebeyoğlu'nun dediğine göre transfer yasağımız da kalkmış. Hayırlı olsun.

Bu Sertaç Kaynak kim haberin kaynağı kendisi

Sence sadece 300 bin dolar için Euroleague takımından ayrılıp Eurocup takımına gelir mi. Abi heyecanınızı gayet iyi anlıyorum ama bazen öyle postlar atıyorsunuz ki şuraya tamamen fener tayfanın eline malzeme veriyorsunuz.

Yazana göre Maccabi serbest bırakmış zaten oyuncuyu

Kerem Gönlüm&KSK sesleri artıyor giderse üzülmem şahsen

Arkadaşlar İnan Kıraç beyefendi yaralı parmağa selam göndermez hiç heves etmeyin. Ne de olsa Vehbi Koç'un çırağı.

Yani FB'li olan Koç ailesinin damadıdır ve kulüp içindeki bütün ayrışmacılığın ve akabindeki sorunların müsebbibidir,dikkat ederseniz GALATASARAY kulübü ne zarar görse ve sorunlar çıksa kulübün haklarını savunduğunu göremez vede duyamazsınız seçimlere direk müdahil olur kalıcı olarak kulüp için iyi işler yapmak isteyen adayların çıkmasını istemez ve kendisine hep biat edilsin ister vedenihayetinde Camiada kulüp içindede sorunlar hiç bitmez.GALATASARAY camiası bu adamdan kurtulmadığı müddetçe bu sorunlar hep devam eder,İ.Kıraç hakkında yazdıklarım suçlama amaçlı değil maalesef sebep olduğu zararların bütün arkadaşlar tarafındanda bilinmesi için yazdım Admin arkadaşlar umarım anlayışla karşılar.

Öyle de olsa Pargo'yu alma ihtimalizin ne olacağını hepimiz iyi biliyoruz.

Yani bana kalırsa özellikle ABDli oyuncular için özellikle belli yaşın üzerinde ise paranın önemi büyük EL piyasasından bir miktar fazla vermek bile yeterli olabilir kupaya o kadar takılmazlar bence ödemelerle ilgili geçmişimiz daha ciddi sorun bana kalırsa
.....,, v
Yalnız Kerem de giderse eldeki bütçenin çok ciddi bir ağırlıgı yabancılara gidecek bütçe gerçekten 7 milyon civarı olursa kalan beş yabancj için toplam 5 milyona yakın kalabilir

2 numaraya Strawberry 500 bine oynayacaksa iyidir bu sezonluk ya. Jeter, Strawberry, Micov, Brooks, Lasme + 6. yabanci

Küfür yemek istemiyorum ama Lasme biraz size ve boy olarak eziliyor o pozisyonda. Tabi şu şartlarda reddetme lüksü de yok.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür yemek istemiyorum ama Lasme biraz size ve boy olarak eziliyor o pozisyonda. Tabi şu şartlarda reddetme lüksü de yok.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lasme 4-5 oynayan uzun olarak alinmali zaten bir pivot daha almaliyiz john Bryant gibi o zaman iyi rotadyon olur.

Efes Lasme'yi kadroda tutacakmış zaten,yalnız Krstic'i de sayarsak(sezon ortasında dönecek) Efes 9 yabancıyla başlayacak sezona.

Banvit'ten çok akıllı hamleler geliyor,Moermann ve Dominique Johnson iyi hamleler,Jackie Carmichael de iyi iş çıkarabilir.Yine de Meija'yı tutmaları gerekirdi.

Efes Lasme'yi kadroda tutacakmış zaten,yalnız Krstic'i de sayarsak(sezon ortasında dönecek) Efes 9 yabancıyla başlayacak sezona.

Banvit'ten çok akıllı hamleler geliyor,Moermann ve Dominique Johnson iyi hamleler,Jackie Carmichael de iyi iş çıkarabilir.Yine de Meija'yı tutmaları gerekirdi.

Bende kadroda tutacak diye okumuştum daha önce ama bugün aksi yönde haberler arttı tekrar mı durum değişti ?

2 numara için kesin kez Seth Curry denenmeli, daha önce de söyledim. Fazla söze gerek yok, tam bi skorer.

Jeter(Dentmon) - Barış Ermiş - Şafak Edge

Khalif Wyatt (A.j Slaughter,Ryan Toolson) - Sinan Güler - Göksenin Köksal

Vladimir Micov - Birkan Batuk

McLean(Jeff Brooks) - Kerem Gönlüm - Ege Arar

Young(Mejri) - Bryant

Pivot mevkiinde bir sürü seçenek var çoğaltılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri