• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes 900 bin euroya tutmak istiyor Lasme'yi, Pana'da o 800-900 falan verir muhtemelen. Baya zor bir transfer bizim için.

Ergin Hoca hep konuşsun böyle.
O konuştukça yüreğimize su serpiliyor.

Ergin hocam çok güzel konuştu bu sefer demekki şube adına iyi giden birseyler var.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeter-şafak
sinan-marko-göksenin
micov-carter
lasme-lampe-izzet
semih erden -lonchar-sertaç

olsa hiç de fena olmaz ...semih lasme ve marko bilidğin oyuncu :) lonchar da kalıplı oyuncu kontenjanından belirli bir süre alırdı

Lasme'yi ben de sever ve beğenirim ama yanına bir yabancı uzun daha şart.Çok uzun oynama alışkanlığı olan bir isim değil.Tek başına 5 numarada sıkıntı yaşar

S.Çetin Lasme ve E.Preldzic'e Galatasaray teklif yapmış . Eyüp Yıldız

Eyüp Yıldızın duyumları tutuyor gibi bu sene bakalım.

Stephane Lasme 2 yıllık 2 milyon dolara yakın bir para istemiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.Çetin Lasme ve E.Preldzic'e Galatasaray teklif yapmış . Eyüp Yıldız

Eyüp Yıldızın duyumları tutuyor gibi bu sene bakalım.

Lasmeyi hoca söyledi zaten diğer iki oyuncuya ilgimiz olduğunu tahmin etmek için de dıyuma ihtiyaç yok aslında :) Emir açısından Mahmutinin tamımında olmakla Atamanın takımında olmak arasında ciddi fark bence öte yandan FBde o transferde üçüncü bir taraf 1.5 milyon euroluk kontrat var ortada

2 yillik 2 milyon dolara yakin demek ucu acik. Simdi 1.7 ile 1.9 arasinda bizim icin fark var. Birde gelecek sezon butce 2-3 milyon artacaksa verilebilir bu kontrat.

Lasmeyi hoca söyledi zaten diğer iki oyuncuya ilgimiz olduğunu tahmin etmek için de dıyuma ihtiyaç yok aslında :) Emir açısından Mahmutinin tamımında olmakla Atamanın takımında olmak arasında ciddi fark bence öte yandan FBde o transferde üçüncü bir taraf 1.5 milyon euroluk kontrat var ortada

Tamam hiç biri tutmayacak :)

Kaynak neresi ? Yıllık 1 milyon ister diye düşünmüştüm 2 yıllık olunca az tenzilat oluyor tabi :)

Kulübe yakın birileri. Fiyatını sormuşuz bir teklif olmamış. Duyduğum sadece bu. Tam bende bilmiyorum duyumcu biri değilim :) ama 1.7 değildir yani 1.9-2 falandır bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lasme tek başına bence yetersiz kalır.
Serhat,Emir ve Ersin haberleri inşAllah doğrudur.

Lasme için konuşulan rakamlar çok yüksek. 33 yaşinda ve kariyeri iniş çizgisinde. 6 milyon dolarlık bütçede, eğer bir oyuncu için bu rakamlara çıkılacaksa bu Lasme olmamalı.

Orelikas ismi geciyomus fersu deniz söyledi 1 saat once

Orelikas ismi geciyomus fersu deniz söyledi 1 saat once

Bildiğim kadarıyla Erceg gibi dış şut asan bir oyuncu ama savunma, ribaunt hücumda potaya yakın oynayabiliyor mu bilmiyorum. Oyuncuyu tanıyan biri bilgilendirebilir mi?

Orelikas bu seneyi çok iyi geçirmiş istatistiklere bakarasak ama 3 numara değil mi? Sanmıyorum bir ilgimiz olacağını.

S.Çetin Lasme E.Preldzic
Bu üç transferde çok iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri