• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dixon - Şafak
James Anderson - Sinan - Göksenin
Mıcov - Hopson
Jeff Brooks - K.G - Ege
Trevor Mbakwe - John Bryant

Bu kadro bence baya üst düzel yani. Bir gurd daha alabiliriz Doxon yönetmeliğe göre türk sayılıyor. Hacket tarzı penetreci savunması iyi bir gurd daha alınabilir.

Eğer kiralık gönderilmiyorsa saçma sapan bir karar.

Bu çocuk için en azından 1 sene düzenli oynadıktan sonra karar verilmeliydi.

Nikolov konusu umarım kiralıktır. Çok ayıp olur çocuğa ve potansiyeli de var. Ataman'ın böyle bir hata yapmaması lazım.

Shane Lawal Barca'ya gidecek muhtemelen, Jelovac da Zaragoza'da kalacakmış. Bobby Dixon KSK'da devam edecek sanırım, Ufuk Sarıca röportaj vermiş.

Oyuncu havuzu hala çok geniş ama elimizi çabuk tutmak lazım.

Dixon - Şafak
James Anderson - Sinan - Göksenin
Mıcov - Hopson
Jeff Brooks - K.G - Ege
Trevor Mbakwe - John Bryant

Bu kadro bence baya üst düzel yani. Bir gurd daha alabiliriz Doxon yönetmeliğe göre türk sayılıyor. Hacket tarzı penetreci savunması iyi bir gurd daha alınabilir.

Guard olarak da Jeter olursa çok iyi bi kadro olur.

Nikolovu bir tek beğenmiyorum herhalde ama en azından kiralık olarak göndermemiz gerekiyordu .

Safak, Sinan ve Goksenin'in gelecek sezon ki yapi icerisinde olacagi kesinlestiginde Nikolov'un akibetide belli olmustu aslinda.

Eger kiralik verildiysa makuldur, oynayabilecegi bir takim bulmasina yardimci olmak lazim, bu 2. lig bile olabilir onemli olan en az 10 dakika oynayabilecegi bir takim olmasi.

Safak
Sinan - Goksenin
Micov
Ege

Suan ki kadromuz bu sekilde.
Kerem Gonlum kalirsa, 1 yerli transferi daha yapariz gibi gozukuyor, kalmassa 2.

PG için Phill Goss'ta ısrarcıyım şahsen beğendim kendisini çokta ekonomik olacağına inanıyorum. 14-15 sezonundan 30 dakikalık video buldum.. Savunma olarakta Julyan Stone ismini verdi arkadaşım çok güçlü birden fazla pozisyonu savunabilir dedi fakat onu da araştırırken hucüm yönüde kötü olmadığını gördüm.. Neyse video da Phil Goss var

https://www.youtube.com/watch?v=eq6rZNNNA8Y

Forumda söylenen tabirle "şut atan guard" tanımına uyuyor kesinlikle

Böyle bir oyuncuyu bir daha nerden buluruz bilemiyorum doğrusu ::/
[video=youtube;836_-IuKlpw]https://www.youtube.com/watch?v=836_-IuKlpw[/video]

Kristijan Nikolov eğer kiralık gönderilmediyse çok büyük hata adam daha ne oynadı ki gönderiyorsunuz adamı ? Ergin atamanla hangi genç oyuncu doğru düzgün şans bulmuş ki rezalet bir karar..

Oktay mahmuti hemen alır bence öyle bir durum varsa,yanlış hatırlamıyorsam Oktay mahmuti zamanında kulübe kazandırılmış Nikolov

Erceg'e gösterdiğin sabrın yarısını Nikolov'a gösterseydin olmaz mıydı be koç?..

Bu arada Olympiakos Tremmell Darden'i bırakacaksa hemen çökelim. 3-4 oynar, takıma atletizm getirir. Maaşının da yüksek olduğunu hiç sanmıyorum.

Micov-Darden rotasyonu muhteşem olur özetle.

Bu arada Olympiakos Tremmell Darden'i bırakacaksa hemen çökelim. 3-4 oynar, takıma atletizm getirir. Maaşının da yüksek olduğunu hiç sanmıyorum.

Micov-Darden rotasyonu muhteşem olur özetle.
Mıcov'u iyi tamamlar. Atletizmi ve savunması çok iyi olur.

Uygun bir fiyata eğer sakatlığı önümüzdeki sezonda devam etmezse Cenk Akyol'da olabilir.

Seneye devşirme olarak ya Dixon'ı ya da Simmons'ı almalıyız. Ilk tercihim bu seneki performansıyla Dixon olur. Ama Simmons da hiç fena olmaz. Savunma direncini arttırır. Ve takıma bu sezon olmayan sertliği katabilir.

Hackett-Dixon-Şafak
Sinan-Göksenin-Carter (7.yabancı)
Micov-Marko
Erceg-Hersek-KG
Mejri (Samuels)-Dubljevic (Bryant)

Şöyle bir kadro da iş görür.

Hackett-Dixon-Şafak
Sinan-Göksenin-Carter (7.yabancı)
Micov-Marko
Erceg-Hersek-KG
Mejri (Samuels)-Dubljevic (Bryant)

Şöyle bir kadro da iş görür.

Şu kadro için bırak 7M'u 12-13M bile ancak yeter. Marko ve Dublijevic'in buy outu var zaten. Ama bu bütçeyle bir de EL'ye gitmeden bu kadroyu kurmamız mümkün değil.

Jeter - Şafak
J.Anderson - Sinan - Göksenin
Mıcov - Simmons
J.Brooks - K.G - Ege
Trewor Mbakwe - John Bryant

6 yabancılı bir kadro oldu. 1de devşirme olarak K.Simmons var. İyi katkı vereceğini düşünüyorum.

Jeter = 800
Şafak = 400
J.Anderson = 800
Sinan =700
Göksenin = 200
Mıcov = 800
simmons =400
J.Brooks = 750
K.G = 400
Ege = 50
T.Mbakwe = 750
J.Bryant = 750

6.900.000 Dolar yapıyor.

Her bölge için 2 youncu + Göksenin ile Ege genç olarak kadroda oldumu yeter. Gerekirse birde pivota türk olarak Sertaç yada Duşan alınabilir.
Atletik bir takım oluşturmak istedim inşallah böyle bir takım kurabiliriz.

Jeter - Şafak
J.Anderson - Sinan - Göksenin
Mıcov - Simmons
J.Brooks - K.G - Ege
Trewor Mbakwe - John Bryant

6 yabancılı bir kadro oldu. 1de devşirme olarak K.Simmons var. İyi katkı vereceğini düşünüyorum.

Jeter = 800
Şafak = 400
J.Anderson = 800
Sinan =700
Göksenin = 200
Mıcov = 800
simmons =400
J.Brooks = 750
K.G = 400
Ege = 50
T.Mbakwe = 750
J.Bryant = 750

6.900.000 Dolar yapıyor.

Her bölge için 2 youncu + Göksenin ile Ege genç olarak kadroda oldumu yeter. Gerekirse birde pivota türk olarak Sertaç yada Duşan alınabilir.
Atletik bir takım oluşturmak istedim inşallah böyle bir takım kurabiliriz.

Bence Şafak 2. Guard için yetersiz bir oyuncu. Oyununu biraz daha geliştirmeli. Bu kadroya ya devşirme olarak Dixon'un alalım. Bir de Türk ya da yabancı forvet. Ya da bir yabancı guard alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri