Tofas taki Elonu'nun pivot pozisyonu için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum sizce nasıl olur?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tofas taki Elonu'nun pivot pozisyonu için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum sizce nasıl olur?
1. Bobby Dixon(750)-Daniel Hackett(850)-Safak(150)
2. Kyle Kuric(750)-Sinan(800)
3.Micov(570)-Serhat(200)
4.Erceg(800)-Kerem(400)
5 . J.Bryant(750)-Young(800)
Hackett almak icin buyout bile ödeyebiliriz. Tabi maas bütceleri böyle anlasilabilinir mi bilemiyorum. Cok iyimser davranmis olabilirim![]()
Efes ve Fener ilgilenirse hem de yerli olacaksa Dixon 1den aşağı gitmez onlara bence.Belki de basında çıkan haberler menajer oltasidir göreceğiz kendisinin tarzını çok begenmesem bile kendini yıllardır ispatlamış belli seviyesi olan bir isim
1. Bobby Dixon(750)-Daniel Hackett(850)-Safak(150)
2. Kyle Kuric(750)-Sinan(800)
3.Micov(570)-Serhat(200)
4.Erceg(800)-Kerem(400)
5 . J.Bryant(750)-Young(800)
Hackett almak icin buyout bile ödeyebiliriz. Tabi maas bütceleri böyle anlasilabilinir mi bilemiyorum. Cok iyimser davranmis olabilirim![]()
Haklisin ama Hackett düsüste bi oyuncu bi de buyoutu var ondan o kadar yazmistim. Young nbade tutunamaz dönem sonu bosa cikacaktir o zamana kadar da eurolig takimlari kadrolarini olustururlar hadi olmadi young gibi birini bulmak zor degil bi tik alti olur daha ucuza ncaaden oyuncu bulunabilir böylelikle diger yerler icin bütce artirilir. Kyle Kuric bence tam istedigimiz oyuncu onu zorlasak iyi olur.Kadro güzel de ücretler çok düşük,Hackett 1 milyon dolar'ın altına oynamaz,Kyle Kuric de bu sezon milyon doları görür ve iyi bir Euroleague takımıyla imzalar,Serhat'ın bu sezon Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 800 bin dolar sanırım,200'e düşmesi zor kontratından çıkacaklarmış ama 1 yıl daha kontratı olduğunu da söyleyeyim.
Young'ın ise sezon başında bize dönme ihtimali yok gibi duruyor,sezon başında bir Avrupa takımıyla imzalama düşüncesi içinde olsa Final Four adayı takımlar kuyruğa girer,bize dönme ihtimali olan tek senaryo sezon ortasında kadroları dolu olan takımların Young'a kontrat teklifi sunamaması durumu.
Hep aynı isimler dönüyor. Dixon Karşıyaka'ya gelmeden önce adı Galatasaray ile anılsa buna mı kaldık diye küfür kıyamet gırla giderdi. Şimdi Dixon bizi seçer mi diye sorgulanıyor. Bu adam 32 yaşında yeni mi keşfedildi? Yapmayın etmeyin yahu!
Bütçe düşükse olmuş oyuncular almayacaksın. Başarıya ve kendini ispat etmeye aç oyuncular getireceksin. Guard için Nate Wolters ve Aaron Craft'ı getiririm, bu ikili Avrupa basketbolunda fark yaratır. İkisinin toplam maliyeti de 1 milyon dolar olur.
Kesinlikle bende bu konuda yakınıyorum 32 yaşında adam bundan sonra ne oynar ki? Bu sezon biraz parladı diye üzerine düşüyoruz,hemen atlıyoruz.Arkadaşlar basketbol piyasası ne göl ne de deniz bir okyanus ve bizde sürekli pişmiş oyunculardan oluşan kadrolar yazıp çiziyoruz malum bu sene bütçemiz çok sınırlı potansiyelli oyuncular almalıyız gerekirse dünya üzerindeki bütün ligler didiklenmeli ince eleyip sık dokunmalı yoksa olmuş oyuncu almak işin kolayına kaçmak olur.
Haklısınız ama Dixon seneye Türk olarak oynayacak ve ne yazık ki Dixon'dan daha fazla katkı verecek bir Türk oyun kurucu yok.
Bayadır bakmıyordum foruma kimse yazmamış. Bizim yapmamız gerekeni yine rakip yapıyor. FB --> Vitor Faverani
Dixon için bir de buyout ödenecek herhaldeEfes ve Fener ilgilenirse hem de yerli olacaksa Dixon 1den aşağı gitmez onlara bence.Belki de basında çıkan haberler menajer oltasidir göreceğiz kendisinin tarzını çok begenmesem bile kendini yıllardır ispatlamış belli seviyesi olan bir isim