• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Collins yerine Dyson saha iyi olur. Collins'den daha iyi bir şutör. Eğer Ergin Hoca Gordon'a yaptığı gibi Dyson'a da akıllı oynamayı öğretebilirse bize çok faydalı olur.

Uzunlarda da Schillb 4 değil 3 numara. Bir de Holmen ve Fischer aynı tip uzunlar. Onlardan biri yerine Post oynayabilen hücumu çeşitlendirecek bir uzun alırsak kadro iyi olur.

Ya cidden 4 numaraya Jamal McLean için 500-600 ayırsan olabileceğini düşünüyorum ben.Yanına da 4-5 oynayan ucuza bir spacing konusunda iş görecek NCAA uzunu getirirsin tertemiz iş olur.

Yani en kötü Mclean'i getirirsen ucuz şutör uzunu TBL'den bile bulursun.Çok kaliteli bir isim olmasına gerek yok sadece dış şut soksun yeter.
Ligden McCauley,Balazic,Zupan gibi isimler bile rahat iş görür

McLean-Zupan-Ege(600+250+100)
Eli Holman-Ersin D.-Dusan(600-500-250)
.
2-2.5 milyon dolar civarına tertemiz uzun rotasyonu kurulabilir.

A.J Slaughter, Banvit'le anlaşmış.Bize ilaç olurdu

Aman diyeyim Zupan bizden uzak dursun

Wildcard muhabbetinden sonra bu adamlarda bu para varken Emir'i bir sekilde alirlar, Mahmuti bayilir zaten boyle adamlara.
Zaten Sahenk - FB iliskisi malum, Emir'in maasi konusunda onlarla da bir sekilde anlasilir, ben oraya gitmesine kesin gozuyle bakiyorum.

Dudley bize duser aliriz bence.

Sutor PF - Dudley - Ege
Lasme - Holman

Boyle bir rotasyon icin ne dusunursunuz? Bence ezemeyecegimiz pota alti olmaz Eurocup'ta.
Böyle olursa bizim icin kötü olmaz çünkü o zaman ersin bosa cikar 3e de serhati alirsak yerli rotasyon iyi olur.

Agzina saglik abim dogru soyluyorsun.Mesela ben collins e yorum yaparken aklimdan gecevicius,marshon brooks isimleri geciyordu.Tabi brooks zor transfer.

Transfer yasağımız kalktımı? Son durum nedir? Bilen varmı?

Yarın koçun imza töreni varmış,orda birkaç soruya cevap bulabiliriz belki.

Marshon Brooks'u alabilsek çok iyi olurdu.

Ornek bir kadro kurmak istiyorum.Bu kadro olsun diye kafamda kesin birsey yok sadece cesitli bir kadro yapmaya calisacagim yabancilardan kurulu.
1)pooh jeter
2)martynas gecevicius
3)vlado micov,blake schilb
4)jamel mclean(luke harangody)
5)D'or fischer(eli holman)

Jeter (750.000) - Şafak (200.000)

Slaughter (750.000) - Sinan (750.000) - Göksenin (200.000)

Micov ( 620.000) - Marko ( 750.000)

Haragondy (750.000) - Dağlı (400.000) - Ege ( 50 )

Fischer ( 650.000 ) - Dusan (200.000)

Değeri 6.100.000. Bir tek Marko transferi sorun olabilir.

Janning ve San Emeterio serbest kalmış . Slaughter Banvit ile anlaştı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maccabi Brian Randle'i birakiyomus. Dort numara icin cok iyi olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maccabi Mbakwe ile anlaşmış sanırım Randle'ı da bırakıyorlarmış.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence pota altına bi atletik bi post oynayabilen oyuncu yerine olympiacos gibi iki atletik pivot alsak daha iyi olur bence

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 numaraya şutör arıyorşak Janning'den daha iyisini bulamayız.
Hemde bütçemize uygun da olur.

Çok iyi oyuncular boşa çıkıyor ya. Randle ismini duyunca heyecanlandım baya :) Hakeza Janning de tüm defolarına rağmen bizim için ideal bir isim olabilir.

Randle bize gelir mi ki ?
Mevcut durumumuz ortada
Herşeyin en kötüsü olduğuna göre transfer işide aynı doğrultuda olacaktır
Transfer konuşmak bile içinden gelmiyor insanın,en az 10 milyon € bütçemiz olsaydı euroleague'e kalsaydık zevkle konuşurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri