2015-2016 Transfer Sezonu

Hakan Çalhanoğlunu ile transfer görüşmelerine daha başlamadık taraftar olarak (sosyal medya üzerinden biz idare etmeye çalışıyoruz sonuçta kulubü yoksa bu beceriksizlere kalsa...)

Olumlu bir sonuç elde edersek eğer haber veririz yönetime o zaman sneijderin gönderilmesi mümkün olabilir
 
8 milyon bonservis doğru ise diye konuşuyorum;
* çin ligi yayın hakları 1.25 milyar euroya satıldı, verilen bonservis kadar yıllık kazanacak burak.
* ersan gibi bir savunma oyuncusu bile 7 milyona gitti.
* %25 pay trabzona verilecek, yani kaldı 6 milyon.

bu satış neresinden bakarsan bak yönetimin yaptığı yeni bir fiyasko, rezalettir. transfer yapamadığın şu dönemde yıllık maaş yükünden kurtulmak için utanmasalar bedava verecekler oyuncuları!
 
Çok kızdım çok eleştirdim ama trilyonları kaldırıp hiç katkı vermeyen leşler gibi değilsin gözümde. İyi bir golcüsün ama büyük takım golcüsü olarak sorun yaşarsın. 80-90 gol atıp büyük başarılar yaşattın Schalke maçındaki golü unutamam. Yolun açık olsun KRAL. Hakkımı helal ediyorum.

ImageUploadedByTapatalk1454754088.397705.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Teknik direktör Jorge Sampaoli ile anlaşsak ne güzel olur. İşleyen kanatlar, dikine oynayan oyuncular, tempolu futbol.. Tabi öncelikle arkasında duracak adam gibi bir yönetim ve sistemini oturtacak koşullar gerek. Gelse ilk başta Selçuk, Umut gibi torpilli leşleri kadro dışı bırakarak başlar işe. Acayip mutlu olurum.
 
Sampaoli'nin gelmesi çok zor.
Hayalî güzel ama cidden zor.
Hele ki bu yönetim ile.

Ama ben Başkan olsam onu şimdiden getirir gelecek sene içinde hazırlık yapmış olurdum.

Bakalım Reekerink ne yapacak..
 
Şu an bizim istediğimiz hiçbir yabancı gelip takımın başına geçmez. Sezon sonu gelir anca. Ben Favre gelsin isterim açıkçası. Favre Sampaoli Bielsa Garcia hepsi biz romantik futbolseverlerin seveceği takdir ettiği isimler. Bielsa hariç diğerleri gelebilir ama şu an sağlıklı çalışma ortamı yok. Sene sonuna kadar ikna edebilirsen yabancı adaylarından birini getir yok edemiyorsan o iş Reekerink-Orhan Atikle zor. Gerçi Orhan hoca geldiğinden beri bölüm bölüm iyiyiz, Denizliden iyi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Mainz'de başarılı bir sezon geçiren İsviçreli teknik adam Martin Schmidt'i takımın başına getirmek için çalışmalara başladı.

Gelmesi bence imkansız.
Ama gelirse Alman ekolünden bir hoca enfes olur.
 
3 ayda harcarız. Kulubü böyle adamlar yönettikten sonra Guardiola'yı getirsen ne fayda? Doğru yönetim, iyi hoca ve ismen oldukça vasat olmasına rağmen bir o kadar çalışkan kadroyla 2001'de bu takımın neler yaptığını hala hatırlıyoruz. Perez-Victoria bekiyle bu takım Real'i 5'e götürüyordu. O açıdan önce yönetimin değişmesi, çakma Aziz Yıldırım'lardan kurtulunması lazım. Artık bu kulüp Terim-Albayrak-Dürüst üçlüsü olmadan da başa oynamayı öğrenmeli. Sürekli teknik direktör değiştirmekle olacak iş değil bu. Bu ülkede Derwall'den sonra 2. kadro ve sistem devrimini yapacak takım varsa bu gerek Galatasaray'dır. Galatasaray'ı bu saatten sonra 3-4 yıl üstüste şampiyon olmak kurtarmaz. UEFA bize bir tokadı attı, ikinciyi yersek yerden kalkamayız. Galatasaray her şeyden önce ekonomisini düzeltmeli, gerekirse 5-6 yılı gözden çıkarıp. Tabii bu düzeltme Fenerbahçe gibi Şahenk'ten, Koç'tan, Özdemir'den, Murat Ülker'den para dilenerek olmamalı. Galatasaray'ın artık kendi sponsorunu yaratması, yarıştığı her branşta başa oynaması gerekiyor. Başka şekilde bu isim yürümez, 10 sene sonra Leeds'in yerinde biz oluruz.
 
Geçen hafta net gölümüz yendi.
Bu hafta da Eto'o elle gol attı.
Aziz Yıldırım olsa ortalığı yıkardı.
Galatasaray Tarihi bu kadar aciz ve işbilmez bir yönetim daha görmemiştir.
Şu sezon bitse de kurtulsak...
 
Geçen hafta net gölümüz yendi.
Bu hafta da Eto'o elle gol attı.
Aziz Yıldırım olsa ortalığı yıkardı.
Galatasaray Tarihi bu kadar aciz ve işbilmez bir yönetim daha görmemiştir.
Şu sezon bitse de kurtulsak...
Bu sezon hakem faktörü bizim lehimize işledi Ts ve Başakşehire karşı özellikle. 4 maç ediyor zaten. Eto elle attı ama Antalyanın da penaltısı verilmemişti. Hakemi konuşmak bizim için doğru olmaz bence
 
Önümüzdeki sezon kadroda kalırlarsa Sneijder, Muslera, Podolski, Linnes ve Denayer'den başka hiç kimseyi görmek istemiyorum. İlk gidecek ise yönetim tabii ki. Adnan Polat'ı bile geçtiler rezillikte.
 
Gomez ile ilgili düşüncelerim farklı bir formattaydı. Avusturya kampında Cüneyt Abi'yle beraberdik, konuştuk kimler olabilir diye. Gomez konusu tekrar gündeme geldi. Bizde Burak ve Umut var. aynı tip oyuncular. tercihen Niasse tarzı bir forvet alalım dedik. Tekrar alıcı gözle baktık, geçen sezon iyi bir performans gösteremedi ama üzerine gidelim dedik. Ancak aldığımız yanıt 9 milyon euro'ydu. Sir Hamza Hamzaoğlu

2015-2016 transfer sezonunun özeti.

Not : Gomez, Beşiktaş'a bedava geldi. 29 haftada 22 gol atmış durumda.
 
2015-2016 transfer sezonunun özeti.

Not : Gomez, Beşiktaş'a bedava geldi. 29 haftada 22 gol atmış durumda.


Niasse'de 18 milyon euroya Everton'a transfer oldu...
Hamza Hoca Gomez'i istediklerini söyledi, yönetim alamadı... Niasse'yi de önceki yapılan isimsiz transferler ve Sabri ve Umut'un sözleşmesinin uzatılmasından doğan taraftar tepkisinden dolayı transfer edilmedi... Bu transferleri yapamayan, transferin son günü Melo'yu satan, ön liberomuz yokken hemde, aynı şekilde forvetimiz yokken Burak Yılmaz'ı satan, herşey ortadayken Hamza hocayı gönderen yönetim suçludur, biran ònce defolup gitmelidir...
 

Üst