Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016/2017 Bilyoner.com KBSL 8.Hafta Galatasaray - Beşiktaş
16/17 Bilyoner.com KBSL 8.Haftasında sahamızda Beşiktaş'ı ağırlıyoruz. Maç bugün 15.30 da Abdi İpekçi'de bekleriz. Maça gelemeyecek olanlar için yayın TRTSpor
Beşiktaş son 3 haftadır çıkışta. Lige 0-4 giren takım Markeisha Gatling'in gönderilip Kiah Stokes'ın takıma katılması ile birlikte aldığı katkı ile son 3 haftada 3 galibiyet elde etti. Kadrolarında daha önce takımımızda forma giyen Harding ve Zellous gibi isimler var. Ayrıca ligimizin deneyimli oyuncuları Esra Erden Atacan ve Iva Perovanovic de Beşiktaş'ın ana rotasyonunu oluşturan isimler. Bunlara ek olarak Kübra Ekşi de rotasyonun bir parçası olmayı başardı.
Her ne kadar Beşiktaş son 3 haftadır galip geliyor olsa da bugün minimum 18 sayı civarında bir farkla kazanacağımız düşünüyorum. Iva'yı sindireceğizdir ama Kiah Stokes'a dikkat etmemiz lazım, önemli bir ribaund tehditi var. Zellous çok dengesiz gidiyor, herhangi bir patlama yapmazsa baskılı savunmamız zaten onu çokça yanlışa sürükleyecektir.
Bizimle ilgili bir şey yazmayacağım. Böylesine güzel ve karakterli bir takımı herkes gelip izlesin ve neden bu zamana kadar gelmediklerini kendilerine sorsunlar.
Bu seneki tüm branşlardaki en iyi ve bize en çok gurur veren tek takımımızın maçına yine hiç ilgi olmamış! Bu takım desteği fazlasıyla hak ediyor.Bu arada maçı Ergin Ataman da takip ediyor.
Bu hakemler artık komik olmaya başladı, tribün tepkisi görmeyince iyice abartmaya başladılar olayı.
Ortalama sertliğimizi göstermediğimiz bir yarıda 15 faul inanılır gibi değil, birçoğunda rakip oyuncu bile faul istemiyordu. Çalınmayan stepsler, hücum faullere daha gelmedim bile
Zellous harikalar yaratiyor ozlemisim eski oyuncumuzu hic cikmadan oynadi 40 dakika boyunca 26 sayiyla helal olsun.
Astra Traorenin bi ucluk atisi vardi ki anlamak imkansiz. sonrasinda kostu tamamladi ilk sayilarini buldu 38 dakikanin ardindan. 3 luk calismasi yapmiyorlar mi anlamadim gitti. topu kaldiramiyorlar gibi butun vucutlariyla "seyit onbasiya " nazire yaparcasina potaya ulastirma gayretindeler. diyeceksiniz ki kadin bunlar erkek degil, ama bunlarin isinin adi bu, 100 binlercekez deneme yapiyorlar benim diyen erkeklere tas cikartirlar kas ve guc anlaminda.
Neyse kaptan isila gecmis olsun. mac sadece bir basket maciydi siradan, cunku o kadar basit insan ölümleri oluyorki guzel ulkemde sessizlige burunuyor insan
Yine de kizlarimiza hocamiza basarilarinin devamini diliyorum.
Cok buyuk aksilik olmazsa bu yil sampiyon oluruz hem iceride hem disarda.
son olarak bi de hocamiza aften birseyler soyleyeyim *big hug* ya ben gec kalmisim ya da hoca erken gelmis dunyaya <3*big hug*
Hocanın sezon başından bu yana oynattığı sistem hucum yönünden yüksek skor atan bir takım gibi görünüyor ama savunma yönünden gerçekten dirençli takımız hucumdan ziyade savunmamızın ön planda olduğu maçı kazandık Jefferson yokken birde. Anderson milli takım arasından sonra hem hucum hem savunma yönünden çok büyük oynuyor umarım performansını korur.
Sezon başından beri umut veren harika bir takımımız var. Bugün dirençli bir rakip karşısında harika bir maç çıkardık. Oyuncularımızın özellikle Işıl Alben'in performansı şahane. Öncelikle koç ve ekibinin sonrasında takım ve taraftarlarımızın emeğine sağlık.
Hakemlere rağmen kazandığımız bir maç daha (!) Anderson bugün de mükemmeldi onsuz kadro düşünemiyorum bile. Bon bon un olmadığı bir günde takımı iyi sırtladı. Keza kaptan da harikalar yarattı maça da noktayı çok güzel bir şekilde koydu. Kızlarımızı yalnız bırakmamaya devam imkan elverdikçe ipekçi deyiz çünkü en çok desteği onlar hak ediyor ?❤
Bu takım daha çok taraftarı hak ediyor.300 kişi yoktu maçta.Takım iyi mücadele etti.Hakemler rezildi.Bizim adımıza hayal kırıklığı Astra Traore oldu.İnanılmaz acemi oynadı,dengesiz,basket topunu ilk defa görüyor gibiydi.inşallah daha iyi olur diye umuyorum.
Takımımızın Beşiktaş’ı mağlup ettiği mücadele sonrası başantrenörümüz Marina Maljkovic ve Maryia Papova açıklamalarda bulundu.
Maljkovic, “Hafta içinde üç kilit oyuncumuzdan yoksun zor bir maç oynadık. Bugün de önemli bir rakibe önemli bir galibiyet aldık. Büyük bir derbi oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. Kolay bir maç olmadı. Bu bizi şaşırtmadı. Beşiktaş’ın kaliteli bireysel oyunculardan kurulu bir takım olduğunu biliyorduk. Galatasaray olarak durmak için vaktimiz yok. Hafta içi yine önemli bir maç oynayacağız. Dinlenmeye fırsat yok” dedi.
Papova ise “Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi çalıştık ve kazandığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Zorlansakta kazanmayı başardığımız bir maç oldu. Çok geniş bir rotasyonla oynayamadığımız için kızlarda bir yorgunluk olduğu gözüküyor. Üstüne Bon bon yoktu ve Işıl'da sakat sakat oynadı. Tribünde yine az sayıdaydık maalesef. Ve hakemler tam bir faciaydı. Özellikle ilk yarıda hepimizin sinirleriyle baya bir oynadılar (Geçen sene bir Hatay maçı hatırlıyorum bu kadar sinirlendiğim). Sonuçta kazanmak önemliydi ve bunu başardık. Beşiktaş'ta Zellous çok iyi oynadı. Bizde Yvonne çok iyi durumda. Traore çok kötüydü, keşke yerine bir uzun alsaydık dedim, çok zorlanıyoruz sağlam uzunların karşısında. Şimdi zorlu bir periyoda gireceğiz ve takımı tam olarak test edeceğiz.