Hangi liglere tv'de veya internette nerede ulaşabileceğimizi de bir mesaj altında toplarsak güzel olur bence...
Sezon açıldığında bu konuyla ilgileneceğiz abi. Lig yayınlarını bulabileceğimiz linklere erişip buradan paylaşacağız.
Hangi liglere tv'de veya internette nerede ulaşabileceğimizi de bir mesaj altında toplarsak güzel olur bence...
Aralarda bir Kyle Kuric görmüşken Gran Canaria'da bu sene evlatlarımdan Kevin Pangos'un da oynayacağını belirtiyim. Olgun bir oyuncu. Alışır mı bilemem ancak klasik bir Ncaa guardına göre fazlasıylaolgun ve soğukkanlı. Hata yapabiliyor ancak panik durumları fazla yok. Summer League'da Dallas için oynamıştı ve Powell ile baya baya iyi bir uyumu vardı. Taşıyıcı değil ancak iyi bir yönlendirici. 1-2 sene içerisinde özelliklerini bir tık yükseltirse çok iyi oyuncu olur. Gelişimini takip edeceğim
.
Bu arada bence Kuric topu yere vurma konusunda problemli. 2 yöne birden kat yapamayan bir oyuncu için daha iyi bir şutör olmak zorunda. Domercant ayarında şutun yoksa o topu yere vurmak zorundasın bence. Biraz abartılan bir oyuncu olarak görüyorum. İyi oyuncu fakat elit bir şutör olmadığın zaman basketbol seni daha komplike olmaya zorluyor artık.
Harrison kardeşler bana tamamen pr çalışması gibi geliyor . 2sini de hiç beğenmiyorum. Bu çocuklar ilk Kentucky'ye geldiklerinde kıyamet kopmuştu ancak fıs çıktılar. 2 yılda hiçbirşey yapamadılar . Kesinlikle uzak durmalıyız bu 2 elemandan. 2si de çok savruk ve verimsiz hücum ediyorlar. Fiziken kaliteliler ancak oyun zekası konusunda 2si de sınıfta kalır benim gözümde.Veysi Andrew Harrison için ne diyorsun? Draft oldu ancak kontrat alamadı. İş yapabilecek potansiyeli var mı?
Tony Mitchell Cska'ya karşı 22 sayı 4 ribaund 4 asist D.j. Cooper ise 5 sayı 11 asist ve 4 ribaund ile oynadı.