• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bize acil bir iç-dış oynayabilen sert bir 4,5 lazım.

Arkadaşlar, Çin Basketbol Ligi'nin istatistiklerini takip edebileceğim bir kaynak var mı? Ben epey aradım ama bulamadım.

Bugünkü maçta CSKA koçu Itıoudis ile Aaron Jackson saha ortasında kavga etmişler.
Takip etmek lazım süreci :)
Olur ya hani inşAllah takımdan gonderirler falan :)
Müthiş bir hamle olur bizim için ;)

Aaron jackson tam da bizim takımdaki eksik parçaların tamamını kapatabilecek olan oyuncu aslında.
Sert, defansı iyi, delici oyun kurucu.

Eğer cskadan gitmek isterse kesinlikle almak için elden ne geliyorsa yapmak lazım.

Sadece bu sene içinde değil üstelik gelecek seneler içinde. Jamont Gordan'dan beri aslında aradığımız adam olabilir kendisi ki onla beraber takım kimyası oluşturmak çok daha kolay. Sene başında mccolum varmış gibi kadro yaparken hackettla beraber olmasını istediğim en iyi alternatifimdi. Umarım bir şekilde yolu bizimle kesişir.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gary neal sakatlık durumu nedir acaba bilen varmı ???

Gary neal sakatlık durumu nedir acaba bilen varmı ???

2017 başında idmanlara başlayacak diyorlardı.

Dentmon konusunda 4-5 maçlık daha süremiz var gibi görünüyor hocanında söylediği artık 2 numara oynayacak şeklinde. Bu şekilde verim vermezse muhtemelen o da gönderilir bir oyun kurucu alınır. Şu durumda transfer yapacağımızı sanmıyorum.

Hangi para ile alacaz acaba oyuncu , Russ boşluğundan falan mı?

Hangi para ile alacaz acaba oyuncu , Russ boşluğundan falan mı?

Russ'dan kafadan şu kadar boşluk var diyemeyiz. Transfer mi olacak yoksa serbest mi kalacak bu belli değil. Transfer olsa bile alacağı para muhtemelen burdan daha az olacaktır o da kontratın kalan kısmını karşılama yoluna gidebilir. Ya da karşılıklı belli bir tutarda anlaşılarak fesh edilebilir.

Kulübün elinde bir miktar para mevcut sanırım 500 bin dolar civarında. Russ'un maaliyeti burdan mı çıkacak yoksa başka bir yolla mı çıkacak bu belli değil. Zaten ilk etapta gündemde de transfer olduğunu sanmıyorum.

Russ'dan kafadan şu kadar boşluk var diyemeyiz. Transfer mi olacak yoksa serbest mi kalacak bu belli değil. Transfer olsa bile alacağı para muhtemelen burdan daha az olacaktır o da kontratın kalan kısmını karşılama yoluna gidebilir. Ya da karşılıklı belli bir tutarda anlaşılarak fesh edilebilir.

Kulübün elinde bir miktar para mevcut sanırım 500 bin dolar civarında. Russ'un maaliyeti burdan mı çıkacak yoksa başka bir yolla mı çıkacak bu belli değil. Zaten ilk etapta gündemde de transfer olduğunu sanmıyorum.

500 bin dolar Emir'e gitti diye hatırlıyorum ben .Galiba Russ'a bundan sonra para verilmez.Fiba ya tasıyacaz diyordu Ergin Ataman bir tane dava biz kazanırız belki .Şuan zaten takıma dokunamamak lazım da sonrası için iddamız kalırsa bir şekilde olur transfer .

500 bin dolar Emir'e gitti diye hatırlıyorum ben .Galiba Russ'a bundan sonra para verilmez.Fiba ya tasıyacaz diyordu Ergin Ataman bir tane dava biz kazanırız belki .Şuan zaten takıma dokunamamak lazım da sonrası için iddamız kalırsa bir şekilde olur transfer .

Emir'den hariç olarak biliyorum yanlış biliyor da olabilirim ama öyle duymuştum. Russ konusunda tedavi olmak istememesi elimize bir koz yaratır illa ki rapor edilmiştir ama ben yine de direkt olarak çıkabileceğimizi zannetmiyorum.

Aaron Jackson mevcut oyun duzenlerimiz icin colde vaha gibi olur.

Kisa savunmasina sertlik katacak, delici, gerektiginde disaridan da skor bulabilen, sure alip mutlu oldugunda cevresinide isin icerisine sokabilen bir guard.

Dentmon ile yan yana oynadiklarinda gerektiginde 2 numarayida cok rahat savunabilecek bir oyuncu. 1.5 senelik kontratla gelsin valla ama Itoudis bir sekilde tutar onu takimda.

Bildiğim kadarıyla biz transfer cezası almadık mı? Euroleauge'de oynatamadıktan sonra lig için en azından bugün transfere ihtiyaç yok.

Bildiğim kadarıyla biz transfer cezası almadık mı? Euroleauge'de oynatamadıktan sonra lig için en azından bugün transfere ihtiyaç yok.

30 günlük bir transfer cezası aldık, 16 kasımda; 15 gün sonra bitiyor.

Her kötü gidişte transfer istemek saçma bence, bütçenin tamamını harcıyorsun, sonra olmadı yenilerini alalım.

Aaron Jackson
Hayali bile güzel :)

Arkadaşlar Aaron Jackson Itoudis ile saha ortasında kavga etmişler doğruysa gelmesin,Itoudis gibi efendi bir adamla kavga eden biri Ataman'la yumruk yumruğa kavga etmeyeceği ne malum ? Ataman zaten yeni toparlanıyor olası bir başka krizi kaldıramaz hiç birimiz kaldıramayız.

Miçov gibi bir adamın koçuyla kavga edeceği kimin aklına gelirdi? milli takımdan atıldı sonuçta... her hocasıyla kavga edene aynı gözle bakmamak lazım...

Daye yerine E.Clark çok iyo otururdu özellikle savunma da

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daye yerine E.Clark çok iyo otururdu özellikle savunma da

Daye ve Clark savunmaları arasında herhangi bir fark bulunmuyor ki al birini vur ötekine hesabı.

Daye ve Clark savunmaları arasında herhangi bir fark bulunmuyor ki al birini vur ötekine hesabı.
Clark daha sert duruyor Dayeye nazaran bence tabiki

Geri