Bize acil bir iç-dış oynayabilen sert bir 4,5 lazım.
Arkadaşlar, Çin Basketbol Ligi'nin istatistiklerini takip edebileceğim bir kaynak var mı? Ben epey aradım ama bulamadım.
Gary neal sakatlık durumu nedir acaba bilen varmı ???
Hangi para ile alacaz acaba oyuncu , Russ boşluğundan falan mı?
Russ'dan kafadan şu kadar boşluk var diyemeyiz. Transfer mi olacak yoksa serbest mi kalacak bu belli değil. Transfer olsa bile alacağı para muhtemelen burdan daha az olacaktır o da kontratın kalan kısmını karşılama yoluna gidebilir. Ya da karşılıklı belli bir tutarda anlaşılarak fesh edilebilir.
Kulübün elinde bir miktar para mevcut sanırım 500 bin dolar civarında. Russ'un maaliyeti burdan mı çıkacak yoksa başka bir yolla mı çıkacak bu belli değil. Zaten ilk etapta gündemde de transfer olduğunu sanmıyorum.
500 bin dolar Emir'e gitti diye hatırlıyorum ben .Galiba Russ'a bundan sonra para verilmez.Fiba ya tasıyacaz diyordu Ergin Ataman bir tane dava biz kazanırız belki .Şuan zaten takıma dokunamamak lazım da sonrası için iddamız kalırsa bir şekilde olur transfer .
Bildiğim kadarıyla biz transfer cezası almadık mı? Euroleauge'de oynatamadıktan sonra lig için en azından bugün transfere ihtiyaç yok.
Daye yerine E.Clark çok iyo otururdu özellikle savunma da
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Clark daha sert duruyor Dayeye nazaran bence tabikiDaye ve Clark savunmaları arasında herhangi bir fark bulunmuyor ki al birini vur ötekine hesabı.