• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Barça, Samuels'i serbest bırakmış..

Bazen bende düsünüyorum. Bilal, Sercan ve Furkani bedavaya Bursa'ya gönderecegimize adam basi 300k isteseydik o parayla Basketbol'a 2.5M'luk oyuncu bakabilirdik.
Sonra ama kendime söylüyorum "bu olay o kadar kolay degildir" diye.

Herneyse bence bu Lance iddaalarini fazla ciddiye almayalim. Bize gelmemesi icin o kadar cok neden varken gelmemesi icin tek neden NBA'de kontrat bulmamasi. O'da simdiye kadar.
Arkdaslar yukarda yazdigi gibi kesin minimum kontrat'a kendisine bir takim bulur.

Lance ismini ben söyledim. Bahsettiğiniz twitter hesabı da benim. Ayrıca hesabın 100k sayfasıf 1,5k'lık grubu da var. Oralard da paylaştım. Konuştuğum kişi görüşülüyor dedi. Kaynagı belirtemediğim için özür dilerim fakat ben güveniyorum. Bahsettiğimiz para çok bende biliyorum imkansız geliyor fakat biz de kesin olarak geldi demedik. Görüşülüyor dedik. Gerçekten uyduruktan söylemedim haberi. Herkese iyi forumlar

LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lance nasıl kontrat bulamıyor ya ilginç.

Lance ismini ben söyledim. Bahsettiğiniz twitter hesabı da benim. Ayrıca hesabın 100k sayfasıf 1,5k'lık grubu da var. Oralard da paylaştım. Konuştuğum kişi görüşülüyor dedi. Kaynagı belirtemediğim için özür dilerim fakat ben güveniyorum. Bahsettiğimiz para çok bende biliyorum imkansız geliyor fakat biz de kesin olarak geldi demedik. Görüşülüyor dedik. Gerçekten uyduruktan söylemedim haberi. Herkese iyi forumlar

Peki Mario Chalmers?

Lance nasıl kontrat bulamıyor ya ilginç.
LeBron'a karşı tavırları ve flopları gözden düşürdü onu. Birde Clippers'a geçtiğinde Rivers oğlunu ön planda tutunca takımların radarından çıktı

Lancein ismi geçiyor ama Nbade kontratı gecen sene 9 milyon olan bir oyuncudan bahsediyorsunuz kaç para vericezde getiricez gelen oyuncu Lance degil

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki Mario Chalmers?
Chalmers'ın sakatlığı sorun fakat o konu Ergin'in insiyatifi biliyorsunuz. Daha önce bir değil defalarca örneğini gördük hep beraber

Lancein ismi geçiyor ama Nbade kontratı gecen sene 9 milyon olan bir oyuncudan bahsediyorsunuz kaç para vericezde getiricez gelen oyuncu Lance degil

O kontrati çok iyi oynadığı 2013-2014 Pacers sezonundan sonra Hornets'tan aldı. Ki hepimiz biliyoruz Hornets ne saçma kontratlar dağıtıyor ve saçma draftlarda bulunuyor. Bu bir ölçü değil. Şu an ona kimse 9 milyonluk bir kontrat vermez

Yani size şunu söylemek istiyorum. Bana pek mantıksız bir transfer gibi gelmiyor. Sadece gerekli şartları sağlamalıyız biz. Bunun için değer mi bence değer. Yönetim bu konuda bir şeyler yapabilir

O kontrati çok iyi oynadığı 2013-2014 Pacers sezonundan sonra Hornets'tan aldı. Ki hepimiz biliyoruz Hornets ne saçma kontratlar dağıtıyor ve saçma draftlarda bulunuyor. Bu bir ölçü değil. Şu an ona kimse 9 milyonluk bir kontrat vermez

Senin dedigin gibi düsünelim avrupa getirmek icin belli bir rakamın üstüne cıkmamız lazım rakamda en az bir 2,8 civarıdır dimi bunu vermemiz mümkün degil ayrıca bizim Lancele ilgilenmedigimiz Lancein gelmeyecegi gerçegini degiştirmez

Iki üç defa tekrar ettim. Gelir demedim. Görüşülüyor dedim. Gelir ve ya gelmez artık bakacağız

PG oynuyor Lance özellikle İndiana'nın çıkışında başrollerden biriydi, Chalmers'la kıyaslamam bile, Chalmers ne zaman sorumluluk almış top getir top gelirse yolla şutu, oyunu kuran Lebron-Wade, Step delici, güçlü bitirici, iyi bir ribauntçu, özellikle Pacers yıllarında tamamen topa yön veren PG

Lance PG oynamıyor bu arada,2 sene üst üste Pacers ta 70küsür maça çıktı topa yön vermemesi ve kendini düşünmesi ilk özelliğidir.Potansiyeli değil bu tip takım dışı hareketleri yüzünden geçen yıl sürekli takas malzemesi oldu.Bence takımın görüştüğü yada aradığı isim olmamalı.

cap sınırları yükseldi yalnız çok absürd paralar dönüyor etrafta. Kimse 9 vermeyebilir ama min kontratla oynayacak bir oyuncu da değil.ve bizim verdiğimizi rahatlıkla karşılayacak takımlar var nba de

Lance Stephenson u kötülemeye başlamışız.hayırlı olsun.

cap sınırları yükseldi yalnız çok absürd paralar dönüyor etrafta. Kimse 9 vermeyebilir ama min kontratla oynayacak bir oyuncu da değil.ve bizim verdiğimizi rahatlıkla karşılayacak takımlar var nba de

Anyne öyle. Bu aralar Free Agency'de acayip para dagitiliyor. Nerdeyse her oyuncu eski kontratin 10% - 30% fazlasini alabiliyor.
Duydugum kadariyla simdi'ye kadar bütün imzalayan oyuncularin icinde sadece 1 tanesi eski kontratin'dan daha düsük rakama imzalamis.

Lance Stephenson'u New York istiyormus 6th Man olarak. Önerebilecek rakam'da 5-6 Mio $'mis. Yani böyle oyuncular üzerine sadece hayal kururuz.
Jordan Crawford veya Goudelock tipi oyuncular bize düserse bile bizim icin basari olur.

Lance PG oynamıyor bu arada,2 sene üst üste Pacers ta 70küsür maça çıktı topa yön vermemesi ve kendini düşünmesi ilk özelliğidir.Potansiyeli değil bu tip takım dışı hareketleri yüzünden geçen yıl sürekli takas malzemesi oldu.Bence takımın görüştüğü yada aradığı isim olmamalı.

Zaten o dedikleriniz yapsa Suan minimum 15 alırdı en az . ama onu özel kılan özelliklerini söylememişsiniz .savunması gibi güçlü driplinling gibi ribaunt özelliği gibi .

Lance 4 sezon oynadı Pacers'ta 70 küsür değil tam 210 maç son Pacers yılı 17.3 verimlilik puanı 13.8 sayı 7.2 rib 4.6 asist doğu finalinde Miami'ye 4-2 yenildiler, bildiğin PG'di hatta miami serisini aç izle tüm seri boyunca takımının bütün maçlarında en çok asist yapan topa yön veren oyuncusu, zaten Pacers'ta kalsa kariyeri daha da farklı olurdu. Kendine oynayan bir oyuncu nasıl oluyor da verimlilik puanı skoruna göre bu kadar yukarı da oluyor ? Son dönemi evet biraz daha kendine oynuyor ama bu onun G olduğunu değiştirmez. Jamont Gordon'a da o zaman G demeyelim, Clippers'ı evet iyi geçirme di onun dışında takımın her zmaan ilk 3 opsiyonu içinde yer aldı son Memphis'te normal sezon 14.2 sayı play off 13 sayı ortalamaları durumu gayet iyi, topa daha çok hükmetmek istiyor bizde ona bunu zaten sunucaz, tek sıkıntısı disiplinsiz hareketleri olabilir ama böyle bir taraftar ve yıldız parlatıcısı Ataman'la Avrupa efsanesi olur eğer transfer gerçekleşirse.

Bize 1 ve 2 oynayan bir skorer guard lazım.
Tony Parker olabilir mi :))
Şaka şaka :)

Geri