• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Lance Stephenson,Toney Douglas,Jordan Crawford dedik çıtayı tavana vurduk, Kenan Sipahi gelir guard transferi kapanırmış.:D:D

Bilenler ty lawson, toney dougles ve crawfordun özelliklerini savunmalarını becerilerini yazabilir mi? Teşekkürler..

Söylenenlerden zaten gelme ihtimali olan tek isim Crawford'du. O gelirse bile top 8 ihtimalimiz çok yüksek olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bari crawford olsun, ben ona da razıyım.

Bilenler ty lawson, toney dougles ve crawfordun özelliklerini savunmalarını becerilerini yazabilir mi? Teşekkürler..

Ty Lawson PG oynuyor. çok iyi Denver kariyeri var skorer 2013-2014 sezonunda 17.6 sayı - 8.8 asist - 3.5 rib .14-15 senesi ise 15.2 sayı-9.6 asist - 3.1 rib ama savunması Denver takımının karakteristik özelliği olarak pek ölçü değil çok atıp çok yemeyi seven takım.Son senesi kötü geçti Rockets ve kısa Pacers ta geçirdi ama oynadı 60 küsür maç.Adamı savunmak yerine topu çalmak üzere konsantre.Bire bir mücadeleyi pek sevmez teknik veya sportmenlik dışı faul bile yapmamış bir oyuncu.

Toney Douglas oynadığı takımlarda geri planda kalmış kenardan gelen bir oyuncu kurucu.Topun kıymetini biliyor top kaybı sayısı çok az,ama devamlılığı yok son yıl NOPta 61 maç oynamış.445 şutun 183ünde isabet bulmuş.Daha dirençli Ty Lawsona göre savunmada ama hücum olarak geride.

Jordan Crawford diğerlerinin aksine SG oynuyor 2010-2014 seneleri arasında Wizards ve Celtics arasında gitti geldi kenardan gelen sayı üretmesi istenen şutör NBA şartlarında.Savunması ve sertliği diğer ikisine göre en fazla olan.Aynı zamanda skor üretiyor.2014 den sonra Çin ve D-league'de oynadı.D-League 24s-5rib-5asist-2topçalma ortalamaları var.

3 oyuncuda farklı tiplerde Ty ve Toney kontrat bulacaktır ama Jordan Avrupa yapabilir.

Toney bi ihtimal olabilir ama Ty Lawson geçen sene 12 milyon almış Houston dan. Basketbol dışı problemleri var diyorlar ama yine de bize kadar düşmez.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toney tipi adamlar sanılanın aksine Lance gibi veya Ron Artest gibi adamlardan çok daha verimli olurlar. Bu oyunu salt yetenekten veya kaliteden ibaret görmeyin. İşin bir de motivasyon disiplin takım kimyası kısmı var. Lance zaten gelmeyecek de bu adam karakteri nedeniyle dışlanan gözden düşen adam bu tip adamların gelip avrupaya kuzu kuzu sistemin oyuncusu olmasını beklemeyin. Kafasına göre takılır istediği yerden şut atar ağa paşa modunda takılır öyle. Alınacak oyuncunun nba'de beklediği kadar değer görmese bile avrupa için yüksek kalitede ve karakter olarak düzgün takım oyuncusu olmaya müsait bir yapıda olması lazım. O nedenle Toney Crawford gibi adamların peşinde olmak lazım. Buraya çiftlik muamelesi çekecek adamların değil.

Tek gelebilecek kişi Crawford onunda gelme ihtimali yüzde 50 den az bence gelirse büyük iş yapmış olacaklar .

Kaynağını öğrenebilir miyim?

LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takdir edersiniz ki onlar "da" kaynaklarını söylememiyordur ama 53k takipçili hesapları ve online rekoru 2.5k olan forumları varmış.Benim de kafam karıştı hal böyle olunca .

Toney Douglas'ın güncel sağlık, form ve kontrat durumunu bilmiyorum ancak oyun karakteri olarak Avrupa basketboluna çok uygun bir isim olarak görüyorum. NBA de Toney Douglas'tan daha yetenekli olup da avrupada tutmayacak baya da oyuncu var bana göre. Dengeli oluşu, savunma gayreti, top ve rol paylaşımı, avrupa için gayet yeterli olan atletizmiyle aradığımız oyuncu olabilir Toney Douglas.

Tek sıkıntı Russ Smith'le birlikte undersize kalabilme durumu olur, tabi bir de Toney Douglas düşünülüyorsa Russ Smith'le neden anlaşıldı diye düşünülüyor istemeden. Point guard olarak Toney, Russ'tan daha dengeli gibi geliyor. Bu nedenle Toney Douglas'la ilgimizin olma ihtimalini düşük görüyorum.

Takdir edersiniz ki onlar "da" kaynaklarını söylememiyordur ama 53k takipçili hesapları ve online rekoru 2.5k olan forumları varmış.Benim de kafam karıştı hal böyle olunca .
Söyleyen kişide 100klık sayfa yönetiyor.

Kaynağını öğrenebilir miyim?

Serhat Bey, gsbasket forumuna gelip haberinizin arkasında duruyorsunuz. Daha sonra gsbasket'e kaynak soruyorsunuz, gsbasket kendi haber kaynağıdır. Transfer haberleri yapmamamızın da sebepleri var, esas olan gizliliktir. Sonuç olarak haberiniz doğru değil, kaynak da "gsbasket". Kaynağınızı gözden geçirin bence.

Nbaden düşecek her oyuncu burada değerlidir bahsedilen isimler burada daha bir dominant olacaktır.Benim için gelecek isim pek farketmiyor yalnız takım için ciddi bir güç olacağı kesin,kombinelerde de istenilen rakama ulaşılmadı yanılmıyorsam o yüzden bu tarzda bir yıldız isim satışlarıda yukarı çekecektir hatta ileri ki yıllar için güzel reklam bile olabilir bu da zorlanmadan sponsor bulmak demek yani bu yıl yapılacak herşey gelecek yıl ve ya yıllara teminat demek.
Bu yıl bana göre hedef yıl elimizden geleni yapmalıyız.

Serhat Bey, gsbasket forumuna gelip haberinizin arkasında duruyorsunuz. Daha sonra gsbasket'e kaynak soruyorsunuz, gsbasket kendi haber kaynağıdır. Transfer haberleri yapmamamızın da sebepleri var, esas olan gizliliktir. Sonuç olarak haberiniz doğru değil, kaynak da "gsbasket". Kaynağınızı gözden geçirin bence.
Bakın ben kaynağım %100 doğru demedim hiçbir zaman. Hem sayfamda hem grubumda hem hesabımda görüşülüyor dedim. Ben burada uzun zamadır varım. Yorumların %90'ını okurum. Çok severim burayı. Demek istediğim biz bir şey söyledik güveniyoruz buna. Olacak demedik ama. Kaldı ki kaynak sormamda bir sakınca yok. Olayı yanlış algılamak istemeyin lütfen

Söyleyen kişide 100klık sayfa yönetiyor.

:)) Allah iyiliğinizi versin. Biliyorum söyleyen kişide de 100k sayfa ve 1.5k baska birseyler vardı o yuzden kafam karıstı hazır bir algoritma olmasığı için 100kx+1.5ky mi büyük 53kq+2.5kp mi büyük orasını kestirmek zor tabi

Bakın ben kaynağım %100 doğru demedim hiçbir zaman. Hem sayfamda hem grubumda hem hesabımda görüşülüyor dedim. Ben burada uzun zamadır varım. Yorumların %90'ını okurum. Çok severim burayı. Demek istediğim biz bir şey söyledik güveniyoruz buna. Olacak demedik ama. Kaldı ki kaynak sormamda bir sakınca yok. Olayı yanlış algılamak istemeyin lütfen

Serhat bey siz kaynağınız söylenebilir olmadığıma göre başkalarının kaynağının söylenebilir olmasını beklemeniz biraz abes oluyor.Madem artık kayanlar açıklanmalı diyorsunuz siz önden buyurun .

Ergin Ataman sakat oyuncu transfer etmiyor geçmişinde sakatlık olan oyuncularla ilgileniyor. Mario Chalmers şuanda sakat. Ve belirli bir süre daha yok.

Forumda yine bir anlam karmaşası oluşmuş. Kime Lance Stephenson'u beğenmemezlik yapmıyor, hatta Avrupa'ya gelirse o kısıtlı denen hücum yeteneğinin kısıtlı bir kısmı bile Avrupa'nın üzerine çıkmaya yeter.

Lance Stephenson, Indiana'da ki o yılından sonra Hornets'ten 9 milyon dolarlık bir kontrat aldı ve haliyle o kontratın altında kaldı. Daha sonra Clippers'a takas oldu ve en son Grizzlies'a geçti. Grizzlies'in sezon ortasından itibaren oyuncuları tek tek sezonu kapadı ve o takımda ki nerdeyse en isimli oyuncu Lance idi. Jamychal Green de bu dönemde parlayan oyunculardan. Lance performansıyla süre almadı. Zorunluluktan süre aldı ancak sadece kağıt üzerine bir şeyler koyabildi.
Lance Stephenson hala mental problemleri de olsa NBA için önemli bir bench oyuncusu. Ve kontrat da alacağını düşünüyorum ilerleyen günlerde. Öyle ki bahsedilen 2.5 milyon dolar bizim harcımız değil. Dolayısıyla daha realist hedefleri konuşmak bana göre daha mantıklı olur.

Serhat bey siz kaynağınız söylenebilir olmadığıma göre başkalarının kaynağının söylenebilir olmasını beklemeniz biraz abes oluyor.Madem artık kayanlar açıklanmalı diyorsunuz siz önden buyurun .
Kaynağını öğrenebilir miyim diyorum. Hayır der olur biter. Sizin kızgınlığınızı anlamıyorum.

Geri