Lance Stephenson,Toney Douglas,Jordan Crawford dedik çıtayı tavana vurduk, Kenan Sipahi gelir guard transferi kapanırmış.

Bilenler ty lawson, toney dougles ve crawfordun özelliklerini savunmalarını becerilerini yazabilir mi? Teşekkürler..
Kaynağını öğrenebilir miyim?Lance Stephanson ile ilgimiz yoktur.
Kaynağını öğrenebilir miyim?
LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söyleyen kişide 100klık sayfa yönetiyor.Takdir edersiniz ki onlar "da" kaynaklarını söylememiyordur ama 53k takipçili hesapları ve online rekoru 2.5k olan forumları varmış.Benim de kafam karıştı hal böyle olunca .
Takdir edersiniz ki onlar "da" kaynaklarını söylememiyordur ama 53k takipçili hesapları ve online rekoru 2.5k olan forumları varmış.Benim de kafam karıştı hal böyle olunca .
Kaynağını öğrenebilir miyim?
Bakın ben kaynağım %100 doğru demedim hiçbir zaman. Hem sayfamda hem grubumda hem hesabımda görüşülüyor dedim. Ben burada uzun zamadır varım. Yorumların %90'ını okurum. Çok severim burayı. Demek istediğim biz bir şey söyledik güveniyoruz buna. Olacak demedik ama. Kaldı ki kaynak sormamda bir sakınca yok. Olayı yanlış algılamak istemeyin lütfenSerhat Bey, gsbasket forumuna gelip haberinizin arkasında duruyorsunuz. Daha sonra gsbasket'e kaynak soruyorsunuz, gsbasket kendi haber kaynağıdır. Transfer haberleri yapmamamızın da sebepleri var, esas olan gizliliktir. Sonuç olarak haberiniz doğru değil, kaynak da "gsbasket". Kaynağınızı gözden geçirin bence.
Söyleyen kişide 100klık sayfa yönetiyor.
Bakın ben kaynağım %100 doğru demedim hiçbir zaman. Hem sayfamda hem grubumda hem hesabımda görüşülüyor dedim. Ben burada uzun zamadır varım. Yorumların %90'ını okurum. Çok severim burayı. Demek istediğim biz bir şey söyledik güveniyoruz buna. Olacak demedik ama. Kaldı ki kaynak sormamda bir sakınca yok. Olayı yanlış algılamak istemeyin lütfen
Kaynağını öğrenebilir miyim diyorum. Hayır der olur biter. Sizin kızgınlığınızı anlamıyorum.Serhat bey siz kaynağınız söylenebilir olmadığıma göre başkalarının kaynağının söylenebilir olmasını beklemeniz biraz abes oluyor.Madem artık kayanlar açıklanmalı diyorsunuz siz önden buyurun .