• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arkadaşlar hayırlı olsun bundan sonra bize düşen hep destek tam destek. 9 yabancımız var 1 tanesi lig dışında kalacak, Bu oyuncu sizce kim olur? Bunun dışında ligde 2 oyuncu değişerek dışarda kalacak.Bu konuda hoca nasıl tercihler yapacak? Yerli kadrosu nasıl oluşacak? Bunlara kafa yoralım artık.

Tam kadro idmanlar ne zaman başlıyor bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar hayırlı olsun bundan sonra bize düşen hep destek tam destek. 9 yabancımız var 1 tanesi lig dışında kalacak, Bu oyuncu sizce kim olur? Bunun dışında ligde 2 oyuncu değişerek dışarda kalacak.Bu konuda hoca nasıl tercihler yapacak? Yerli kadrosu nasıl oluşacak? Bunlara kafa yoralım artık.

Diebler dışarda kalır abi büyük ihtimal. Kalan 8'den de Russ/ Dentmon-Krstic/Deon değişerek çıkar çoğunlukla gibi.

Büyük ihtimal euroleague de son senemiz olacak bu sene. Ben bu yüzden 9 milyonluk bütçe de 1 yıldız isim alıp fark yaşayacağımızı düşünüyordum. Son transferimizde bu duruma çok uygun olabilirdi , gerek koçun açıklamaları gerek de Ömer Yalçınkaya nın açıklamaları bunu gösteriyordu. Bu yüzden son transfer beni mutlu etmedi açıkçası f4 sözleri de bana göre boş çıktı. Dentmon son avrupa macerasında fark yarattı fakat 2 senedir avrupa düzeyinde maça çıkmadı, yaşı da iyice arttı tamamen kumar olarak bakıyorum ben bu duruma umarım ben yanılırım takımımız f4 yapar.

[h=3]Depth chart[edit][/h]
Pos.
Nenad KrstićAlex Tyus
Austin DayeDeon ThompsonEge Arar
Vladimir MicovBlake SchilbOrhan Hacıyeva
Jon DieblerSinan GulerGöksenin Köksal
Russ SmithJustin DentmonCan Korkmaz

<tbody>
[TH="width: 165"]Starting 5[/TH]
[TH="width: 165"]Bench 1[/TH]
[TH="width: 165"]Bench 2[/TH]
[TH="width: 165"]Bench 3[/TH]

[TH="bgcolor: #FFB300"] C [/TH]

[TH="bgcolor: #FFB300"] PF [/TH]

[TH="bgcolor: #FFB300"] SF [/TH]

[TH="bgcolor: #FFB300"] SG [/TH]

[TH="bgcolor: #FFB300"] PG [/TH]

</tbody>

Bir Kenan Sipahi sürprizi gelir mi acaba. Gerçi Can'ı almazlardı o zaman herhalde.

Aslında hücum bakımından hem Euroleague hem de TBL için çok yeterli bir rotasyonumuz oluştu. Koça çok büyük işler düşecek çünkü Russ-Daye-Dentmon bu üçlü topla oynamayı çok seviyor. Bu top paylaşımını en makul seviyeye çekecek olan staff ekibi olacak. Ergin Ataman istediği kadroyu kurdu şimdi top onda.

Yeni sezon formalarımız nasıl olacak herhangi bir bilgisi olan var mı ?

Fena kadro olmadı. Geçen sene tek Mc Collum la olmaz denildi, busenede tek Russ la olmaz diye söyleniyordu. Şimdi 2 guardımız var.
4 tane uzunumuz var. Geçen sene FB serisinde Lasme ve Chuck Davis vardı sadece.
İş kimyaya bağlı ama en az 2 oyuncunun gerçekten muazzam katkı vermesi lazım. Burada bu farkı ortaya koyacak 2 isim de Daye ve Russ olacaktır.
Krstic ten ekstra bir katkı gelirmi, yada Dieblerden fark yaratacak 2. kısımda burası.
Onun dışında diğer oyuncuların ne vereceği belli.
Tek istediğim bu sene;deplasmanlarda sinmeyen bir takım oluşturmamız. Ergin atamanın son periyot kenarda oturup maç izlemesine ve farkın +20 lere çıkmasına dayanamam...

22 ağustos da tam kadro hazırlıklara başlıyoruz. 12 veya 13 hazırlık maçı yapacağız

Eveeet... Sonunda bitti. Ben gayet mutluyum. Bir tane abim var, kombine alalım alalım diye diye ağustos ettik. Hayırlısıyla kombinemizi de alacağız. Dentmon'a gelirsek ben gayet mutluyum. Söylenen seviyenin minimumu Dentmon. İnsanların hayal kırıklığını anlıyorum ama zaten diğer isimler olması gerekene ekstra olacaklardı. Böyle düşünün. Ben çok keyifliyim. Takım çok varyasyonlu oldu. Bir sürü şey yapabilirsiniz bu takımla, esnekliği çok yüksek. Bununla ilgili bir yazı yazıp düşüncelerimi aktarmak istiyorum ama önce Dentmon'ın son D-league maçlarından bir iki tanesini izlemek istiyorum.

Takımın güzelliği şu... İsterseniz en az 3 şutör koyup Deon ve Kristic ile dışarıya top çıkartıp şutunuza güvenin. İster iki hatta 3 deliciyle oynayın. İsterseniz Daye'e topu bırakın. O kadar çok şey yapabilirsiniz ki şu kadroyla. Çok heyecanlıyım. Artık şu hazırlık maçları başlasın.

Dentmon' un yaşına dem vurulduğu yok. 31 yaşındaki Dentmon cümlesi ile kendini yerden yere atan Lasme' nin karşılaştırılması asıl ilginç olan. İnsanların anlatmak istediği 6 senede 15' ten fazla takım gezip, Euroleague' i geçtim, eurocup,eurochallenge vs gibi kupalarda mücadele edecek takımların bile tercihi olmayan adamın, taraftarı heyecanlandıracak transfer diye lanse edilip bize yutturulmaya çalışılması. Bunu forumda yazanlar bile var. Hadi basketbol topunu ilk kez görsek anlarızda,yemezler yahu. Bu forum Nba'de adam gibi oynamış Daye'de heyecanlanmadı. Yiyenlere afiyet olsun demekten başka sözüm yok.

Dentmon'ın kazandığı paraları eurocup takımlarının vermesi baya zor ondan istememiş olabilirler mi? Geçen sene de ismi geçtiğinde 1.3 tarzı şeyler söyleniyordu. Ki biz guard transferine baya para ayırmıştık. Bu adamın teklif almaması falan gereksiz ithamlar lütfen, seversin sevmezsin ayrı boyut ama Dentmon'ın kim olduğu ortada, ne kadar kazandığı ortada.

Dentmon'ın kazandığı paraları eurocup takımlarının vermesi baya zor ondan istememiş olabilirler mi? Geçen sene de ismi geçtiğinde 1.3 tarzı şeyler söyleniyordu. Ki biz guard transferine baya para ayırmıştık. Bu adamın teklif almaması falan gereksiz ithamlar lütfen, seversin sevmezsin ayrı boyut ama Dentmon'ın kim olduğu ortada, ne kadar kazandığı ortada.

Dentmon' un ne kadar kazandığı ortadaysa, Porto Rico liginde oynadığı Arebico takımından yıllık ne kadar kazanmış yazar mısın lütfen merak ettim ?

Kadro genis oldu talihsiz sakatliklar yasamassak bence basari gelir hayirli olsun

avrupanın en temiz 2-3 şutöründen 1i olan diebler bu takımda asla dışarıda kalmaz, bu isim schilb olur.

ligde;
dentmon-russ-can
sinan-diebler-göksenin
micov-orhan
daye-thompson
tyus-kristic

bu kadroda russ ve bir pota altı genelde tribunde kalır. eğer 5 veya 3 numara bi yerli alabilirsek kristic veya thompson tribune gider, elimizi rahatlatır bu hamle.

Dentmon' un ne kadar kazandığı ortadaysa, Porto Rico liginde oynadığı Arebico takımından yıllık ne kadar kazanmış yazar mısın lütfen merak ettim ?

Hangi ayda katılmış takıma, hangi ayda ayrılmış baktınız mı ona mesela :)

dentmon faydalı olacaktır ama crawford yada toney douglas gelse gerçekten f4 adayı olabilirdik.
Neyse olmadı, artık destek olacağız yapacak birşey yok. Russ Smith ve Daye X faktör olacak bu sene

avrupanın en temiz 2-3 şutöründen 1i olan diebler bu takımda asla dışarıda kalmaz, bu isim schilb olur.

ligde;
dentmon-russ-can
sinan-diebler-göksenin
micov-orhan
daye-thompson
tyus-kristic

bu kadroda russ ve bir pota altı genelde tribunde kalır. eğer 5 veya 3 numara bi yerli alabilirsek kristic veya thompson tribune gider, elimizi rahatlatır bu hamle.

Ben en yüksek ücreti ödediğimiz oyuncu olan Russ'un tribüne çekileceğine ihtimal vermiyorum. Kristic, Schilb ve Diebler tribüne gidecektir. Thompson hem 4 hem de 5'i yedekleyebiliyorken hoca iki tane net 5 oynayan yabancıyı kadroya almaz ve Kristic genelde tribünden izler. Tabi bunlar benim fikirlerim. Hoca da benden farklı düşünen arkadaşlar gibi düşünüyor olabilir.

Bence Micov zamanında sıkça 4 numarada da oynadığı için Thompson dışarıda kalır Russ ve Dentmon ı keseceğini düşünmüyorum ama maç maç ligde sırayla oyuncular dışarıda kalacaktır bunda da antrenman ve maç performansı etkili olacaktır tabi ki ama bence Ergin Hoca da adil davranacaktır motivasyonu üstte tutmak için.Zaten 3 günde bir maç olacağı çok da sıkıntı olmaz.

Geri