• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Dunston Dorsey Samuels napacaklar merak ediyorum şu Barcelona'nın pota altında her sene gereksiz şişkinlik yaratmasından gına geldi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dorsey'le kontrat uzatmayacaklar diye biliyorum.

Efes, Dunston'ı bırakmak ister mi ?
O kadar aptal değildirler herhalde ?
Birde Dunston gitmesin.
İstatistiklere göre seneye bizde olması lazım :) :)

Bobby Brown Houston Rockest'tan garanti olmayan kontral almış. Hazırlık kampından sonra takımda kalıp kalmayacağı belli olacak.

Ricky Hickman Milano ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmış.

Efes Dunston'ı bonservis almadan bırakmaz. Barca bu sene bonservis ödemeyi göze alarak işe girişti. Satoransky ve Abrines'ten yakşalık 4-5 m para kazanmışlar. Bunu da başka oyuncuların transferlerinde kullanıyorlar. Claver'e 2 m veren Dunston'a da 1 m verebilir. Efes de 1 m verirlerse bırakabilir.

Kevin Jones - Lokomotiv Kuban.

Sacramento Calathes ile mi ilgileniyor ben mi yanlış okudum sportandoda ? Eğer öyleyse Pana da guard mevkine arayışa çıkar.

Bargnani - Laboral

Kime gideceğini en çok merak ettiğim bu sene takımda en en çok görmek istediğim isimdi bargnani. Acaba kaça almış laboral?

Anlaşma 2 yıllık ama ücreti bilmiyorum.

Bargnani Laboral'e giderse çok üzülürüm. Krstic yerine cuk otururdu. Bir sürü kişi eleştiriyor "Niye Krstic için beklemedik" diye. İşte hepsi bu yüzden eleştirdi bunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giderse si yok gitti bile resmi olarak açıklandı. Bargnani pivot değil bu arada.

Rice-Vives-Ribas
Navarro-Oleson-Koponen?
Hanga?-Perper
Doellman-Claver
Tomic-Seraphin-Dorsey

Soru işaretli 2 hamleyide yaparsa müthiş bir takım oluyor Barça.

Sacramento Calathes ile mi ilgileniyor ben mi yanlış okudum sportandoda ? Eğer öyleyse Pana da guard mevkine arayışa çıkar.

Calathes'in NBA çıkışı yokmuş. Buy-out'u 4 mio $ mış. O yüzden Pana'da kalacak dendi

Bu manyaklar parayı basıp alırlardı hayret. .

Nasil pivot degil?Bargnani hem 5 hemc4 oynuyor ki avrupada rahatlikla 5 nuamarada oynar.Totonto kariyerinde 4 te oynadigi donem yok.Borousis yerine almislardir zaten.Benzer tipteler.

Bargnani nasıl 5 numara değil.Laboral 5 için alıyor zaten.

Bu manyaklar parayı basıp alırlardı hayret. .

NBA takımları 650 bin dolardan fazla bonservis veremiyor oyuncu tamamlıyor gerisini.

Evet uzun forvet/Pivot oynuyor pardon. Bourousis hangi takıma gitmişti bu arada?

Borousis panaya gitti.

Pianigiani yönetimindeki Hapoel Jerusalem büyük bir bombaya hazırlanıyor:AMARE STOUDEMIRE (F/C-2.08m-33y)

Mardy Collins (G/F-1.98m-31y) Lokomotiv Kuban ile anlaştı.

Amare derken?

Geri