2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Perry Jones, Jared Sullinger, Fab Melo 2012 draftında daha önlerden seçilmesi beklenen ama sakatlık problemleri nedeniyle arka sıralara düşmüş oyuncular özellikle Perry Jones için beklenti daha büyüktü. Dizleri pek elverişli değildi NBA için. Fab Melo'nun da bel rahatsızlığı çok fazlaydı. Jared onlara nispeten rol oyuncusu olmayı başarabildi.

Perry Jones, Jared Sullinger, Fab Melo 2012 draftında daha önlerden seçilmesi beklenen ama sakatlık problemleri nedeniyle arka sıralara düşmüş oyuncular özellikle Perry Jones için beklenti daha büyüktü. Dizleri pek elverişli değildi NBA için. Fab Melo'nun da bel rahatsızlığı çok fazlaydı. Jared onlara nispeten rol oyuncusu olmayı başarabildi.

Anthony Randolph'ta sakatlıklar yüzünden NBA'den Avrupa'ya kopup gelmişti, Avrupa'da fark yarattı. Aynı etkiyi yaratır mı bekleyip görmekte fayda var.

Efesinde suan gorustugu isimler arasina bryce cotton ve vander blue eklendi.Jabari brown ilede gorusuluyor fakat suanda para konusunda anlasilamadi.Bu 3luden biride gelirse efese buyuk katki saglar.Benim onlara onerdigim 2 isim var.Biri kilpatrick digeri xavier munford.Kilpatrick tum bu isimler arasinda efese daha uyumlu diye dusunuyorum.

Efesinde suan gorustugu isimler arasina bryce cotton ve vander blue eklendi.Jabari brown ilede gorusuluyor fakat suanda para konusunda anlasilamadi.Bu 3luden biride gelirse efese buyuk katki saglar.Benim onlara onerdigim 2 isim var.Biri kilpatrick digeri xavier munford.Kilpatrick tum bu isimler arasinda efese daha uyumlu diye dusunuyorum.

Bütün saydigin oyuncularin arasinda acik ara Vander Blue'yu tercih ederim. Bize cok görmek istedigim birisi ve NBA'de nasil kontrat bulamadigni sasirdigim birisi.
Efes büyük ihtimal Jabari Brown'u kadrosuna katacak.

Kilpatrick 2 yıllık sözleşme imzaladı Nets'le. Buralara düşmesi zor artık, geçen yıl Avrupa nasıl görmedi DLeague'de inanılır gibi değil. Çok kuvvetli bir oyuncu ve buralar içim müthiş skorer. Vander Blue bana göre EL seviyesinde asla elit skorer değil, kendisini hiç tutmam. Oyun aklı çok düşük, takımın esas oğlanı olmazsa uyum sağlaması zor. Onu esas oğlan yaparsanız da üst sınırınız düşer. Munford 1-2 oynar buralarda ama daha çok düzenleyici bir adam. Avrupa yapması lazım ama Efes'e daha skor yönü ön planda birisi gerekiyor. Bryce Cotton en iyi tercih olur seçenekler buysa.

Barça çok iyi takım kuruyor belki bir uzun daha alırlar. Bu arada geçen sene bi dönem tomici baya kullanmadılar, oyun eksenlerini dönüştürmüşlerdi. Bakalım bu sene nasıl oynayacaklar. Kristic yerine tomic ne güzel olurdu :)