• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

yayını geçtim resmi hesabımız mactan bir fotograf dahi yayınlayamıyor.. fotoların hepsi eski

edit: benim hatam euroleage çekimindeki formaları goremeyince karıştırdım.

Göksenin 10 sayıya çıktı. Helal.

yeni formaları goremeyince karıştırdım herkesten ozur

Yıl 2017 millet aya çıkıyor biz radyodan maç dahi dinleyemiyoruz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

46-72 kazanmışız.

yVjqvy.png

Orhan niye oynamadı acaba?

Muhtemelen Orhan ve Ege hocanin insiyatifinde kadroya dahil edilmedi. 13 kisilik rotasyonla oynadik . Daha ilginci Austin Daye 0 sayi ile oynadi.

Bu sorum tamamıyla bilgi almak amaçlıdır. Herhangi bir art niyetim yoktur. Takım olarak asist sayılarımız düşük mü ?

Daye nasıl 0 sayıyla bitirmiş maçı bir yanlışlık olmalı :confused:

Hakikaten Daye'e ne olmuş öyle hiç sayı atamamış. Kaç dakika oynadı ki acaba?

Daye 18 dakika oynamış

Tabiki ölçü değil ama Tibor'un ilk maç performansı güzel.

Tyus 3 top çalma.
Daye'e nazar değdirdik.

Deon Thompson ve Pleiss içerden çok yüzdeli oynamışlar. Ama tabi bu maçı izlemeden yorum yapmak pek doğru değil. Ah şu ligler bir an önce başlasa da maçları izleyebilsek gönül rahatlığıyla.

Khimki maçları tvden yayınlanır heralde?.. Artık o da yayınlanmazsa ne diyeyim? :)

Arkadaşlar Ege Arar yanılmıyorsam bu yaz hiçbir maçta süre almadı. Bunun sebebi ne? Bildiğim kadarıyla sakatlığı da yok. Kiralanacak mı acaba?

Khimki maçları tvden yayınlanır heralde?.. Artık o da yayınlanmazsa ne diyeyim? :)

Valla ben beklemiyorum yayın, zaten 2-3 haftaya ligler başlıyor resmen 1 aylık süreçte 1 maç izleyemez mi insan şaka gibi

Geri