• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Leş bir siteden maç izliyoruz resmen rezillik.

61-54 son 3.30 ceyrekte mola aldı Kuban

Maçtan sonra izleyebilceğimiz bi yer var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fazla hücum ribaundu veriyoruz. Pleiss'in bu işi çözmesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaaa lanet olsun ben hiç bir şey anlamadım maçtan. Ne zaman geliyoruz İstanbul'a acaba?

Yaaa lanet olsun ben hiç bir şey anlamadım maçtan. Ne zaman geliyoruz İstanbul'a acaba?

İtalya'dan sonra Rusya'ya oradan da Yunanistan'a gidicez daha. İnşallah oralarda doğru dürüst yayın vardır.

Allah aşkına artık televizyonda bir maç izleyelim kanser olucam.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son Trtspor açmadığından Strasbourg'la final maçımızı bu kadar takılarak izlemiştim, nostalji gibi oldu resmen. :) Daha futbolu bırakıp yeni geldim, sözleyebileceğim tek şey formalarımızın çok sempatik olduğu. :) Eskiden ne güzel Pınar Cup filan olurdu takımı açıp bir kanaldan izlerdik. Adını hatırlamadığım 2. lig İtalyan takımıyla yaptığımız maç hariç bir maçı da açıp ağız tadıyla izleyemedik. Wilco'nun toprakta yemek pişirdiği yere 2 kamera yollayıp takımımızın maçını yayınlatamıyoruz demek ki, o da iyiymiş. Neyse birazdan GSTV'de Kenan İmirzalıoğlu çıkacakmış, açıp onu izleyeyim.

Diebler şuta kalktı sonra dondu sonra açılmadı :) neyse kapattım açmıcam artık. Russ ve pleiss de takıma katılsa artık.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blake sırf zarar takıma :(

Gerçekten bu sezon öncesinde takımdan hiçbir şey anlayamadık sağ olsunlar izleyemedik doğru düzgün!! Yayının donmasını geçtim arada bir patlıyor yayın iğrenç bir ses çıkıyor :S 2016 yılındayız ama imkanlar taş devri gibi hadi bizimkiler yapamazlar bu yayın işini de italyadakiler bari doğru düzgün yapsınlar!! Eleştirmekten bıktım artık da fb tv bu hazırlık maçlarını oradaki yayından alarak yayınlamıyor mu sonuçta bizim magazin tv neden bu verilen yayınları almaya tenezzül etmiyor çok merak ediyorum doğrusu!!

Schilb umrumda değil, yatarım paramı alırım havasında yine. 74-64 ten 76-77'ye getirdik skoru.Bravo bize yani

9 sayı öndeyken geriye düştük. En son 6 sayı öndeyken Schilb hücumda topu kaptırdı, üstüne basket faul yaptırdı. Ardından kenara geldi. Hoca Emir ve Schilb'i aynı anda sahada tutarak neyi amaçlıyor, bilemiyorum.

Ben hotspot shield yükledim
sonra donması kesildi. Ama yayın çok kötü tabi

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ataman Schilb'i EL'de de ana parçalardan biri olarak düşünüyorsa çok kulakları çınlar bu sezon.. İnadından ve egosundan vazgeçmeyi de bilmeli.

Schilb ve Dentmon takımın en kötüleri. Bir an önce Micov ve Russ geri dönmeli sakatlıktan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şampiyonuz ????

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri