Son iki maçı canlı gece izledim. Seri 3-1'den 3-3'e geldi. Cleveland toparlanmış ve LeBron bildiğiniz gibi Kyrie İrving basketbol tabiriyle son deplasmandaki Oracle Arenadaki maçta sahaya müthiş bir karakter koydu. Çok fazla sorumluluk almaya başladı LeBron'un yükünü hafifletti. Şutlar girdikçe özgüveni de yerine geldi ve inanılmaz bir performans ortaya koydu Lebronla ikisi 82 sayı kaydetti. Tabii ki Green'in önemini GSW için bir kez daha görmüş olduk. Yalnız daha çok oyunlardan da tanıdığım Kevin Love serinin en talihsiz ve en kötü ismi konumunda. Son maç toplam 2 dakikada 3 faul aldı ve hiç ritim bulamadı. serinin 7. maça uzamasını tüm basketbolseverler gibi ben de istiyordum. Fakat başından beri artık yeni nesilden miyim? bilmiyorum ama GSW destekliyorum geçen seneki final serisinden beri. GSW son iki maç takım halinde yayın gerisinden inanılmaz kötü atıyor. Takımca çok kötü yüzdeyle atıyorlar .Curry'nin kendine gelmesi lazım son maç biraz daha iyiydi Oracle Arenadaki maça göre. Curry ve Thompson'un ikisinin birden devreye girmesi lazım. Bu ikiliden biri sahne alamaz ve LeBron ve Irvıng de yüzdeli şut sokarlarsa son maç GSW için kendi evinde hiç de kolay geçmez ve hatırlanmayacak bir gün olabilir. Ama yine de favori GSW.