2017-2018 BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemi

Orada biz o cezayı sonuna kadar hak ettik. Sen git Cemal Nalga'ya Tufan Ersöz'ün formasını giydir aklınca cezadan kaç ardından Oyak Renault bunu duysun ve bizimle oynadığı ilk maç sonu itiraz etsin ve ardından bizim kulüp Opel Skyliners maçındaki esame listesini gönderip ne Cemal Nalga'sı Tufan Ersöz oynatıldı desin (yani açık belge oyunlarıyla sahtekarlık yapsın) ve en sonunda ortaya çıkınca da asıl hakkettiğin cezayı da alma. Galatasaray'ın o sezon ligden düşürülmesi gerekiyordu.
Okan Çevik'in yapmış olduğu bu kulübe ihanetti hem de bunu kadın takımıyla Eurocup kazandıktan 3 ay sonra yaptı.
Gelelim bu duruma. Bu ülke budur. Alpella ve Fenerbahçe Ülker aynı anda ligdeydi ve hatta Oğuz Savaş sakatlanınca o günlerde Alpella'da oynayan Ömer Aşık Alpella maçından hemen önce Fenerbahçe'ye transfer edilmişti. Hali hazırdaki federasyon başkanı federasyon yönetmeliklerine göre zaten başkanlığa aday bile olamaz normalde lakin siyasi destekle oldu.

Hepsi birbirinden çirkin şeyler, ve hepsinden daha çirkini herkesin kendisine bakmadan "sende böyle" yapmıştın mantığıyla daha da kötüsünü yapmayı kendilerine hak görmeleri.

Okan Çevik'in döneminde yapılan yanlıştır kötüdür mevzuata aykırıdır ama sonuc olarak birincisi olan bitende dahli bulunan en üst düzey kişi GSın kocudur bilemedin takım menejeridir bununla bir spor klübünün kurumsal olarak en üst düzey yetkilisi içinde bulunmak üzere yaptıkları kıyaslanamaz birbirinden çirkin falan değil yani büyük çirkinlikler silsilesi küçük çirkinlikleri ortadan kaldırmaz pek tabi ama kendi büyük çirkinliklerini kabul ediyor görünüp kıyas kabul etmeyecek baska bir olayla aynı potada eritmeye çalışmak muhattaplarının aklı ile dalga geçmektir.

Son düzenleme:
Okan Çevik'in döneminde yapılan yanlıştır kötüdür mevzuata aykırıdır ama sonuc olarak birincisi olan bitende dahli bulunan en üst düzey kişi GSın kocudur bilemedin takım menejeridir bununla bir spor klübünün kurumsal olarak en üst düzey yetkilisi içinde bulunmak üzere yaptıkları kıyaslanamaz birbirinden çirkin falan değil yani büyük çirkinlikler silsilesi küçük çirkinlikleri ortadan kaldırmaz pek tabi ama kendi büyük çirkinliklerini kabul ediyor görünüp kıyas kabul etmeyecek baska bir olayla aynı potada eritmeye çalışmak muhattaplarının aklı ile dalga geçmektir.

Kutay kulüp o yalan belgeyi gönderdi ve sahip çıktı. Oysa yapılması gereken kendi içinde en derin şekilde incelemekti. Okan Çevik esame listesi hilesini yaptı lakin kulüp de bu hileye sonrasında sahip çıktı ta ki o görüntü ortaya çıkıncaya kadar.

Hocam, bu cevap bana galiba. Hep söylüyorum, burası bu tip tartışmalar için uygun değil diye, dilersen özelden de devam edebiliriz.
Öncelikle böyle bir olayı yönetimden habersiz kimse yapamaz, yok yapıyorsa da o yönetime yönetim denemez.
Olayı sadece buralara da indirgememek lazım. Ben açıkça kabul ediyorum yapılanı ama mesela Daçka bizi geçen sene 2 kere yendi el de ama hala yenilince art niyet aranıyor.
Kıyas kabul edilebilir bence gayet de. Üstelik benzer seviyede yapılan birçok şey var, Fenerbahçe doğuş ile "doğuş grubu bir sponsor" Daçka nın yada Fenerbahçe Ülker ile Alpella nın aynı ligde yeralması gayri etik bulunuyor ama pappermoon yemeği bence daha da tartışılabilecek birşeydi mesela.
Benim asıl gelmek istediğim nokta burası değildi aslında. Geçmişte olanı her taraf eleştirdiği halde aynısını yapmayı kendine hak görüyor, bu yol yol değil, sonu da hiçbirimiz için iyi değil. Demek istediğim buydu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Konu ile ilgili başka seyler de yazdım ama yönetim siliyor demek istediğinizi anladım ve katılmıyorum X kişisinin baskanı olduğu Y klübünün yıllardır yapıp ettikleri ile diğer munferit hadiseler aynısı falan değil birinde salonda rakip baskanı darp etmek,tapeler,yeri geldiğinde X degerını kullanıp sonra X üzeri eksi bir bir gücü kullanıp Z federasyonunu ele gecirip Y federasyonunu ele gecırmeye çalışmak vs vs saymakla bitmez bir çok olay var bir taraftakı munferıt hadıse ile bir zihiyet meselesı haline gelmıs bir olguyu kıyaslamak bu zihniyet sornunu genele yayıp kendınden ya da baskalarından saklama cabasından baska bırsey değil

Özelden tartısmak gibi bir tercihim yok buradan tartısmak gıbı bir tercıhımde yok görüşümü belirtim sadece madem burası bu tıp tartısmalar için uygun değil bu tip tartısmaları baslatabilecek seyler yazmayın madem yazıyorsunuz cevap yazılınca aynı prototip cevabı vermeyın bence zaten bu mesajlarıda silerler size kendize yakısan baskan,sponsor ve federasyon baskanı ve baskan adayları ile keyifli seyirler dilerim

Son düzenleme:
Can Maxim Mutaf Beşiktaş ile anlaşmak üzereymiş. Alınabilecek iyi yerli alternatiflerden biriydi.

Beşiktaş'ın baya iyi bir yerli rotasyonu oldu. Kenan - Maxim - Erkan - Sertaç... Muratcan da devam ediyor sanırım.

Anadolu Efes, taraftar gücüne sahip bir takımla birleşmediği sürece istediği oyuncuyu alırsa alsın çok büyük başarılar elde edemez...

Sakarya’dan İki Önemli Yerli Takviyesi...

Ligin yeni ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Basketbol ilk hamlesini yaptı.

Sakarya Büyükşehir Basketbol’un Şube Başkanı Akgün Altuğ, dün dört yerli oyuncuyla anlaşmak üzereyiz açıklamasını yaparken, bu dört oyuncudan ikisi belli oldu.

Eurohoops’un kaynaklarına göre Sakarya Büyükşehir Belediye, gelecek sezon için genç oyuncu Metecan Birsen ve Can Korkmaz ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe altyapısında yetişen Metecan Birsen, Eskişehir Basket ve İstanbul Büyükşehir Belediye fomrası giyerken, alt yaş gruplarında birçok madalya kazandı.

22 yaşındaki Metecan, geçen sezon ortalama 22 maçta ortalama 16 dakika süre alırken, 5.8 sayı, 2.6 ribaund ortalaması tutturdu.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile EuroLeague’de mücadele eden 25 yaşındaki Can Korkmaz ise 29 maçta 2.8 sayı, 0.9 asist ortalaması tutturdu.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/882921416701616129

Ayni anda en fazla 5 oyuncunun oynayabildigi bir spor dali icin bu kadar transfer yapan takimlari anlayamiyorum.
En dogrusunu Galatasaray yonetimi yapiyor, mecburen 2 transfer yapip takimi 5'e tamamladik mi, oldu bitti iste.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne 2 sezon önce yükselen Demir İnşaat Büyükçekmece gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece, Türkiye tecrübesi bulunan bir ismi kadroya dahil etti: Evaldas Kairys gelecek sezon Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyecek.

Geçtiğimiz 2 sezon Muratbey Uşak forması ile Basketbol Süper Ligi’nde maç başına ortalama 15 dakika süre alan başarılı oyuncu maç başına 7,3 sayı, 3,8 ribaund ve 1,2 top çalma ortalaması ile oynadı.

Litvanyalı oyuncu özellikle serbest atış ve 2 sayılık atışlarda %60’ın üzerinde başarılı atış istatistiğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

1990 doğumlu olan oyuncu 2.07 boyunda ve 5 numara (Pivot) pozisyonunda oynuyor.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/883359586509631488