Sakarya bişeyler deniyor ama .. bizden daha heyecan verici transfer politikaları var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
darüşşafanın bu sezonki bütçesi nedir..? Sponsoru kimdir bilen var mı..?
McCollumu alan Efes intihar etmiş olup,ipi çekmiştir.Savunması 0 bir adama nasıl dayanacaklar Euroleague'de,Allah sabır versin 2948 Efes taraftarına
Bence Allah Mccolluma sabir versin. Gittigi takim takim degil ki, bjk ile yasanan son mactan sonra hala teknik adam kovulmamissa o takimdan zerre bir sey olmaz. Mccoluma yazik olmus.
darüşşafanın bu sezonki bütçesi nedir..? Sponsoru kimdir bilen var mı..?
Can arkadaşımızın sorduğu bu soru benim de uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Aslında hepimizin dikkatini çekip tartışmamız gereken bir olay. Daçka'nın sponsoru kimdir? Eğer geçen seneki gibiyse Doğuş grubu aynı anda iki takıma birden sponsor olabiliyor mu? Mesela önümüzdeki sene Darüşafaka Doğuş-Fenerbahçe Doğuş maç yapacaklar. Bu ne kadar etik veya yasal. Bana öyle geliyor ki Fener Daçkayı özellikle genç türk oyuncu altyapısı gibi kullanacak. Kimsenin dikkatini çekmemesi de ayrıca ilginç.
Doğuş gurubu bu sezonda Darüşşafaka'ya sponsorluk desteği verecek, ama benim bildiğim isim sponsonru olarak değil.
Doğuş'un hem Fenerbahçe'ye hemde Darüşşafaka'ya sponsor olmasının önünde her hangi bir engel yok. Daha önce Ülker, Fenerbahçe'ye sponsor olduğunda, Cafe Crown ve Cola Turka adı altında bize ve Beşiktaş'a sponsor olmuştu.
Aynı şekilde Medical Park bize sponsor olduğu dönemde Trabzonspor'un da sponsoruydu diye hatırlıyorum.
Mesela bugün twiteer da ilginç bir bilgi vardı. Egehan Arna Daçkanın kadrosunda görünüyormuş.Doğuş gurubu bu sezonda Darüşşafaka'ya sponsorluk desteği verecek, ama benim bildiğim isim sponsonru olarak değil.
Doğuş'un hem Fenerbahçe'ye hemde Darüşşafaka'ya sponsor olmasının önünde her hangi bir engel yok. Daha önce Ülker, Fenerbahçe'ye sponsor olduğunda, Cafe Crown ve Cola Turka adı altında bize ve Beşiktaş'a sponsor olmuştu.
Aynı şekilde Medical Park bize sponsor olduğu dönemde Trabzonspor'un da sponsoruydu diye hatırlıyorum.
Mesela bugün twiteer da ilginç bir bilgi vardı. Egehan Arna Daçkanın kadrosunda görünüyormuş.