2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

17/18 sezonu futbol takımımız hakkında transferler, maçlar, haberler konuşacağımız konumuz hayırlı olsun.

Umarım Sabri, Semih gibi vasat oyuncuların gideceği, iyi oyuncuların geleceği ve kupalar göreceğimiz, her şeyden önce Dursun'un gideceği bir sezon olur.
 
Son düzenleme:
Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen son takım Eskişehirspor'u penaltılarla geçen Göztepe oldu.

10 küsür senedir Buca dışında İzmir takımı yoktu ligde. İyi oldu. Denizli'de olursam maç haftası giderim.
 
İşte şimdi izmir Marşı'nın tam zamanı! :)


[video=youtube;27_EqWilh9M]https://www.youtube.com/watch?v=27_EqWilh9M[/video]
 
İster Messi'yi, ister Ronaldo'yu alsınlar, ne transfer ile ne şampiyonluk ile benim fikrim değişmez; YÖNETİM İSTİFA!

Rezalet yönetim, olmayan futbol aklı, yetersiz teknik direktör, kalitesiz kadro... Hoş geldin 2010-2011 sezonu.

İlk iş olarak Bruma'yı dahi yönetemeyen, kilit ve zorlu maçları kaybeden, Sabri, Semih, Selçuk gibi oyunculara dokunamayan Tudor'un yerine yabancı, kaliteli, daha önce bu seviyelerde yarışmış bir teknik direktör ile anlaşılmalı. Tuchel şu an boşta.

Transfer yapmadan önce vasıfsız oyunculardan kurtulmalıyız. Eldeki vasat oyuncuları takas yoluyla Anadolu kulüplerindeki değerli oyuncular için kullanabiliriz. Muslera ve Sneijder tamam. Bruma'nın gittiğini varsayarak, 9 tane ilk 11 oynayacak futbolcu alınmalı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok sevdiğimiz Galatasaray'ımız için artık bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyoruz bu zamanlarda hep. İş çığırından çıkmaya başladı. Belki de şimdi gerekli önlemler alınmazsa önümüzdeki senelerde her branşta ligde 5-10 arası pozisyonunda kalan ve bunu kanıksamaya başlayan bir GS yapısı ile karşı karşıya kalacağız. En acısı da bizim bile bunu normalmiş gibi kabul etmemiz olacak. Son 2 senedir olanlar bende bu etkiyi yaratmaya başladı diyebilirim. Yani 2-3 sene daha böyle başarısızlıklar devam ederse hem kulübü yönetenler hem de taraftar bunu normalmiş gibi algılamaya başlayacak. Aynı senelerdir Milan ve Inter futbol takımlarında olduğu gibi.
Bu forumdaki bilinçli GSlılar olarak bir spor kulübü olduğumuzu düşünürsek tüm branşlar için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Forumda gerçekten GS'yı seven birçok bilgili kişi var. Branş branş yapılması gerekenlerle ilgili yazacağımız ortak metinleri kulüpteki ilgili kişilere göndermemiz bu iş için iyi bir başlangıç olabilir.
 
Son düzenleme:
Sonunda Sabri virüsünden kurtulduk. Çocukluğumuzu, gençliğimizi yedi resmen. Darısı Selçuk ve Semih gibi diğer futbol düşmanlarının başına.
 
Galatasaray, Belhanda için €8M ödedi. Oyuncu ile sözleşme 4 yıllık. (via @DiMarzio)

8 milyon euro.
Yuh yaaa..
Yazık günah yaaaa...
 
Galatasaray, Belhanda için €8M ödedi. Oyuncu ile sözleşme 4 yıllık. (via @DiMarzio)

8 milyon euro.
Yuh yaaa..
Yazık günah yaaaa...

Madem bu paraları vereceğiz gidin Vidayı alın 8m euroya diyeceğim de bunların böyle yapmadığını defalarca gördük..En son adam alınacak yere adam alıyorlar yahu bu takımın defans+orta saha eksiği var ama gidiyorlar alakasız yerlere adam alıyorlar!! Bu transferlerden belli futbolu bilmedikleri..

Ayrıca dipnot; Di Marzio gomis ve acerbi transferlerini de yazdı eğer bunlarda gelirse bir ölçüde eksikler kapanır..Tabi her şartta bek ve orta saha da lazım..
 
Acerbiyi biz alamayız imkansıza yakın bir transfer. Clichy ve Maicon da imkansız bence. Belhandaya verilen para da yazık günah o parayı orta sahaya harcardım ben.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kimin yerine niçin geldi bu adam ben onu merak ediyorum .Tudor 10 numara istemiyor deniliyordu bu adam niye alındı ? 3 'lü defans oynatmak istiyor büyük ihtimal e onunda kanatında da oynamaz bu adam .Amaç sadece Sneijder den kurtulmaksa 8 verip Belhandayı almak nedır zaten Sneijder'in Dünya Kupası için ekstra bir eforla oynayacagi malum ona veriyorsun 4.5 satmak istesen bonservisden alırsın en fazla 2-3 ki hiç sanmıyorum alacağı karşılığında serbest bırakılır Sneijder ve Belhanda arasında ki kalite farkından söz etmeye gerek yok ,hem Sneijder hemde Belhanda ise bu da gereksiz bari Visca yı falan alsaydınız madem para bol .Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.
 
2 yıldır Ukrayna liginde bile oynatılmayıp kiraya verilen bir adama 8 milyon euro vermek Galatasaray' ı bilerek batırmaya çalışmak demektir.Abicim Ukrayna liginden bahsediyoruz,hani Shaktar ve Kiev dışında eli ayağı düzgün takım olmayan ligden. Yahu bu adam burada tutunamamış, sen ne halt yemeye Bruma'dan gelen parayı boşa harcarsın be vasıfsız ! Bu paraya Bacca' yı alırsın, olmadı git Brezilya'dan iki tane sağlam adam getirirsin. Yazık vallahi yazık. 2011-2012 ve 2015' te şampiyon olan takımı kuran, ligi 8. bitiren, Avrupa'ya gidemeyen takıma, Muslera,Melo,Eboue,Elmander,Ujfalusi gibi adamları birkaç günde getiren,Ünal Aysal' ı küfürlerle kaçıran sucukçu tayfa bu adama ses çıkarmıyor ya deli oluyorum.Üstüne ses çıkaranlara da şiddet uyguluyorlar. Ulan hala Ünal Aysal' ın aldığı adamları satarak para kazanıyor bu kulüp be. Yazıklar olsun Galtasaray' ı bu hale getirenlere.Yazıklar olsun kulübün bu aciz haline ses çıkarmayıp,mamasını yiyen taraftarlara !
 
Gomes, Belhanda,Acer, Maison, Clichy'den sonra şimdi de İmbula deniliyor.
Gerçekten de kaliteli isimler.
Bu sene sıradan transfer olmayacak gibi.
2 bek, 1 stoper, 1 on libero, 2 kanat, 1 forvet oyuncusu lazım bu takıma.
Yoksa işimiz zor...


Evren Göz: "Maicon, Clichy, Gomis ve Belhanda 28 Haziran'a yetiştirilmeye çalışılacak. Bu hafta 4 isimden kaçı açıklanır bilemiyoruz" (NTV)

İtalyan gazeteci Di Marzio : Tete için Galatasaray anlaşmaya yakın. İnter trasferden vazgeçti.
 
Son düzenleme:
Galatasaray, Belhanda ve kulübü Dinamo Kiev ile her konuda anlaştı. Ukrayna ekibine 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. (Bein Sports)

Sneijder varken aynı bölgeye 8 milyon euro'luk transfer ne alaka ?
Kanat oyuncusu alsaydik ya.
Sneijder'i satani biz de satariz !!!
 
Yakın akraba bir abimiz var. Galatasaray altyapısında yetişti.Dayısı olmadığı için önce (eskiden bilirsiniz 3. ligde Galatasaray vardı) 3. ligde,sonra 2.lig 3.lig amatör derken futbolu bıraktı.O anlatırdı.Büyük kulüplerin başına geçen kişi art niyetli olursa çok sağlam para kaldırır diye.Başta tribün hasılatı,bilet dağıtımı ve transfer komisyonlarında denetimin yok denecek kadar az olduğunu söylerdi. Eğer haksız büyük bir kazancı var isede, cebinden harcıyormuş gibi gösterip parasını aklardı saçma sapan transferlerle derdi. Bizimki 1. seçenek olsa gerek. İlk defa alanen Galatasaray' ın paraları iç ediliyor. Buna herkes seyirci.Divanda, Tribünde ( Paralı askerler). Yazıklar olsun ne denirki başka.
 

Üst