2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler beşiktaşa. Böyle cesur kararlara alışkın değiliz. En son Ünal Aysal başkanım dağıtmıştı ortalığı. Umarım geri adım atmazlar ve federasyonların şımarık çocuğu fb camiasının burnu biraz olsun sürtünür.
 
Bjk'yi Fb'den bile itici bulurum özellikle son yıllardaki görmemişlikleriyle, 2 şampiyonluk alınca kendini bir şey sanmalarıyla ama bugünkü kararlarından dolayı tebrik ediyorum. Ama şöyle bir şey de var, Bjk eğer 10 kişi olmasaydı 0-0 beraberlik de Bjk'ye yarasaydı yine de maça çıkmayacaklar mıydı? Bence çıkarlardı. Dediğim gibi bir yandan doğru karar verdiler ama bu doğru kararın içinde şov da var. Bizimki daha cesurdu çünkü şartlar eşiti ve kupayı almaya 1 maç vardı.
 
Başakşehir ne biçim, ne karaktersiz, iğrenç bir kulüpmüş böyle. Emre’nin kırmızılık hareketleri, doğru kararlara küfürleri, Arda’nın Mossoro’nun hakeme saldırması. İyi olmuş acı acı son saniyede kendi kalelerine atmaları.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
En cok Samet Aybaba'nin yuzune takildim ben Robinho'nun golunden sonra. Yabanci olsaydim kendisini Basaksehir teknik direktoru sanirdim.
 
Fenerin nasıl kazandığını ve bizim maçta aleyhimize çalınan penaltıyı gördünüz değil mi? Bize 7 günde 3 maç yaptıran zihniyet Akhisar rahat etsin diye bir gün sonraya alıyorlar kupa finalini. Hepsine sokacağız insallah şampiyonluğu!
 
Hosgeldin Erzurum - gule gule proje takimi antep :) emekci destegi olmayan devre arasinda 20 trilyonluk yardim yapilmayan takim ciksin diye yalvardim allaha.

Devre arasinda antepspora 20 trilyonluk yardim yapildi. kim mi yapti ? bas harfi r gerisi onemli degil !

Tekrar hosgeldin Erzurum :) cifte sevinc yasadim bugun.
 
Erzurum'un çıkmasına ben de çok sevindim. Erzurum kalecisi Hakan Canbazoğlu bizim altyapımızdan yetişmiş. "Altın jenerasyon" olarak anılan Arda, Ferhat, Özgürcan ile aynı dönem... :)


resized_09fa9-2b131a3ahjgjhkjkjhk.jpg
 
Maç sonu Hakan'ın verdiği ropörtajda, 25 yıllık futbol takipçiliğim içinde sanırım ilk defa duyduğum vefa sözcükleri vardı; maşaAllah...
Ha Muş ha Erzurum, hoş geldin dadaşım. :)
 
Türk futbolunun kin, nefret, şike içeren rezil zihniyetten biraz olsun kurtulması için fb başkanlığını A.koç'un kazanmasını isterim lâkin burası Türkiye. 20 yıllık diktatörlüğe evrilmiş bir iktidarı devirmek oldukça zor. O sebeple tekrar A.yıldırım'ın seçileceğini düşünüyorum. Bir sürpriz halinde ise her türlü çirkefliği yapacağına eminim.

Ama demokrasi ortamı, birbirlerine saygı/sevgi açısından Galatasaray seviyesinden çok uzaktalar.
 
Adam resmen 4’le çarptı, inanılmaz bir fark.. Şekip, İlhan, Mahmut, Aziz aşağılıkları Türk futbolundan uzaklaştılar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Şikeci Aziz Y. ve çetesinden kurtulmak Türk sporu için güzel haber. Ben kolay kolay mağlubiyeti kabulleneceklerini zannetmiyorum ama bakalım.

Diğer tarafı tebrik de edecektim fakat seçilen kişinin en yakın yol arkadaşım diye nitelediği şahsın "basket hakemi R.A. ile tapeleri olan eski fb yöneticisi olduğunu" gördüm ve bunların da "3 temmuz, 12 mayıs" olaylarındaki söylemlerinde eski zihniyetle pek farkları olmadığına kanaat getirdim.

Camia olarak o kadar pisliğe batmışlar ki... Umarım değişirler ve Türk sporu kazanır ne diyeyim hiç ümidim olmasa da.
 
Son düzenleme:
Bir sporsever olarak her zaman düşmanlığı körükleyen kişinin bu kadar farkla yenilmesi beni memnun etti.Taraftarlığın dışında bakarsak spor da şiddeti en çok körükleyen iki Yıldırım ve Uslu'nun gidişine sevindim.
 
Medyanın, spor ve film camiasının takip ve tepkilerini görüyor musunuz; 22 bin kişilik bir kitleyle seçime gidiliyor ve tüm taraftar çok mutlu, sanırım bizim şampiyonluğumuzdan daha fazla etki bıraktı; bizim seçimden demiyorum çünkü bizdeki seçim, sınıf başkanlığı seçimi gibiydi!

Ali KOÇ muhtemelen başarılı olacaktır çünkü vizyonu, parası, enerjisi, zekası ve medeni olan bir insan; kendi kulübümde de böylesi nüfuz ve mali gücü olan insan isterdim.
Bizim kulüp başkanı ve adayları, tam da durumumuz hakkında ipucu veriyor; evet belki FB hem sportif hem de medeniyet açısından bizim gerimizde ancak bugünden sonra bence ciddi bir ivmeyle farklı bir konuma ulaşacaklarını düşünüyorum çünkü çete çöktü ve önleri aydınlık.
 
Adamların birbiriyle aşık attıkları konu “kulübe 150 milyon ve sponsorlar” verip vermemek. Bir de bizim kulübe bak.. Yemin ediyorum şu başarılarımız ilahi bir güçle mümkün.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ne dedim Ali Koc en az 16092 oy alip kazanir demedim mi :D tam dayaklik adamim ha :)

Sasirmadim desem yalan olur, Darisi 24 Hazirana, Allahim sen konuyu biliyorsun :)
 
Çok erken kaybettik Aziz dostumuzu. 5.yıldızımızı göremeden gitti. O kadar da güneşte bekledi milleti. İnsanlara yaranılmıyor. Bir önerim olacak. Adamı bize direk divan kurulu üyesi yapalım. Bizde de çok üye var malum ama onun kadar bize hizmet eden (Fatih Terim haricinde) üyemiz yok. Zaten üye olmak için GS'lı olmakta şart değil bizde. Yarın başlasın hatta birde amatör şubelere o baksın. En azından biri bakıyor deriz. (Hala öğrenemedik bizim yeni yönetimde kimin ne iş yaptığını ya neyse 3 senemiz var bir ara öğreniriz)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst