2018-2019 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Eskiden bu forumda kaliteli, tehditkar olmayan kişiler görürdük. Bazıları tamamen forumu bıraktı bazıları arada yazıyor. Nedenine dikkat çekmek istedim.

Neden diye?
 
Sanirim ilk mesajim olacak bu konuya, pek takip etmesem bile Galatasaray isminin gectigi hangi brans olursa olsun heyacan yaratiyor bende.

Yalan olmasin Payidar Ustatdan sonra takip etmeyi biraktim Voleybolu ama yine de icim kipir kipir. Tebrikler takima, Oyunculara ve Hocaya.

Ayrica kupa degil benim meselem, direnc gosterebilmesini sevdim takimimin her nerede mucadele ederse etsin!
 
Tertemiz 3-0 yenildik. Takımın üst üste 3 maç yapıp hiç dinlenmeden İtalya'ya gitmesi üstüne Duff ve Antonov'un hastalıklarından hala kurtulamamış olması bu sonucu kaçınılmaz kıldı. Çok kaliteli bir rakip. Ama ne olursa olsun 26 martta herkes fedakarlık yapıp Burhan Felek'e gelmeli. Artık bu işin lamı cimi yok. Ne olursa olsun final maçındayız ve takımın desteğe ihtiyacı var.
 
Takım değil makine. Geçme şansımız yok bunları.
 
Final maçı gerçekten heyecanlandırıyor beni. Salonda muhteşem bir atmosfer olacak. Kupa çok zor ama son gücümüze kadar zorlayacağımıza inanıyorum. Başarılar filenin aslanlarına!!
 
Maalesef son seti kaybettik, aslanlarimiza helâl olsun yinede.

Emekleri için hocaya ve oyunculara teşekkürü borç bilirim.

Edit: Seti kaybedince maçıda kaybettik diye biliyordum ama bir set daha alırsak altın sete uzanacak, haydi aslanlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine üzdünüz çocuklar bu seneki ikinci finali de kaybettik.Yatirım artarak devam ederse buralarda daha sık oluruz.Geriye kalan tek hedef lig şampiyonluğu.Umarım hemen bu moral bozuklugunu atarlar üzerlerinden.Zaten kadın erkek itakyan takımları bütün kupaları kazanıyor bugun kadın erkek cev cup yarın kadın erkek challenge kup kazanacaklar.Şampiyonlar liginide kazanma ihtimalleri var.Umarım ülke olarak bir italya olabiliriz.Voleybol şubesi olarak da 3 cev cup finalini de kaybetmek buyük üzüntü verici yine de..
 
Süre alan, almayan herkesin eline, yüreğine sağlık. Hepsinin canı sağolsun. Bir gün biri çıkıp Burhan Felek'te dolu salonda Avrupa Kupası Finali oynanacak dese hepimiz hadi canım derdik. Bu ortamı yaratan herkese çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Ligde Play Off'ta daha kalabalık bir salon umuyorum.
 
İlk iki seti alınca bir acaba dedik ama Trentino atmosferin etkisini atlatıp oyuna döndü ve hiç şans tanımadılar. Herkes elinden geleni yaptı ama iki takım arasında gerçekten fark büyük. Canları sağ olsun çocukların.

Saygılar.
 
Helal olsun takıma. Karşıdaki rakip o kadar güçlü ki ilk iki seti almak, kupanın bir kulbuna tutunmak bile başarıydı. Dördüncü sette blok yüksekliklerini o kadar artırdılar ki bi türlü geçiremedik topu bloktan. Bizdeyse o blok direnci maalesef olmadı. Maç da orada kırıldı zaten. Yalnız şunu iyice fark ettim voleybolda maç içersindeki psikoloji futbol ve basketbola nazaran daha önemli, daha etkili. Futbolda bir gol bile sizi geri döndürür maça veya basketbolda 10 sayılık seri yaparsın fark kapanır. Voleybolda çok daha kırılgansın, biraz geri düştün mü set gitti havasına giriyorsun geri dönüş çok zor voleybolda diğerlerine göre. Neyse elimize kadar gelen şampiyonluk kaçtı ama daha yolun başındayız bu takıma yatırım yapılırsa, desteklenirse her türlü başarı gelir. Daha çok doldururuz biz o salonu. Bütün takımı kutluyorum, gururumuz oldular.
 
Çok güzel bir ortam vardı bugün salonda. Çok mücadele ettik ama olmadı. Avrupa kültürümüzün olmayışı ve aradaki güç farkı kaybetmemize sebep oldu. Erkek voleybolda ilk iki seti alınca genelde üçüncü sette biraz rölantiye alınıp sonraki sette asılma huyu, Trentino'nun ritm bulmasına sebep oldu ve bu da bizim sonumuzu getirdi. Umarım bu yenilgi bizim bir gelenek ve kültür oluşturmamıza sebep olur. Artık lige bakacağız. Bu takım sezonu kupasız kapatırsa gerçekten çok yazık olur.
 
Aslanlara yürekten teşekkür ediyorum fakat insanlar neden terk etti salonu? Bu özel takıma ikincilik ödülü verilirken orada olup alkışlamak gerekmiyor muydu?
 

Üst