2018-2019 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi Play-Off Çeyrek Final Etabı ikinci maçında İstanbul BBSK’yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Karşılaşma sonrası Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Okan Böke, Başantrenörümüz Nedim Özbey, Kaptan Selçuk Keskin ve Onurcan Çakır, Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

Açıklamalar şu şekilde:

OKAN BÖKE

“Ben tüm takıma, hocamıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün burası daha dolu olmalıydı ama futbol takımımızın kupa maçı vardı. Selçuk’un finali oynamak için değil kazanacağına dair sözü var bana hem de yazılı. Oynanmayan hiçbir maç kazanılmıyor. Tokat ile oynayacak Arkas. Bakalım hiç belli olmaz. Bu sene bir biz, bir onlar yendi. Arkas maçı 3 maçlık bir seri. İzmir’de çok iyi taraftarımız oluyor. İnşallah Arkas’ı da yeneceğiz, finalde artık kim gelirse. Daha önümüzde 5 maçımız daha var.”

NEDİM ÖZBEY

“Gerçekten çok mutluyum ilk 4’e kaldık. Bundan sonra çok daha önemli, çok daha kıymetli maçlar oynayacağız. Bu maç da çok kıymetliydi. Milli takımın 9 oyuncusunun oynadığı takım. Onlara da bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum. Çok mutluyum gerçekten. Bizi izlemeye devam edin diyorum.”

SELÇUK KESKİN

“Yarı finale kaldığımız için çok mutluyuz. Yarı finale kalmak demek Avrupa Kupası’nda önümüzdeki sene oynamak demek. Bizim asıl hedefimiz Avrupa Kupası’nı kazanmak zaten. Çok mutluyuz Avrupa Kupası’na kaldığımız için. Bütün taraftarlarımıza armağan olsun. Büyük ihtimal yarı finalde Arkas ile karşılaşacağız. Onları burada çok güzel bir atmosferde ağırlayıp galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. 2 final oynadık artık üçüncü finali oynayıp kazanmak istiyoruz. Bütün takım bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

ONURCAN ÇAKIR

“Orada 3-0 alınca burada da alacağımızı söylemiştim. Taraftarlarımızın eşliğinde güzel bir galibiyet aldık. İlk 2 set çok zorlu geçti. Bu da karşı takımın son şansı olduğundan. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Biz de direnmeyi bilip kazandık. Yarı finaldeyiz. İlk 4’e kaldığımız için çok mutluyuz. Avrupa Kupası’nı garantiledik. Umarım final oynayıp kupayı alırız.”
 
Arkas karşısinda kendi evinizde 0-2 gerideyiz.Sezonun en rezalet oyununu oynuyoruz.Bloklar calişmiyor rakip bom boş bloksuz vuruyor servis hatası yapmiyor.3.sette durum 13-16 maçi dondurmemiz mucize olur..
 
Yarı final maçına gelmemiş takım. 3-0 kaybettik Arkas'a ve final şansını mucizelere bıraktık.
 
2-0 gerideyiz ve büyük ihtimalle eleneceğiz. Şu sezonun böyle bitmesi gerçekten üzücü. Fiziken ve mental anlamda 1 ay öncesinin uzağında olmak ve yıllar önce skandal şekilde kaptırdığımız Adis sezonu bizim adımıza noktaladı. Her şeye rağmen takımın önü açık. Bir iki eklemeyle çok daha iddialı bir takım haline gelebiliriz.
 
Yine üzüldük malesef.Normalde takım başarisiz degil ancak lig bu durumdayken şampiyonluk çikartabilirdik.2 ay önce bizim ve Fenerbahçe'nin durumuna bakinca geldigimiz noktaya inanamiyor insan.Sezon bitiyor ve elimizde bisey yok.
 
Bugun halkbank'ı ortalama bir oyunla 3-0 yendik bugun oynadigimiz oyunun yarisını Arkas maćında oynasaydik finaldeydik.Bu arada salonda 50 kişi anca vardı.Halkbank'tan bir maç daha koparırsak şampiyonlar ligindeyiz.
 

Üst