2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Feguli olmadan bu takım tat vermiyor, izlenmiyor!
Belhanda zorla oynatılıyor, net; lisan-ı hali benim evde daha önemli işlerim var diyor.
Hasan Şaş, golden sonra taraftara yumruk gösteriyor; sen ne yaptın, Fernando'yu ya da Selçuk'u çıkartacağın yerde Donk'u çıkartıyorsun!
Fernanda yine vasattı, bu adam da eleği astı sanırım.
Ömer acaba farklı bölgeden mi devşirilmiş çünkü isabetli orta açmayı geçtim, adam orta açarken topa vuruşu dahi nizami değil!
Yunus kanatta olmadığı belli, forvet arkasına geçince daha etkili ve topla penetre yapabiliyor.

Terim'in yardımcıları maçı benim gibi izliyor, hiçbir pozitif yönleri yok.
 
Ndiaye, Fernando, Mariano ve hatta Belhanda , bu adamlar niye Tudor sonrası yarı yarıya performans düşüklüğü yaşadılar? Fernando-Ndiaye ikilisi yıllarca ambargo koyar deniyordu yok oldular daha da geri gelmediler..
 
Takım kağıt üstündeki kadro kalitesinin yarısını bile yansıtamıyor sahaya.

Fernando eski formundan uzak, Ndiaye berbat durumda, Muslera zaten son 2-3 yıldır epey yetersiz, Belhanda skor üretmedikçe gereksiz, Feghouli yeni yeni kıpırdanıyor, Donk'a ihtiyacımız var ama yedek bekliyor, Onyekuru zaten sene sonu gidecek, şu an takımın iyileri yeni gelen Marcao ve Linnes gözüküyor. Önümüzdeki sezon yabancı sınırı saçmalığı gelmezse epey revize etmek gerekiyor kadrodan. Selçuk, Sinan gibi çöplerden de mutlaka kurtulmak lazım.
 
Şu Başakşehiri o kadar yüceltiyorlar ki zannedersin Barca ama adamların pastan başka birşeyi yok Erzurum maçında gördük ki karşı takım baskı yapınca bomboş bir takım oldukları çıkıyor ortaya.
 
Erzurum, maçın sadece ilk 15 dakikası hariç tüm maç oyunu kontrol etti, zaman zaman bunalttı da hatta 2 ve 3'ü de bulabilirlerdi.

Görünen o ki, bizim ne yapacağız mühim, ilerleyen haftalarda deplasmanda puan kaybı tekerrür ettiği sürece, bugünün sonucu anlamını yitirir.
 
Son düzenleme:

Üst