2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Gerçekten son yılların en ilginç sezonlarından biri yaşanıyor. Nerelerden nerelere geldi olay. Bütün sezon yata yata 1-0 larla maç kazanan o itici kulübe de unutamayacağı bir kapak olur umarım. BJK maçını kazanmamız halinde İBB maçında beraberlik bile yetiyor sanırım ikili averajda öndeyiz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konyaspor ve Bjk maçlarından en az 4 puan toplamalıyız.
Konyaspor maçını kazanırsak harika olur,Bjk karşısına bambaşka bir moralle çıkmış oluruz.
 
Enseyi karartmayalim, tamam yensek 10 numara olacakti ama olmadi yapacak birsey yok. Evimizde Hem Bjk hem de Basagi ust uste koyup anlarsinizya :)
 
Kalan maçları kazanırsak şampiyonuz kaybettiğimiz bişey yok. Takıma destek zamanı köstek olma zamanı değil. Sene sonu hesap sorulur, şimdi tek hedef bjk’yi yenmek. Yalnız allah aşkına yunan oynasın ileride. Bu diagne bana kalp krizi geçirtirecek. Abi bu kadar mı kazık atılır, bu kadar mı kakalanır bir adam. Herhalde tabata’dan beri türkiye ligi böyle transfer fiyaskosu görmedi. Penaltı olmazsa adam gol atamıyor resmen.
Belhanda’da biraz düşüş görüyorum o endişenlendiriyor beni daha çok. Bi ara fegouli ile çok iyi sırtlıyorlardı takımı. Fegouli yine bişeyler yapmaya çalışıyor ama belhanda’nın o yaratıcılığı eskisi gibi yok. Çok ihtiyaç var ona halbuki. Akbilsporun kaybetmesi bize kredi kazandırmıştı o krediyi kaybettik sadece. Haftaya beşiktaşı yenersek yine en büyük favori biziz. Evet enseyi karartmayalım.
 
Hakemin ilk yarıda vermedigi penaltımız var.Ofsayt ayagına vermediği.

Onun haricinde çok kötü bir maç çıkardık.Diagne'nin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon harici,pozisyonumuz yok.Konyaspor'un gol atmayı geçtim yürümeye bile mecali yoktu.Maç 0-0 bitecek deseler çıkmazlardı bile.Bu zihniyetteki takımı yenemedik.

Luyindama ve Marcao bir scout başarısı ise Mitroglou ve Diagne nasıl bir transfer başarısıdır ? 2 sini toplasan bir forvet etmiyor.

Fenerbahçe maçında kaybedilen 2 puan ve bugün kaybedilen 2 puan.Bugün kazansak Bjk maçından en azından beraberlik kredimiz olurdu !
 
Konya beraberliği kötü oldu. Bu akşam kazanabilsek BJK veya BŞ maçında berabere kalma hakkımız olacaktı. Evet, kalan maçları kazanırsak şampiyonuz ama bu sezon evimizdeki TS maçı dışında derbi niteliğindeki maçları kazanamadık. Deplasman performansımız da ortada... Umarım önümüzdeki haftalarda sezonun geri kalanından daha etkili bir GS takımı izler ve tüm maçlarımızı kazanırız.

Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray
Başakşehir 1 - 1 Galatasaray
Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor
Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray

Konya maçı özeline gelirsek, tıpkı FB maçı gibiydi. Rakibin top oynayacak mecali yoktu ama biz buna rağmen rakibi yenemedik.
 
Takımı isteyen, istediği zaman eleştirir, kimseden icazet almaya lüzum yok. Şampiyonluk kaçtıktan sonra gelecek eleştirinin de hiçbir anlamı yok. Ki takımın geleceği, bizim burada yazdığımızla değişmiyor. Sezonun çoğu zaten kötü oyunla geçti. Ele fırsat geçmişken değerlendirmek gerek. Umarım şampiyon oluruz fakat takım hiç güven vermiyor. Tek Feghouli ile olmaz.
 
Çok kötü oynadık. Hocanın değişiklikleri de bence skandaldı. Konya da açıkçası bizi savunmada hiç zorlanmadı. Artık son dört hafta ve bu maça takılıp kalamayız. Hala avantaj bizde. Diğer rakiplere bakmadan dörtte dört yapıp şampiyon olmalıyız. Artık lamı cimi yok.
 
Her zaman kolay olanı yapmak yerine zora yönelip başarılı olduk. O yüzden pek korkmuyorum ama gönül isterdi ki fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Başak maçında beraberlik hakkı doğuralım.
 
Akbil yine takıldı. Hadi yenin beşiktaş’ı alın liderliği. Eğer beşiktaş’ı yenersek hem beşiktaş saf dışı kalıyor hem de rize ve sivas deplasmanlarından birinde bile yenilirsek akbili yendiğimiz taktirde yine şampiyonuz. Pazar günü cehennem olması lazım arenanın. Hadi diagne göster artık şu maç kendini de sana ettiğim bütün lafları geri alayım.
 

Üst