• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Bazen bir eksik her şeyi berbat ediyor. Takım aslında iyi yolda ama bir iki küçük eksik var tamamlanabilse keşke
 
Klobucar yerine Okben'i alıp guard pozisyonuna da net bir guard transferi yapsak her şey o kadar güzel olacak ki...
 
Şu Klobucar denen adamın yerinde iyi bir oyuncu olsa takım bir değil iki-üç seviye birden yukarı çıkacak. Bu kadar mı negatif etkisi olur bir oyuncunun. Kadro dar olunca oluyor maalesef. Uzunu falan geçtim yönetim ne yapıp edip bu adamı gönderip yerine tecrübeli birini alacak. Başka yolu yok.
 
Klobucar yerine Okben'i alıp guard pozisyonuna da net bir guard transferi yapsak her şey o kadar güzel olacak ki...
Okben i bu kadar neden beğeniyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Çok daha iyi yerliler var Banvitde, Tofaşda.
 
Okben i bu kadar neden beğeniyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Çok daha iyi yerliler var Banvitde, Tofaşda.

Okben gelse iki maç sonra yetersiz demeye başlarlar. 3 maç üst üste dikkatli bir şekilde izleyip takip ettiklerini bile sanmıyorum. Bir roportajda Galatasaraylıyım dedi diye hemen göklere çıkardılar.
 
göklere çıkarmasa da epey bir süre takip ettiğimden dolayı takıma isteyenLER'den biri olduğum için yazayım.

Biz Klobucar'ı niye aldık? yarı sahada ikinci ball handler olsun, top getirsin, çok sıkı olmasa da rakibin karşısında dursun.
Klobucar ne yapıyor? Top getiremiyor, rakibin karşısında duramıyor, ikinci ball handler olamıyor. Kimsenin %30'un altında şut atan Klobucar'ı şutör olarak istediğini sanmıyorum açıkçası. Klobucar'ın yapacaklarını Okben yapmasa da bir şey kaybetmez ama onun yerine getireceği yabancıyla en azından yarı sahada daha yerleşik hücum yapabilen, baskı yapabilecek, lider olabilecek guard bulma şansımız var. Ha bulamazsak bile getireceğimiz yabancının Klobucar'dan verimsiz oynama ihtimali olabildiğince düşük.

Banvit'in yerlileri, Tofaş'ın yerlileri kapıda bizi bekliyor da bizim haberimiz mi yok acaba? Yoksa pek tabi kalbur üstü denilebilecek yerliler var ama transfer durumu açısından müsait olabilme ihtimali olan oyuncuyu istemenin neresi yanlış merak ediyorum. Kimse Okben'den gelip 15 sayı ortalamayla oynamasını beklemiyor zaten.
 
Okben bize ekstra katkı sağlar. Yoksa klobucar'ın yerine olmaz. Klobucar'ın yerine mutlaka oyunu yönlendiren, aynı klobucar özelliklerine sahip ama o özellikleri daha iyi sahaya yansıtan biri lazım. Bunun bence bu kadar maçtan sonra tartışması bile yok artık. Ha böyle bir hamleden sonra Okben de gelirse çok iyi olur. Oyun çeşitliliğimiz, yerli kalitemiz artar. O yüzden isterim Okben'i. Ama bizim ilk hedefimiz klobucar'ın pozisyonu olmalı.
 
Çok acil tecrübeli ve winner bir guard bulmamız lazım.
Ama bu yönetim biçimi ve bu bütçe ile ne kadar mümkün onu bilmiyorum!
 
Eyüp Yıldız'a göre 1 numara bakıyormuşuz.
Webster'2'ye çekip 1 numara alacakmışız.
Umarım Theodore gibi kaliteli bir isim olur 1 numara...
 
Keske Jordan Theodore olsa.
 
Para verecek bi başkan lazom o transfer için umutlanmayın derim
 
Yari saha organizatörü desen değil iyi savunmaci desen değil webster'i upgrade edeceksek iyi ama onun disinda mantiksiz
 
İyi bir numara alıp yedeğini Emir Gökalp'i yapmamız lazım Can ile olmayacak bu iş bugün ki maçta Can girince kaos basketbolu oynuyoruz.Webster da yetersiz ancak Can girince daha da dağılıyor takım.Diğer bir konu da Arapovic bence sakatlıkta olan sıkıntısını atlatmışsa uzun süreli kontrat yapılmalı günden güne iyiye gidiyor.
 
Andrew Harrison , dün itibariyle Memphis Grizzlies'den kovulmuş.Abi-Kardeş aynı takımda uygun olur mu bilmiyorum ama Avrupa'da fark yaratacak bir oyun kurucu olabilir.

Kay Felder'da Toronto Raptors'dan kovulmuş.Oldukça kısa ( 1.75) olmasına rağmen denenebilecek bir risk olabilir.

Tabi , bu seviyede bir oyuncu almak için en az 100 bin Dolar'lık kaynak bulmaları gerekiyor.Yöneticilerin bunu bulmak için çaba gösterdiklerini pek sanmıyorum.
 
Maaslarin odenmesinde bile zaman zaman problem varken Klobucar’dan cikma dusuncesi gerceklesir mi bilmiyorum ama oyle bir istek varmis, yerine de organizator tam bir PG bakiyorlar, benim duydugum isim Avrupa Kupalari’nda olmayan bir takimda oynadigi icin gelmeyi kabul eder diye tahmin ediyorum diger konulari cozebilirsek, yonetime guvenemiyoruz malum... Eskiden Euroleague de oynamis bir isim kendisi. Webster’in ihtiyaci bu tarz bir oyuncu bana kalirsa, oyuna yon verebilen bir guard lazim mutlaka.
 
Maaslarin odenmesinde bile zaman zaman problem varken Klobucar’dan cikma dusuncesi gerceklesir mi bilmiyorum ama oyle bir istek varmis, yerine de organizator tam bir PG bakiyorlar, benim duydugum isim Avrupa Kupalari’nda olmayan bir takimda oynadigi icin gelmeyi kabul eder diye tahmin ediyorum diger konulari cozebilirsek, yonetime guvenemiyoruz malum... Eskiden Euroleague de oynamis bir isim kendisi. Webster’in ihtiyaci bu tarz bir oyuncu bana kalirsa, oyuna yon verebilen bir guard lazim mutlaka.
Abi duyduğun ismi bizle de paylaşsan
 
Jordan Theodore geldi de bir de begenmiyoruz :) Yahu su an gelsin havalara ucarim. Elestirecegiz derken gulumsetmeyin insanlari :)
 
Tabi ki begenmek zorunda degilsiniz lakin genel gecer kural diye bir tabir var. Takima katkisi olacagindan benim suphem yok. Cogunlugunda yoktur. En azindan oyle dusunuyorum.
İstatiksel bağlamda tabi ki katkısı olacak kimse kötü oyuncu demiyor Webster’i savunmada saklayacak yarı sahada takımı yöneten birini arayıp isim olarak Theodore denilirse istenilmemesi de doğal pek tabi,
 
Geri
Üst