2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Lung tek başına direndi resmen ama Umut'un bomboş kaçırdıkları, Lopes'in hatalarıyla kazanamadılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçta süreyi 4 dk uzatılacak bir aksiyon yoktu. Tabi bu konu medyada hiç konuşulmayacak bile...

Neyse, neticede BŞ takıldı. Ben daha da puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Ama sorun şu ki, biz kazanabilecek miyiz?
 
"31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon avro gelir yaratamadığımız takdirde ffp konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? avrupa ligi'ne, şampiyonlar ligi'ne katılamamak söz konusu."

Alil Koç

Sanki katılabileceksiniz düşme potasında olup. Hükümet, tff, hakemler iş birliği ile ligde kaldınız dua edin. Büyük salak yerine koyuyor fener taraftarını.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sene de Avrupa yapamazlarsa seneye daha düşük bütçeli kadro, daha az başarı şansı. Zaten ceza kapıda, o cezayı çekmek için de katılma hakkı kazanmaları gerekiyor. Yani en az 2 yıl daha yok gibiler.
 
Maçı bugün izleyebildim. Beşiktaş’ın 3 ve 4. gollerinde buz gibi net oğlu net ofsayt var. Özellikle 3.gol inanılır gibi değil..
Bir diğer ilginç nokta da Rizespor istatistiklerde ezmiş. Bu kadar ezici oynayıp 7-2 kaybeden bir takım görmedim. Kaleye her gelen gol olmuş. Tabi 2 ofsayt golü de var.
 
Fenerbahçe Başakşehir birlikteliği nereye götürecek bakalım ligi?
 
Başakşehirin puan kaybı, Fener’in ağlayan emojiden bir kaç gün sonra , bir kez daha cümle aleme rezil olması.. İkisi de daha da beter olsunlar. Allahtan dileğim Lefter sezonunda küme düşen fener ve şampiyon olan bir Galatasaray.
 
Bir kisi de cikip demiyor ki Penalti dogru muydu yoksa degilmiydi ? Izlemeyenler var aramizda hic degilse izlediginiz bosuna gitmesin bir zahmet yorumlarinizi birakin. Ben pozisyonu izlemedim buradaki yorumlardan sonra bakmasi daha guzel oluyor. Hadi Mamicim senden baska yardim edenim de yok su siralar :)
 
Hahaha 😂 Şimdi şöyle: o pozisyon pek penaltı gibi ikna edici bi pozisyon değil. Yani bi müdahale var ama kesinlikle yere düşürecek kadar bi hamle değil diye gördüm. Oyuncu son dakikaların, bi nevi şampiyonluk gidiyor diye tutuşma dakikalarının etkisiyle kendini bırakıp penaltı almaya çalıştı, aldı da.
Ama maç içinde bir pozisyon daha vardı Rizeli oyuncu ceza sahasında topa vuruyor top kendi eline çarpıyordu, ona da devam dedi hakem. Ha gerçekten yakın mesafede gayri ihtiyari çarpma diye kabul ediliyordur, onu bilemem.
 
Maç açıktı ama tamamını seyretmedim. Penaltı için, hafif bir çekme vardı, oyuncuda kendini bırakmaya hazırdı. Daha ağırlarının verilmediği de oldu.. Kuralları bilen arkadaşlar yorumlasın, sonuçta bir çekme var ama bence çok da düşürecek bir çekme değildi.
 
Maç içinde de iki takımın aleyhine tartışmalı pozisyonlar vardı. Son dakikada o penaltıyı vermemek biraz cesaret isterdi. O pozisyon 50.dakikada yahut 0-0 ken olsaydı penaltı verilir miydi, muamma. Ama 1-0 olunca en kötü 1 puan alır Başakşehir, kimse de itiraz edemez diye verildi bence biraz da. Neticede verilse de verilmese de her iki skor da Galatasaray’a yarayacaktı. Başakşehir de çıkıp ortalığı yangın yerine çeviremez penaltı verildiği için, çeviremedi de zaten.
 
Pozisyonu seyrettim bence penalti degil! Yaygara kopartilmadiysa bilin ki yenilmesi veya beraberligi arasinda simdilik onemli gorulmeyen puan farkiydi herhalde. Su macin son mac ve o penaltiyla sampyonlugun Basaksehire gittigini dusunecek olursak kiyamet kopardi herhalde.
 
Ahahahhahaha puhahahhahaha hayir o degil Fenerin en ciddi rakibi kazandi ve Sampiyon olmalarini istedikleri IBB kaybetti, Fbliler bugun kanser olmazsa emin olun baska hic olmazlar :)

Hala sampiyon Gs olmasin derdinler. La kume dusuyonuz ! Olurda Trabzon macini kaybederlerse o stadi 2. kez yakarlar demedi demeyin!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst