2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Seneye ligde Galatasaray ve Fenerbahçe çekişmesi olacak gibi. Aslında Fenerbahçe'den çok beklentim yoktu ama son transferleri denge değiştirecek kapasite de.
Bir an önce başlasın. İnşallah taraftar da yeni sezonda takımı yalnız bırakmaz.
 
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız 2020 CEV Cup Erkekler 16’lı finallerinde Çekya’nın Dukla Liberec takımı ile karşı karşıya gelecek.

Rahat turlarız.
 
Burutay ve Burak ile 2, Vahit Emre ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İleriye dönük vizyonu için Okan Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Umarım hatrı sayılır bir kalabalık önünde, şimdiden kanımızın ısındığı oyuncu grubumuzla çok güzel işler yapacağız.
 
Galatasaray'da emek harcanan bir amatör branş görmek güzel. Okan Böke'yi başarısından dolayı tebrik etmekle birlikte bu doğru idareyi göremeyip basketbolu kendi kaderine terk eden Mustafa Cengiz ve yönetimine bilenmemek elde değil. Ki bunu dinozor liselilerin sırf Galatasaray'ın suyuna kadar çıkarmak için amatör şubeleri isim hakkı saklı kalmakla birlikte şirketlere açmaya yanaşmadıkları bir ortamda söylüyorum. Bu takımlara mevcut sistemde Fenerbahçe gibi her sene 10-20 milyon dolarlar harcanamayacağı belli ama hiç yoktan diğer şubeleri de Okan Böke gibi işini bilen insanlara emanet etmek bu kadar zor olmamalı. Burada açık şekilde baştan savma iş yapmanın emareleri var.
 
23 Ekimde Ankara'da şikeciler ile oynuyoruz süper kupa maçında. İyi kadro kurduk kupayı mutlaka almalıyız.
 
Duff ile yolları ayırıp yine Kanadalı orta oyuncu Lucas Van Berkel'i almışız. Duff'a göre daha hücum gücü yüksek bir oyuncuya benziyor. Duff aşırı pozitif karakterdi çok da severdim yolu açık olsun. Antonov da Milletler Ligi'nin ardından takıma katılmış. Muhtemelen Fener maçında oynamaz ama iyi bir giriş yapacağız gibi görünüyor lige. Umarım kupayla başlarız sezona.
 
Bugün Şampiyonlar kupasında Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Kağıt üzerinde ligin de 2 favorisi bu takımlar. Bugün Fenerbahçe'yi 1 adım önde görüyorum. Onlar hem daha oturmuş kadrolar hem de tam kadro olarak uzun zamandır çalışıyorlar.
Bizde ise Antonov ve Van Berkel takıma yeni geldi. Oynarlar mı bilmiyorum. Ve daha yeni bir takımız. Bakalım inşallah kazanıp sezona kupa ile başlarız.
 
Bu takım şampiyon olacak diyenler vardı söylüyorum İMKANSIZ!!
Venno venno dedik kıçını kaldıramıyor rezil oynuyor acil gönderip iyi bir çapraz almamız lazım.
 
İkinci ve üçüncü setleri kaybettik. İlk setten sonra psikolojik üstünlük fenere geçti maalesef. İkinci set direnemedik ama üçüncü set biraz daha iyiydik. Hala şansımız var. Burutay ve venno ilk setteki oynasalar maçta kalabiliriz.
 
Aldık be. Aldık dördüncü seti. Hiç öyle kötü falan değiliz, gayet iyiyiz. Maçın içindeyiz. Hadi beşinci seti de alalım.

Yalnız fenerde ther mat diye bi adam var. Buldozer gibi, burutay’ı bi pozisyonda yere yapıştırdı, bayılttı resmen.
 
İşte bu kadar. Muhteşem oynadık son seti. Burutay maçı çekti aldı resmen. Bu takım bu sene keyif verir, iyi ki kurmuşuz bu takımı. Aslanlara helal olsun. Feneri böyle yenmeyi özlemişiz.
 
Herkes kötü yazmış takım için. 4.sette açabildim maçı, gayet de iyi oynayıp, skor olarak da öne fırlayıp aldık iki seti de. Ha öncesinde neler oldu bilemem ilk iki sette.
 
Basket hariç bir amatör branşta Fener'in elinden kupa almayalı bayağı olmuştu heralde. Basket maçı olduğu için bunu pek tabii ki takip edemedim ama skoru görünce çok sevindim. İnşallah lige de yansıtabiliriz bu başarıyı, tebrikler Aslanlar.
 

Üst