En son kaçırıldı denilenler Alper, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Ozan Tufan vs..
Gökhan Ünal, Serdar Kesimal, Orhan Şam vs. de sayılabilir..
En son kaçırıldı denilenler Alper, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Ozan Tufan vs..
İşin acı yanı, yabancı kısıtlaması gelince gene aynısı olacak, sizde bizde oynamasin diye servet dökeceğiz.Tarık Çamdal, Ahmet çalık, Salih Dursun bunlar da bize kitlenenler mesela sonu yok bu işin. Türk oyuncu kapışmasının benim için en uç öğrenci Selçuktur ki geldiği zaman net bir şekilde ligin en iyi ortasahasıydı ama o bile ilk 3-4 sezonundan sonra bize saç baş yoldurdu dünyaları da götürdü. Takımın iki orta sahası da kiralık, efsane kalecin en az altı ay yok, sağ bekin yaşlandı sözleşmesi bitiyor, sol bekin bir tuhaf dengesizin biri, en iyi defansının ön çapraz bağı koptu nasıl döneceği meçhul,İki tane gamsız 30 yaşlarına gelmiş toplamda 8 milyon euro alan oyuncunu elden çıkartmalısın, 5-6 milyon gömdüğün forvetin sürekli sakatlanıyor, son yıllarda çıkan en iyi altyapının parasını gömdüğün ruh hastası forvetini satamıyorsun, büyük ihtimalle 30 milyonluk şl gelirlerinden mahrum kalacaksın, pandemi dolayısıyla stat gelirlerine de darbe geldi, Euro 7.80 e gelmiş daha kötüye gitceğini tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok, takım sezonun ilk altı ayı resmen yürüyor artık kondisyoneri mi kötü antreman mı yapmıyorlar kaç sezondur aynı şey yani nedense çok doldum bu aralar.
Belhanda ve fegholi den kurtulmalı,
Orta yapabilen iki tane bek almali,
Ve de en azından şampiyonlar ligi elemesi vizesi alacak sırada ligi bitirmeliyiz
Kesinlikle katılıyorum her söylediğine..🖐Lemina değil Seri'yi almaya çalışmalıyız.
Belhanda ve Feghouli'ye ek olarak Diagne, Falcao ve Babel'den de 3-5'e bakmadan kurtulmalıyız.
Saracchi hücum anlamında iyi denilebilir ama savunmada çok eksik. Opsiyonundan çıkılmalı.
Şener, Selçuk, Jimmy, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık gib yerli isimler ile de yollar ayrılmalı...
Ffp bitene Saracchi idare eder bence eğer kurzawayı falan almayacaksak. Zaten elimiz kolumuz bağlı Marcao'yu satmadan nasıl bonservis kazanacağız merak ediyorum. Öyle muz ortalar açmıyor da yerden iyi kesiyor ve bilinçli yapıyor bunu.