2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaraylinin şampiyonluk sevinci bu kadar. şimdi gelecek sezonun planlamasi var. Galatasaray ve diğerlerinin arasındaki fark bu işte. Sampiyonluk bizim için amaç değil, araç. Bizim yerimizde başkası olsa 40 gün 40 gece kutlar. Ama biz yapmayiz, bizim çok daha önemli işlerimiz var.


Galatasaray bu ligin Bayern Münih'i olacak. Makas öyle çabuk açılacak ki, kimse ne olduğunu anlayamayacak.


#Hedef23
 
Ilk transfer haberinide ben yazayim....Babel

Hollandalı oyuncu daha önce ön protokole imza atarken iş artık resmi açıklamaya kaldı. Babel 2 yıllık imza atarken her sezon için 2.5 milyon Euro alacak ve imza parası olarak da 2.5 milyon Euro ödenecek...(@bipspor)
 
Galatasaray, bonservisi Barcelona'da bulunan ve sezon sonunda serbest kalacak olan Sivassporlu Douglas'ın transferinde sona geldi.

Sarı kırmızılılar, Sivasspor maçının ardından Brezilyalı yıldızın menajeri ile son kez masaya oturacak.
@TurkcellBiPSpor
 
Ben de sağ bek olduğunu hayal meyal hatırlıyorum. Tahmin ettiğim kısmı da siz doğrulamışsınız birden fazla mevkide oynayabiliyor diye. Kendisini izledim desem yalan olur. O yüzden yorumlama kısmını boş geçeceğim.
 
Onyekuru'ya çalışma izni çıkmamış galiba yine. Hazır Terim ve Galatasaray'ı bu kadar severken mutlaka yeniden kiralamalıyız.
 
Everton Nikola Vlasic'i önermiş kiralık olarak. Onyekuru'nun gelişiminden memnun kalmışlar. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Liginde 3 gol 2 asist yapmış.
 
Yerli rotasyonumuzu ve kulübeyi güçlendirmemiz gerekiyor.
Ahmet, Muğdat, Ömer Bayram gibi oyuncular ile yollar ayrılmalı.
 
Diagne denen futbolcuyu 8 milyon euroya satabilirsek cok buyuk olaydir. Umarim petrolu bol olan bir arap takimi buyuk rakamlar oder de kurtuluruz.
 
Ama yine de çok fazla. Gerçi Premier Lig takımlarının transferde eli açıklığını(enayiliğini) biliyoruz. 3-5 gol atana kapıyı 30-40 dan açıyorlar. Türk pasaportuna çok bonservis ödenmiyor genelde.
 
Diagne'den üçe beşe bakmadan mutlaka kurtulmamız lazım. Adamın sadece oyunu değil karakteri de sorunlu. Adama penaltı atma diyorlar kenardan, adam kendi takım arkadaşını neredeyse döverek topu vermeyip yine atıyor o penaltıyı. Kesinlikle onun yerine zımba gibi hareketli birini bulmamız lazım.
Belhanda'nın bence yine gönderilmesi lazım. Çok faydalı oldu ama avrupa için olmuyor. Keza onun da mental sorunları var. Her an kırmızı görebilir maçlarda.
Onyekuru'yu takımda tutabilirsek bence harika olur. Bonservisini alamayız ama yine kiralarsak büyük iş yaparız. Adam gelişime çok açık bir oyuncu. Defansa çok yardım ediyor. Hele babel falan deniyor onun yerine. Aman diyeyim beşiktaş'ın yolladığı 33 yaşına gelmiş çöple ne işimiz var. Canı isterse oynar istemezse yatar.
Ndiaye de kalsın isterim. Bazen çok top kaybı yapıyor ama onun enerjisi, hareketliliği tam aradığımız özellikler.

Bize acil olarak bir santrafor ve iki orta saha lazım. Genç, kaliteli iyi bir temel için aynı stoperlerimiz gibi oyuncular bulmalıyız.
 
Bütün bunlara katılmakla beraber Ndiaye konusunda en güzel yorumu Twitter’da gördüm:
“Kardeş Osmanlı’dan gelen Ndiaye gibi olacaksan kal, İngiltere liginden gelen Ndiaye olacaksan git”
Ben de gitmesinden yanayım 8-10 civarı bir paraya. Bu adam sebebi her neyse ikinci Galatasaray döneminde yokları oynuyor. Evet çok iyi potansiyeli var ama bizim de onu bekleyecek vaktimiz yok. Bi Ndiaye daha buluruz, Scout ekibimiz fena işler çıkarmıyor.
 
Diagne'nin menajeri, Arap kulüplerinden ilgi olduğunu belirterek yönetimden görüşme izni istedi. Yönetim, en az 16 M € bedelle anlaşılması koşuluyla görüşme yapılmasına izin verdi. (BiP Spor)
 
Emrah Kayalıoğlu: “Serie A ekiplerinden Atalanta, Şampiyonlar Ligi gruplarına katılarak Milan'ın önünü kesti ve katsayı sıralamasından Galatasaray'a 1.1 milyon Euro kazandırdı. Çünkü 10 yıllık sıralamada Galatasaray'ın gerisinde...”

Yağıyor mübarek 😎
 

Üst