2019-2020 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Sporda mücadelenin, kazanma hırsının ne kadar büyük etmen olduğunu gösteren bir maç olmuş. Bir anlamda bizim futbolda sezon başından beri yaşadığımız yüksek kadro kalitesine rağmen büyük ruhsuzluğu bugün de Fenerliler tecrübe etmiş oldu. Ne kadar yetenekli olursan ol bu seviyelerde gerekli mücadelenin en azından asgarisini koyamazsan kaybetmeye mahkum olursun. Yıllardır iyisiyle kötüsüyle her zaman yüzakı olmaya başarmıştır zaten Galatasaray amatör branşları. Düzgün insanlarla çalışılıp Galatasaray armasına sahip olmasak bugün amatör branşlarda Beşiktaş seviyelerinde gezinmemiz işten bile değildi. Buna rağmen hala Eurocup'ta final kaybettiğimiz, liglerin yarı finalinde-finalinde elendiğimiz için kızabileceğimiz kadar top oynuyor bu insanlar. Hepsinin eline emeğine sağlık, utandırmadılar yine bizi. Yürüyedurun Aslanlar.
 
Nihayet kadınlarda FB'yi yenmişiz. Sezon başı olmasının da tesiri oldu sanırım. İnşallah sezon sonu da bunu tekrarlayabiliriz ama pek umudum yok.
 
Bu seneki takım blok, hücum ve servis konusunda üstteki 3'lüyle yarışacak seviyede. Defans ve manşet ise sezon boyu soru işareti olarak kalacak gibi.
Eğer Anthi, Fb maçının ilk seti gibi manşet alacaksa bizden bir şey olmaz. Yok maçın kalanında ki performansını verirse bu sene yine süpriz yapabiliriz. inşallah bunu istikrarlı bir hale getirebilir.
 
Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 8. haftasında Türk Hava Yolları’nın konuğu olacak.

Türk Hava Yolları - Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 12 Kasım 2019 Salı günü saat 19.00’da Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Takımımız geçtiğimiz hafta PTT’yi 3-0 mağlup ederken, rakibimiz Türk Hava Yolları ise Beşiktaş’ı deplasmanda 3-0 yendi.

Galatasaray HDI Sigorta, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde elde ettiği 6 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 18 puanla 3. sırada bulunurken, Türk Hava Yolları ise 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 11 puanla 7. sırada yer alıyor.
 
Puan vermeden kazanmalıydık.
8 maçta 7 galibiyetimiz var ama eksiklerimiz var hâlâ.
Bende Kemal beye katılıyorum. Yeni hamleler gelmeden işimiz çok zor...
 
Takım smaçörlerin berbat olduğu bir günde direk rakibi sayılabilecek rakibine karşı kazandı. Bu güzel bir şey. Aslı performansıyla her geçen gün büyüyor en güzeli de bu.

Voleybol süpriz olasılığı en düşük spor dallarından bir tanesi. O yüzden böyle bütçe ve kadro farkı olan 3 rakibin varsa şampiyonluk çok zor. Öyle yeni hamleyle kapanacak farklar da değil.
Gerçekçi hedef ilk 4 içinde sezonu bitirmek. Ve bir süpriz yapabilirsek kendimizi CL'ye atabilmek.
 
Vakıfbank'a karşı ilk seti aldıktan sonra 2-1 geriye düştük dördüncü seti de kaybedeceğiz ve gerçek yerimiz olan 4.sıraya gerileyeceğiz.Sanirım sonsuza kadar kadın voleybolda herhangi bir kupa kazanamayacağız..
 

Üst