2019-2020 Hazırlık Dönemi

Ben Moore, Greg Whittington ve Yiğit Arslan çok iyi eklemeler, Efes maçında gördük, takım mücadele ediyor, savunma konsantrasyonu var, yetenekler kısıltlı ama bu takımı sevdim.
 
Galatasaray Doğa Sigorta, #GloriaCup 2019'da üçüncülük maçına çıkıyor.

Teksüt Bandırma ile oynayacağımız karşılaşmayı TRT Türk kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.
 
Teksüt Bandırma iyi takım kurmuş. TOFAŞ'ı da farklı geçmişlerdi. Bizim yabancı tercihlerimiz bence Jones'in haricinde de çok kötü. Auguste ile tek uzun olarak yola çıkmak zaten takımı sakat bırakıyor. Üzerine bir de Webster var ki pek çok maç için rotasyonda olması mı daha iyi olmaması mı karar vermek güç!
 
Bandırma'nın gençlerini izlemek inanılmaz zevkli.
Bu sene çok güzel işler yapacaklar.

Basketbol da guardın kadar konuşursun.
Onlarda Jaime bizde Lazeric.
Sözlerim bu kadar...
 
Bandırma'ya helal olsun

Çok sayıda A milli takım adayı genci bir arada barındırıyorlar çokta sempatik takım olmuşlar

Bu boş geçen yıllarda bari bizde alt yapıya yönelseydik imrendim görünce
 
📌18-21 Eylül tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek 13. TÜBAD - Mehmet Baturalp Turnuvası'nda maç programımız:

18 Eylül Çarşamba | 20:00 | 🆚 Türk Telekom
19 Eylül Perşembe | 17:30 | 🆚 Teksüt Bandırma
21 Eylül Cumartesi | 20:00 | 🆚 Beşiktaş Sompo Sigorta
 
Akşamki maça gitmek istiyoruz ama hiçbir bilgi yok. Maç taraftara açık mı, bileti nerden alabiliriz? Bilen biri aydınlatırsa seviniriz.
 
Türk Telekomu 70 65 mağlup ettik.

Skorerlerimiz: Yiğit 15, Jones 14, Ege 10, Harrison 8, Auguste 7, Ayberk 4, Moore 4, Göksenin 4, Whittington 4
 
Maçı salondan takip ettim. Yiğit gerçekten sezonun en iyi işi olmuş bizim adımıza. Yani burda merak ettiğim bi şey var. Maç başında 3 kez sol forvetten Göksenin içeri girmeye çalıştı üçünde de topu çembere atamadık. Yardımcı koç ısrarla sol forvetten oynattı. Gerçekten bazen tribün sesi olmayınca bu tür anlamsız ısrarları daha iyi anlama fırsatı oluyor insanın. 2.30 dakikada RJ Hunter'in 3/3 üçlüğü var. İlk yarı sonuna kadar başka sayısı yok. İlk 2.30 dakika kimin tuttuğunu tahmininize bırakıyorum.

Lazeric Jones'un 14 sayısı hayatımda gördüğüm en yalan 14 sayı. Son 2 basketi biraz oyunun gerektirdiğini yaptığı basketler ama onun dışında iki tanesi süre biterken gelen anlamsız şutlardı. Takımın en beğendiğim tarafı savunma oldu özellikle 3. Çeyrekte savunmada vidaları epey sıktık fark 15'e kadar çıktı. Oyunu orda tutamayıp Telekom'un 2 sayıya indirmesini sağlamak da takımın hala ana rolde bir kontrol mekanizmasının olmamasıyla alakalı.

Ege cidden kariyerinin en iyi maçını oynamış olabilir. Fall'u her karşı karşıya kaldıklarında çok iyi savundu. Hücumda da üretti. Hücum anlamında pek istediğimiz gibi bir maç olmadı aslında ama iyi savunma yaptık. Yarın Teksüt Bandırma ile oynayacağız. DJ Shelton sakatlığı sebebiyle turnuvada yok. Bandırma'da özellikle Sadık Kabaca'yı çok beğendim. Şehmus ise gelecek yıl Euroleague takımlarından birine gidebilir gibi duruyor. Beşiktaş'ı ilk kez bu kadar derli toplu gördüm.
 
Bu arada sezon içerisinde takip edilebilecek potansiyel 3 oyuncu var bence. Bonzie Colson, RJ Hunter ve Kyle Wiltjer. Gelecek yıl için takip etmekte fayda var.
 
Son 25 saniye de mükemmel guardımız sağolsun topu elinden çıkaramadı ve blok yedi. Sonra da son 2 saniye kala topu kenardan çıkarmak isterken 5 saniye kuralına takıldı.
Maç uzadı...
 
Kurtulmamız gereken, takımı baltalayan 3 oyuncu var özellikle. Ege, Göksenin ve Lazeric Jones. Bunlardan nedense kurtulamadık. Göksenin ve Ege'den. Lazeric Jones ta yaraya merhem olmayacak gibi. Hata yapıldı bu transfer yapılarak.
 

Üst