Gelecek sezon yapılanmasına dair daha derli toplu olması adına oyuncu önerilerini yeni bir başlıkta değerlendiriyoruz. Olur ki şubeye yeni bir ufuk açılır ya da karınca kararınca bir katkımız olur. Ayrıca sezon özelinde bakarak hangi oyuncunun çıkışta, hangi oyuncunun performansının zik-zaklı olduğuna dair de güzel bir veri tabanı olacak bence.
Önceki başlıktaki mesajımı buraya kopyalayayım, hem de bir başlangıç olsun.
Kendrick Perry. Nizhny'de oynuyor, Bobby Dixon mayası var adamda. Tabi Dixon gibi keskin bir şutör ve winner karakter olup olamayacağını zaman gösterecek. Takipte kalmaya değer.
Michal Michalak'ı izlemeye çalışıyorum. 2-3 için gayet iyi ball-handlingi var ama çabuk dağılıyor.
DeQuan Jones. Çok acayip bir hücum silahı, 3 numara, tertemiz şutu var ve atletik. Yalnız biraz tereddütle yaklaşıyorum halen. Biraz daha izlemem lazım.
Önceki başlıktaki mesajımı buraya kopyalayayım, hem de bir başlangıç olsun.
Kendrick Perry. Nizhny'de oynuyor, Bobby Dixon mayası var adamda. Tabi Dixon gibi keskin bir şutör ve winner karakter olup olamayacağını zaman gösterecek. Takipte kalmaya değer.
Michal Michalak'ı izlemeye çalışıyorum. 2-3 için gayet iyi ball-handlingi var ama çabuk dağılıyor.
DeQuan Jones. Çok acayip bir hücum silahı, 3 numara, tertemiz şutu var ve atletik. Yalnız biraz tereddütle yaklaşıyorum halen. Biraz daha izlemem lazım.