2019-2020 Türkiye Süper Ligi

Kötü kadro mu bilmiyorum ama iyi kadro kurmadıkları kesin. 40 yaşına gelmiş adamı her gün sosyal medyadan ateşleyici olarak taraftara sunuyorlar. Ndiaye aldılar mı bilmiyorum ama vasatın altında son 1 yıldır o adam. Kruse en fazla 10 gol atar. Rodrigues dışında diğerleri bana çöp gibi geliyor. Geçen yaz ki dönemin en fazla 1 tık üstünde gidiyorlar o kadar.
Yalnız farkettiğim bir şey var Aziz döneminin bile çok daha aşağısında bi profil sergiliyorlar hem camia hem taraftar olarak. Her geçen gün daha da komik duruma düşüyorlar yaptıklarıyla.
 
Müthiş para harcıyorlar.
Oyunculara verilen maaşlar dehşet verici.
Bu sene de inşAllah şampiyon olamazlarsa toparlanmaları çok zor olacak.
Avrupa'dan sanırım ceza gelmeyecek o yüzden bu transferler...
 
Başakşehir'in bu sezon 8. veya 9. olacağını düşünüyorum.

Ali Koç son derece başarısız bir başkanlık dönemi geçiriyor.Lig başlıyor hala stoperleri yok.Felaket gibi geçen bir sezondan sonra daha iyi bir transfer dönemi geçirebilirlerdi,Eljif'ten de para geldi hem ama yönetim olarak tamamen hayal kırıklığılar.Bundan sonra iyi transferler yapıp belki durumu toparlarlar ama şu an ki tablo yine çok feci bence.

Göztepe ısrarla küme düşeceğim diyor,sağlam transferler yapmazlarsa onları Tamer hoca bile kurtaramaz.

Beşiktaş tek kelimeyle renksiz : )

Galatasaray'a gelince ; çok avantajlıyız,artık lig Galatasaray ve diğerleri kıvamına geldi

Sonuç olarak bu ligin heyecanı meyecanı yok,maçlar Trt'den şifresiz verilseydi izlenirdi ama para verilip izlenecek bir seviye göremiyorum ben.
 
Tvlere çıkıp para dilenip o cahil taraftar grubunu iyi bi yoldular duygusala bağlayıp. Sosyal medyada “ben paramı Zanka Fejsa gibi adamlar için mi feda ettim” yazanlar vardı en son 😄
Bence de biraz fazla rahat gözüküyor ortam bizim şampiyonluğumuz için. Tabi yine tek rakibimiz kendimiz olmazsa..
 
Beşiktaş için Vidal ve Konoplyanka haberleri var. Birde Aboubakar olursa Beşiktaş şampiyonluk için en ciddi rakibimiz olmuş olur. Tabi en büyük rakibimiz Muhammed 'in de dediği gibi kendimiziz.
Falcao ve iyi bir 6 numara ile üst üste 3 şampiyonluk hiçte uzak değil.
 
Fenerin sivas maçını izledim. Kırk yaşındaki emre ve biraz da kruse denen elemanın dışında kimin ne oynadığı belli değil. Bu ikisi olmazsa fener yine küme düşmeme mücadelesi verirdi. Emre o kadar iyi bir oyuncu ki tek başına bütün orta sahayı sırtlıyor. Ama onun da yaşından dolayı bütün seneyi aynı tempoda geçiremeceği ortada.

Bu sene mart ayında falan şampiyonluğu ilan edebiliriz heralde. Ben böyle, bir takımın bu kadar favori olduğu bir sezon başı daha hatırlamıyorum. Tek rakibimiz rehavete kapılmamız olur.
 
Daha geçen yazdım bu başlığa fenerin durumu feci diye,vaziyeti bu kadar çabuk kanıtlayabileceklerini düşünmemiştim.Adamlar kimsenin duymadığı bir kupanın finalinde bile kaybediyorlar bu nasıl bir loserlıktır ? Ali Koç son derece başarısız dedik ama Ersun Yanal'ı getirten taraftar,Ersun Yanal'ı kurtarıcı ilan ettiler,şimdi kendilerine kızsınlar.Eğer gerçekten Aziz Yıldırım dönmeyecekse Sadettin Saran belki durumu toparlayabilir onun dışında Ali Koç'la bu iş yürümeyecek o belli oldu.Resmen çöküş devrini yaşıyor Fenerbahçe,hele hele ligin ilk maçını Gazişehir'e kaybederlerse eyvah eyvah : )
 
Nzonzi açıklanması karşıyı daha çok karıştırdı 😄 Herkes öfke halinde Ali Koç’u istifaya davet etmeye hazırlanıyor ilk maçta. Kendilerini yiyorlar moralman bitmişler Nzonzi KAP’ından sonra.
 
Nzonzi açıklanması karşıyı daha çok karıştırdı 😄 Herkes öfke halinde Ali Koç’u istifaya davet etmeye hazırlanıyor ilk maçta. Kendilerini yiyorlar moralman bitmişler Nzonzi KAP’ından sonra.

İşte tam Falcao KAP sırası.
İşte o zaman sezona çok daha kötü girerler.
Geçen seneden daha beter duruma gelirler.
Ama AA sağolsun işleri tam tersine çevirdi😏
 
Yani anlamıyorum bütün dünya akılcılığı, bilimi, modernizmi esas almışken şu ülkede neden her yıl her alanda cahil cühela işler yaratılıyor, neden her yıl geriye gidiliyor. Yabancı sınırı yeniden gündeme gelmiş. Çok ağır küfürler ederdim de forumda ceza alırım.. Gerçekten coğrafya kaderdir.
 
Baskette geldi, futbolda da geleceği belliydi... Amaç, tembel yalaka yerli oyucuları zengin etmek... Biraz kafalarını kaldırıp baksalar Enesler, Cenkler, Cengizler, Ozanlar, Melihler, Yusuflar nasıl gitmişler görecekler ama takıldıkları şey, oyuncuların istiklal marşını söyleyemiyor olması. Ulan sorsan ne kendileri nede milletvekillerinin yarısı söyleyemiyordur, daha 4-5 sene önce cumhurbaşkanı adayımız söyleyemiyordu...
 
Trabzon Sturridge ile anlaşmış. Oyuncuyu nasıl ikna ettiler bravo. Sanırım fener de ilgileniyordu, Trabzon’un bile Sturridge aldığı yerde iyice sinir basmıştır şimdi Ali Koç’a karşı.
 
Trabzon Sturridge ile anlaşmış. Oyuncuyu nasıl ikna ettiler bravo. Sanırım fener de ilgileniyordu, Trabzon’un bile Sturridge aldığı yerde iyice sinir basmıştır şimdi Ali Koç’a karşı.
Bu sene iki takım transferde iyi iş çıkartıyorlar biri biz diğer takımda trabzonspor bizde Diagne ve Kostas'ı saymazsak her iki takımda ileride ffp konusunda rahat olacaklar.
 
Bunların iyice psikolojisi bozulmuş. 29.şampiyonluk yolunda diye tişört basmışlar. İşin komik yanı twit altına bütün fbliler “manyak mısınız siz sıyırdınız mı” tarzı giydirmişler kulübün Twitter hesabına.
 

Üst