2019-2020 Türkiye Süper Ligi

Gündüz Muric 100 milyon € muhabbetini gördüm yine bunlar kendilerini rezil ediyorlar dedim akşam baktım Alanya'ya 3 - 1 yenilmişler,rezalete devam.

FB ve BJK başkan değişikliğine gitmeden düzelmez.
 
Ali Koç futboldan anlamıyor, Ali Koç’un getirdiği adamlar futboldan anlamıyor, taraftarları ve camiası da futboldan anlamıyor... Beter olsunlar kendi yağlarında debelenip dursunlar.
 
Bu arada bunlar Nihat Özdemir’le bi tabloyu ellerine alıp fotoğraf çektirmişler TFF ziyaretlerinde. Tabloda Fenerbahçe takımının posteri ve altında “Türkiye’nin en çok şampiyon olan takımı” tarzı bi yazı vardı sanırım. Alenen şaibe var. Böyle bir şey olamaz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçın tekrarı söz konusu dahi olamaz! Nasıl ki penaltı kullanılırken içeride oyuncu var ise tekrarı yapılıyorsa bu hata da o an maç içinde telafi edilmesi gerekenler kısmına girmek zorundadır. Aksi durumda kötü niyetli Hakem bunu görmezden gelip veya hiç bir şekilde görmeyip ayda 10 adet ve üstü maçın tekrarını gerektirebilir.

Bana göre tekrarı imkan dahilinde bile değil ama ülkedeki hukuka göre normalmis gibi düşünülebilinir.

Bir lafimfa Burhan Kuzu isimli hukuk Profuna; 20 yıldır ülkeye adalet konusunda ne katkınız oldu da şimdi cikmissiniz bu maçın tekrarı hukuk mecburiyetidir tarzinda açıklama yapıyorsunuz.

Bir ülke düşünün adaletin seviyesi iğrenç boyutlarda olsun.
 
Bir tarafta tırnaklarıyla kazıya kazıya başarılar yakalamış bir insan, diger tarafta dede baba parasıyla kendini adam sınıfına koyma çabasında bir yalı çocuğu.

Saygı duyacaksınız!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener olmayan kornerden gol attı kimse herkes kafasını kuma gömmüş. Vedat elle bilerek topa vuruyor kart yok.
Ankaragücü kural hatası var diye açıklama yapıp yerin dibine sokmuş şikecileri.
 
Erman Toroğlu: "Federasyon, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı kollayarak Galatasaray ile yarışmalarını istiyor. Hatta Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyorlar."
 
Bu sene Allahın izniyle şampiyon olursak Ali Koç da gidecek.
İşte sırf bu yüzden Ali Koç için Nihat Özdemir ve ekibi Fb'yş şampiyon yapmak için elinden geleni yapacak...
 
Fikret Orman istifa açıklamasının ardından geri dönerse skandal olur ama kararının arkasında durursa bravo derim,çünkü makamlarından kolay kolay vazgeçmiyor insanlar,en azından Türkiye'de durum böyle.

Fikret Orman diyor ki çok başarılı şeyler yaptım,kimse yapmadın demiyor zaten ama bugün başarısız ve umut vermiyor.Geçmişte başarılı oldun diye bugün ki başarısızlığını eleştirmeyecek mi insanlar ?

Bjk'liler Ahmet Nur Çebi'yi istiyorlar ama bakalım aday olacak mı ?
 
Fb ye evinde kitlediler :) 0-1

Umarim bu sonuca bizim icimizden birileri uzulmez. Keske Psg ile onlar yapsalardi da gorseydik anyayi konyayi.

Bu arada macin hakemi Umut Meler mi her ne ise igrenc otesi yonetti. Vedat Muriginin 100 de 1000 lik kirmizisina sari bile vermedi. Oyle komik faul ve devam kararlari verdi ki utandim ekran basinda.

 
Son düzenleme:
Bunlara sadece acıyorum gülüyorum. Zavallılar Ali Koç için aylarca yıllarca ağladılar. Adam bi geldi bunları koyun gibi güdüyor her hafta avutarak. Yarın çıkar yine Terim’e falan sallar bu koyunları uyutur bu hafta da. Öyle yenicez böyle şampiyon olucaz diye naralar atıyorlardı iyi oldu iyi güldüm 😂
 
Geçen hafta Fenerbahçeliler bizle berabere kalınca gerile gerile bir haller olmuştu kendilerine.

Oyundan dolayı çok mutlularmış,o yüzden çok sevinçlilermiş falan.Al işte kaybettiniz evinizde.

3 büyükler bu sezon görsel anlamda kötüler.
 
Alanya’nın net oğlu net penaltısı verilmedi. %99 bile değil %100 penaltısını vermedi Arda Kardeşler. Benim anlamadığım VAR ne halta yarıyor ? Göz göre göre hakkı yendi adamların. Beşiktaş top oynamadan 2-0’ı yakaladı.
 
Alanya’nın net oğlu net penaltısı verilmedi. %99 bile değil %100 penaltısını vermedi Arda Kardeşler. Benim anlamadığım VAR ne halta yarıyor ? Göz göre göre hakkı yendi adamların. Beşiktaş top oynamadan 2-0’ı yakaladı.

Bizimde dün son dakikalarda net penaltımız verilmedi.
Belhanda’yı çok net çekip yere düşürdüler.
VAR'a bile gidilmedi.
Organize kötülük devam ediyor.

Şampiyon olmak için hakemleri de yenmemiz lazım.
Bu oyun ile zor...
 

Üst