2020-2021 Basketbol Şampiyonlar Ligi

BCL RS:
A - W12, Tenerife, SIG, Sassari, Peristeri, Riga, G.Saray, Rytas
B - W11, Nymburk, Nizhny, Dijon, Zaragoza, Falco, Tofas, Lublin
C - W10, Jerusalem, Oostende, Ankara, Burgos, Brindisi, Limoges, Darussafaka
D - W9, Aek, Bamberg, Holon, Karsiyaka, Bilbao, Cholet, Fortitudo
 
Bu sezon sadece Basketbol Süper Ligini takip edeceğim sanırım. BCL ben keyif vereceğini düşünmüyorum 1 maç bile izlenmez. Çerçöp takımlarla dolu turnuva.
 
Ben de tam tersini düşünüyorum. Kadroları incelemedim ama isim olarak Eurocup'tan çok çok düşük takımlar değil, iyi bütçeli 2 Rus - 2 İspanyol ekle, Eurocup oluyor. Çekişmeli-eğlenceli bir sezon bekliyorum.
 
Cahilliğime verin Türkiye Ligi ve Euroleague dışındaki organizasyonları çok takip edemiyorum.Bonzie Colson bilinen bir oyuncu muydu ? Adam baya baya topçu yani.Seneye Euroleague yapmaması mucize olur.
 
Cahilliğime verin Türkiye Ligi ve Euroleague dışındaki organizasyonları çok takip edemiyorum.Bonzie Colson bilinen bir oyuncu muydu ? Adam baya baya topçu yani.Seneye Euroleague yapmaması mucize olur.

2 sene önce daçkadaydı fena sezon geçirmedi ama enteresan bir şekilde strasbourga gitti sonra buraya geldi bu yıl. Geçen yılın Şampiyonlar Ligi MVP'si.
 
Gruptaki muhtemel rakiplerimizin maçında Holon, Beşiktaş'a 72-73 mağlup oldu. Çok acayip bir maç sonu oldu 38 yaşındaki Pnini son 9 saniye kala üçlük atıp öne geçirdi. Beşiktaş 2 yabancıyla gittiği maçta Whitehead'in 1 saniye kala gelen turnikesiyle kazandı ki ondan önce Kenan'ın çok kritik bir üçlüğü var. Beşiktaş niye eksikti bilmiyorum ama iki takımın da görüntüsü bizim onlara ağır basacağımız yönünde. Holon'da Guy Pnini, Steve Jack, Joe Ragland ve bu sezon Denizli'de sezona başlayan Adam Smith var tanıdık olarak.

Diğer muhtemel rakiplerimizden Dijon, evinde VEF Riga'yı 84-77 yendi. Dijon'da tanıdık isimlere bakarsak David Holston, geçen sene Gaziantep'te oynamış Rashard Kelly var. Ayrıca geçen sene Euroleague'de oynamış Khaaden Carrington da kadrolarında. VEF Riga'da tanıdığım bir oyuncu göremedim Ron Curry dışında.
 

Üst