2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Obadovic'in Avrupa basketbolunun efsanesi olmasında coaching yetenekleri kadar kariyerini kusursuz bir ajanda ile sürdürmesi de faktör. Bu sene takımın başında kalsaydı Ataman'ın efsaneyi kestaneye çevireceğini çok iyi biliyordu.

Başına gelecekleri bildiği için hemen kaçtı. Aynı şeyi Panathinakos'ta da yaptı
 
Bir Galatasaraylı ile Fenerbahçeli arasındaki en temel fark nedir biliyor musunuz? Bir şike soruşturması vs. varsa; Galatasaraylıların çoğu “gerçekten suçumuz varsa cezamız neyse çekelim, yola öyle devam edelim” diyebilir, Fenerbahçeliler ise “biz bir şey yapmadık” der sadece. Gerçeği bilse de inkâr eder. Objektiflikten, spor ahlâkından nasiplerini almamışlardır çünkü. Hepsi “kazanalım da nasıl olursa olsun, gerisi önemli değil” zihniyetindedir. Bu kafayla da bir arpa yol almaları zordur, daha da beter olsunlar.
 
Ligi toplamda 38 maçta 37 galibiyet ile şampiyon bitirdiler, o 1 maç da benim izlediğimdi. Varsa eğer bir istatistik sitesi, Eurolig normal sezon ve F8 ; ligde playoff maçlarında kazandıkları karşılaşmaların fark ortalamasını göstersinler. Gerçekten Avrupa'da uzun zamandır bu kadar GSW etkisiyle her takımı yok etmiş bir takım gelmiyor aklıma.
 

Üst