2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Perez, Alex Perez'miş.
İyi para döküyorlar.
Bakalım sonucu ne olacak...

Bu arada TOFAŞ, 2,03 boyundaki ABD'li pivot Jeremy Simmons ile anlaşma sağladı. (Sportando)
 
Son düzenleme:
Rıdvan ve Erkan piyasa gereği alınabilir. Perez de doğru ama Aldridge ve Owens konusunda ben de acele olduğunu düşünüyorum. Jamal Jones'u da tutmuşlar bu arada. İlginç
 
Son düzenleme:
Bahçeşehir 2 numara için Eric Green'e teklif etmiş ama red cevabı almış.
Şimdi de Kazan'dan Jamar Smith'e teklif götürmüş.

(via@Carchia)

Furkan, Beşiktaş'ın transfer ettiği bu 2 isim nasıl transferler sence?
 
Darüşşafaka Tekfen, koç Selçuk Ernak ile üç yıllık yeni anlaşmaya vardı. Berk Demir de iki yıllık anlaşmayla takımda kalıyor.

Fenerbahçe'de basketbol görüşmeleri beşinci gününde. Bu sabah Zeljko Obradovic ile Başkan Ali Koç görüştü. Hoca tarifeli uçakla Belgrad'a dönüyor. Fenerbahçe son planı sundu, Obradovic'in ailesi ve dostlarıyla görüştükten sonra kararını birkaç gün içinde vermesi bekleniyor.

(via@ismailsenol)

Darüşşafaka Tekfen, Ragıp Berke Atar transferinde sona yaklaştı.

(via@Levent_yavuzz)
 
Son düzenleme:
Frutti Extra Bursaspor'da koçluğa Tutku Açık getirildi. Tutku Açık geride bıraktığımız sezon Serkan Erdoğan'ın asistanı olarak görevde bulunmuştu.
 
Beşiktaş, basketbolda çok önemli bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Geçen hafta içinde beIN SPORTS'a verdiği özel röportajda yerli ve genç oyuncularla mücadele etme yönünde görüş belirten Başkan Ahmet Nur Çebi, bu yönde önemli bir yatırım yapma kararı aldı.

TEKSÜT Bandırma ile yapılan prensip anlaşması sonrasında başta Şehmus Hazer, Alperen Şengün, Sadık Emir Kabaca, Furkan Haltalı, Eray Akyüz, Erxhan Osmani ve Hakan Sayılı olmak üzere önemli genç yetenekler, gelecek sezon için Beşiktaş'a transfer oluyor.

Anlaşma, maddi detayların bitmesinin ardından tamamlanacak. TEKSÜT Bandırma ise yoluna diğer genç oyuncular ve uygun fiyatlı yabancılarla BSL'de devam edecek...

Beşiktaş Sompo Sigorta, önümüzdeki 3 sezon boyunca yalnızca 3 yabancıyla oynama kararı aldı.

(via@ismailsenol)

Helal olsun.
Bizimkiler uyusun ancak 🤦‍♂️
 
Son düzenleme:
Bizim yetersizlere ne diyelim şimdi... Yardım kampanyası toplayan, fatura ödeyemeyen ve öyle bir basketbol kültürü olmayan kulüp böyle bir hamle yapıyor. Demek ki herşey para değilmiş, başarılı olurlar mı bilinmez ama en azından bir çaba gösteriyorlar helal olsun ne diyim.
 
Bugün TEKSÜT Bandırma’nın genç yetenekleriyle anlaşarak flaş bir hamle yapan Beşiktaş Sompo Sigorta, bir önemli transferi daha bitirmek üzere…

Eurohoops kaynaklarının verdiği bilgiye göre; siyah-beyazlı ekip, Türk basketbolunun önemli genç yeteneklerinden biri olan Adem Bona’yı kadrosuna katıyor. İki taraf büyük ölçüde anlaşmaya varırken yakın zaman içerisinde imzaların atılması bekleniyor.

Altyaş milli takımlarında U16 ve U17 formalarını giyen Adem Bona, 2019’daki U16 Avrupa Şampiyonası’nda 14.1 sayı, 10.3 ribaund ortalaması tutturarak turnuvanın en iyi beşine seçilmişti.
 
Beşiktaş çok doğru işler yapıyor. Her gördükçe kıskanıyorum hatta. Şu paralara her sene değişmeli yabancı kadro kurmaktansa güzel bir çekirdek kurup üstüne koymak gerçekten çok akılcı bir plan.
 
Malik Newman Frutti Extra Bursaspor'da!

Potanın Timsahları, NBA’de Cleveland forması giyen 23 yaşındaki ABD’li şutör guard Malik Newman’ı kadrosuna kattı. U17 Dünya Şampiyonasında,ABD Milli takımıyla turnuvanın MVP'si olan Newman, 2018 yılında Kansas’la NCAA şampiyonluğu yaşadı...
 
Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden takımımız, çaylak guard Markell Johnson'ı kadrosuna kattı.

North Carolina State çıkışlı ABD'li oyuncu,geçtiğimiz sezon 31 maçta; 12.8 sayı, 4.4 rb, 6.8 as ve 1.9 top çalma ortalamaları yakalamıştı.👇

(BjkBasket)
 

Üst