2020-2021 Euroleague

Maçta her şeyini veren Singleton kaçan atışta ribaundu alıyor ! Maça tutunmamızı sağlayan oyunculardan biri Simon çok zor üçlük sokuyor.
 
Bu maçın üzerine,21:45'deki maçı mı 22:00 deki maçı mı izlesem çok kararsızım.Bayern'de Zenit'te çok çaba sarfederek geldiler buraya kadar.2 takım içinde hayırlısı olsun.2 maçta keyifli olur umarım.
 
Singleton inanılmazdı. Bugün Efes'i F4'a taşıdı. Ergin hocamı şu şekilde sevinirken, yumruk sevincini yaparken görünce çok mutlu oluyorum. Elinize sağlık, F4'te başarılar.
 
Bravo Efes, Bravo Ergin Ataman, Bravo size. Maç boyunca hiç yorum yapmadım sosyal medyada şans getirsin diye. İşe yaradığına sevindim. Bundan sonra sıra f4 de.
 
Efes'in ilk iki maçta ki performansı sonrasında realin geri dönüşü güzel bir seri oldu.Efes'i ve Ergin hocayı tebrik ederim. Bir de dostlar bu Dzanan Musa hala Efes'te mi? Hoca kullanmıyor galiba.
 
Efes şampiyon olur mu bilmem ama bugün Eurolague’deki en karakterli takımı mağlup etti hem de süperstarından faydalanmadan ve rakibine çuval dolusu ribaund vermesine rağmen.

Günün yıldızı tartışmasız Singleton. Devreye girmediği maçların acısını çıkardı resmen. Baştan sona her şeyini koydu ortaya.

Simon ise “acil durumların gizli guardı” olarak yine üstüne düşeni yaptı. En kritik anlarda imzasını attı.

Madrid ve Laso’yu ilk defa maç sonunda savruk gördüm. Bunun faturasını da F4 dışında kalarak ödediler.

Ataman için büyük fırsat. Bu sezon kupaya uzanırsa geçen sezonu da kazanmış olacak.
 
2 aydır yazıyordum Efes'in rakiplerine nispeten bi tık altta 5 numara rotasyonu. Rakiplerini ezdiği için pek önemli olmuyordu ama ciddi ribaund sıkıntısı çekiyorlardı. Maalesef bu seride de çok can yaktı bu problem ama Sertaç inanılmaz bir iş başardı ve insan fiziğine aykırı olan Tavares'i, hem de yardımsız bir şekilde tek başına vuruşarak saf dışı bıraktı. Televizyondan belki pek belli olmuyor ama Tavares'in yanında durmak Yao Ming'in yanında durmak gibi oluyor.
Her şeyiyle harika ve hikayesi bol bir sezon oluyor. Son saniyeye kadar hiç bir maçın sonucu belli değil. Her maçta parkede resmen harp dönüyor. Uzun yıllardır böyle bir sezon benim aklıma gelmiyor. Rakibin her şeyi yapıp seni yenmesi başarıysa, bütün bunları yapıp seni eleyememesi de senin başarındır, daha büyük başarıdır.
Umarım bunun sonu Ergin hocanın hayaliyle sonuçlanır. Ne olursa olsun en çok hak eden Efes.
 
Geçen sezon devam etseydi Efes'in karşısında durabilecek bir takım yoktu şampiyon olacaklardı muhtemelen.Fakat Real Madrid serisinden sonra final four Efes için kolay geçmeyecek ve Final Fourun net favorisi diyemem ben.Hele ki Larkin toparlayamazsa.Tabikide gönlümüz Efesle olacak ama 3 çeyrek final maçıda son maça kalmışken bence final fourda her şey olabilir.
 

Üst